Görücü usülü tanışma

Görücü usulünde karşıdaki beğenecek diye bir kaide yok, bunu göze alarak görüş. Beğenmemiş demek değil, elektrik alamamış olabilir, sohbetten hoşlanmamış olabilir. Her şey olabilir. Çok büyütme ve gurur yapma yani kişiselleştirip üzülme. Boş ver.

Cok dogru soyluyorsunuz.

Konu sahibesi, bir daha gorucu usulu tarzi tanistirilmalara bulasmayin lutfen. Ne gerek var boyle sikintilari yasamaya? Agrimayan basinizi agritmayin.
Çevremde yapanları olumlu olanları görünce ve aradaki baba insanlara güvendim. Aradakj insanlarda o kadar güvendik kız dört dörtlük du daha ne istedin moduna geçip iki aile arası da gerildi . Ya bakıyorum da kolu kalın babam gibim killi kiza adam onunla görüşme devamı gelmiş. . Yani ne diyim bu erkekleri çözemedim .Elektrik meselesi ama erkeklerin kafasında ne var bilmiyorum .Hanimhanimcik oturuyorum karşılarında

Çevremde yapanları olumlu olanları görünce ve aradaki baba insanlara güvendim. Aradakj insanlarda o kadar güvendik kız dört dörtlük du daha ne istedin moduna geçip iki aile arası da gerildi . Ya bakıyorum da kolu kalın babam gibim killi kiza adam onunla görüşme devamı gelmiş. . Yani ne diyim bu erkekleri çözemedim .Elektrik meselesi ama erkeklerin kafasında ne var bilmiyorum .Hanimhanimcik oturuyorum karşılarında

Bu mesajiniz hos olmamis ama
Tuy problemi yasayan birsuru saglik sorunu olupta tuyler sadece yan etkisi olan bi cok insan var. Kelde korde tuylu de olsa insan sevilmeyi hakeder buna siz de dahilsiniz bende o kolu killi kizda.. sadece karsilasmak icin zaman var mekan var elbet gunu gelir..

Asla bunu kuucmswmek için demedim elbet herkesin kusuru var
Bu mesajiniz hos olmamis ama
Tuy problemi yasayan birsuru saglik sorunu olupta tuyler sadece yan etkisi olan bi cok insan var. Kelde korde tuylu de olsa insan sevilmeyi hakeder buna siz de dahilsiniz bende o kolu killi kizda.. sadece karsilasmak icin zaman var mekan var elbet gunu gelir..
Asla küçümsemek için demedim asla işin içinden çıkmaya çalışıyorum mesele güzellikse o da değil o zaman hani erkekler hep ona dikkat eder derler ..Neyse nasip kısmet galiba.... Allah tan temenim artık bu sekilde bir karşılaşma yaşamak istemiyorum . Tek ben değil bilen herkes sorguluyor .Karşı aile bin pişman zaten . Artık kafamdan atmaya çalışıyorum .Daha önce böyle çok karsilasmam oldu ama hiç biri bu kadar derinden etkilememisti.

Back
X