Kendim için olumsuzdu ama karşı taraftan olumlu veya olumsuz haber vermeleri gerekmezmiKendin için ne düşündün?
Aracı kahrolmamıştır merak etme
Bu akşam hasta ziyaretine gittik orada araçıyla denk geldik.çok mahçuptu oda haber gelmemesinden çok rahatsız olmuş.Aracı için mi üzüldün
Ah bizim bu iyi niyetimiz
Siz gorusurken telefonlarinizi almadiniz mi birbirinizin? Zaten begense artik sizle iletisime gecer bence.Bu akşam hasta ziyaretine gittik orada araçıyla denk geldik.çok mahçuptu oda haber gelmemesinden çok rahatsız olmuş.
Sıkmayın canınızı kimse içinBu akşam hasta ziyaretine gittik orada araçıyla denk geldik.çok mahçuptu oda haber gelmemesinden çok rahatsız olmuş.
O mu sizden kisa? Nasil gormediniz ki kalkana kadar?Konuşma olarak iyi geçmişti taki ayakta görene kadar boy farkımız çoktu ben çıkarken o boy farkından dolayı biraz hayal kırıklığına uğradım. Sanırım sebep o ama bu akşam instagramdan takip atması şaşırttı
Evet kısa. Gittiğimde oradaydı ve basamak vardı Basamağın üzerindeydi. Orada merhabalaştık. Sonra masaya oturduk. Beraber çıktık ozaman fark ettim.O mu sizden kisa? Nasil gormediniz ki kalkana kadar?
Kendim için olumsuzdu ama karşı taraftan olumlu veya olumsuz haber vermeleri gerekmezmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?