Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani erkek kadından 1 karışta olsa uzun olmalı.O değilde kadın erkekten uzun olunca bana tuhaf geliyorpek yakıştıramıyorum
çok mu kısa sizdenYani erkek kadından 1 karışta olsa uzun olmalı.
biraz olumsuz soğuk mu davrandin belki senin yok diyeceğini düşünüp hiç ses etmemişlerdir böyle de olabilirİyi geceler. Bir hafta önce bir tanıdığımız aradı beni biriyle tanıştırmak istedi. bir araştıralım soruşturalım bir kaç gün müsaide istedik.ama günde 2-3 defa gelen telefonlar sürekli görüştürme isteği Kafam karışmıştı. Hafta başıydı ve hafta sonu iş iÇin 3 günlük yurtdışı programımı atlatayım gelince görüşceğimi söylüdim. Yine telefonlar telefonlar. Geldim ve dün görüştük konuştuk sonrasında hiÇ haber gelmedi. Yani göreşene kadar günde 3 kere arayıp görüşemeden sonra olumlu veya olumsuz hiç haber vermemek nedir anlam veremedim. Araçı kişi içinde üzüldüm açıkcası
Ben spor ayakkabıyla olduğum halde aynı boydayız. Biraz yüksek giysemçok mu kısa sizden
nerenize geliyor?
yani bana da ters geliyor erkeği kısalığı elimde değil
Boşver hayırlısı buymuş de gec canımİyi geceler. Bir hafta önce bir tanıdığımız aradı beni biriyle tanıştırmak istedi. bir araştıralım soruşturalım bir kaç gün müsaide istedik.ama günde 2-3 defa gelen telefonlar sürekli görüştürme isteği Kafam karışmıştı. Hafta başıydı ve hafta sonu iş iÇin 3 günlük yurtdışı programımı atlatayım gelince görüşceğimi söylüdim. Yine telefonlar telefonlar. Geldim ve dün görüştük konuştuk sonrasında hiÇ haber gelmedi. Yani göreşene kadar günde 3 kere arayıp görüşemeden sonra olumlu veya olumsuz hiç haber vermemek nedir anlam veremedim. Araçı kişi içinde üzüldüm açıkcası
Ben spor ayakkabıyla olduğum halde aynı boydayız. Biraz yüksek giysem![]()
Boy farkı yoktu sorun o keşki çok olsaDaha onceki mesajinizda da boy farki coktu yazmışsınız simdi de ayni boy yazmissiniz
Sanirim arkadas cevap vermedikce boyu sizde sürekli uzuyor
Biraz daha cevap vermezse istediginiz bir karis yukarisina ulasacak bence![]()
Boy farkı yoktu sorun o keşki çok olsa
Çok doğruSiz en iyisi eski mesajlariniza donup bi daha bakin siz boyu problem etmissiniz ve kisa boy farkimiz cok diye bir suru sey yazmissiniz millette ne kadar kisa cok mu diye sormus siz o kadar kisa kisa diyince
Bence neyse ne sorun sonucta cevap bile gelmemis siz de kafaniza takmayin bir iki saatinizi gecirdiginiz birisine bos yere uzulmeyin bence