Görücü usulü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Al tekrar diyorum bu yüzden ban yiceksem yiyim SEN KİMSİN İNSANLARI YARGILIYORSUN BÖYLE HASSAS BİR KONU YÜZÜNDEN NAMUS ADI VERİLEN SAÇMA SAPAN DAYATMALAR YÜZÜNDEN O KADAR GENÇ KIZ ZARAR GÖRMÜŞKEN SEN KİMSİN GELİP YOK CEHENNEMLİK YOK ALLAH CEZANI VERSİN DİYORSUN? ZİNA GÜNAH ALLAH KARIŞTIRIYORSUN
O kadar genç kız tecavüze uğramış kendi keyfiyle gitmemiş koyunlarına girmemiş .ben kimim tertemiz NİLÜFER.sen kimsin peki?kirli gardenfxcbmmvx.hadi bay bay çocuklarım beni bekliyor yazık giden zamanıma

Ben hak olanı diyorum senin cehenneminle ilgili bir şey söylemiyorum sana iyi ateşler 🔥 🤣
yalnız bunu söylemenin de senin inandığın Tanrı'nın katında bir cezası var. yok öyle işine gelen şeyleri günah sayıp seni çatır çatır yakacak şeyleri görmezden gelmek. seni tatlı su çakalı seni

Benim evimde mi yaşıyorsun sen bacım?benim bu evde değerim öyle ola bilir ama Allah karşısında ki öyle değilim sen git kendi Haline yan belliki çoktan işini birisi bitirmiş
İşini bitirdi ne demek ya. Ne çirkin bir laf bu 😡 Yok ortaçağdan falan gelmemişsin boyutun cidden farklı.

Bu kafalar bir bitsin yaaa 😡

Utan sen utan Allah inşaAllah seni cehennemine davet eder bunun için kendini paralıyorsun sabahtan evet Zina çokkkk büyük bir günah senin zaten cezanı Allah vermiş bu dünya geçici bir yer öbür dünyanı yakmışsın vah vah sen zavallının önde gidenisin seni ben daha fazla üzmeyeyim Allah seni affetsin
Sen tam olarak kimsin de Allah adına konuşuyorsun? Sıfatın ne yani. Allah seni şöyle yaparlar böyle yaparlar. Öyle bir ayrıcalığın varsa da önce kendin için kullan. Gördük konularını.

Belki Allah da sana ceza veriyor aaaaaa 😳

O kadar genç kız tecavüze uğramış kendi keyfiyle gitmemiş koyunlarına girmemiş .ben kimim tertemiz NİLÜFER.sen kimsin peki?kirli gardenfxcbmmvx.hadi bay bay çocuklarım beni bekliyor yazık giden zamanıma
ay sen bana kirli dedin ya bak dünyam başıma yıkıldı. En azından ben dayak yemiyorum sevgisiz değilim senin gibi ezik biri hiç değilim sen kendi derdine ağla. Kendim keyfimle girdim istediğin kadar dert edinebilirsin. Asıl senin gibi bir kadını muhattap alıp laf anlatmaya çalışan bana yazık. Kimse seni sevmediği için nefret dolusun biliyorum ama bana değil başkasına uzat nefretini

Ay sen kendini temiz mi sanıyorsun? Bak o kirli(!) kadınlara el bebek gül bebek davranılırken, biraz kendi içinde bulunduğun durumu sorgula. Demek ki temiz(!) olmak yetmiyormuş.

Üzüldüm ama bazıları adına kendinizi bir mal bir meta gördüğünüzden, sevişerek ikinci el(!) olduğunuzu, değerinizin düştüğünü, kirlendiğinizi sanıyorsunuz. Jelatinli raf gıdası, otomobil değilsiniz; insansınız, kadınsınız, bireysiniz. Biriyle bu güzel duygu yoğunluğunu paylaşmak olsa olsa güzelliğinize güzellik katar, seven sevilen sevişen kadının mutluluğu yüzüne yansır ve güzelleşir. Kirli olan biz kadınlara bu mantaliteyle yaklaşan zihniyetlerdir. Siz mutsuzsunuz;çünkü kendinize değer vermiyorsunuz. Herkes kendi değerini belirler.

Benim evlenmeden önce aktif seks hayatı olan arkadaşlarım var. Evlendiler ve o kadar mutlular ki. Kocaları onlara şiddet göstermeyi bırak prenses gibi davranıyor. Adeta Allah tarafından bir ödül gibi 😁

Benim evlenmeden önce aktif seks hayatı olan arkadaşlarım var. Evlendiler ve o kadar mutlular ki. Kocaları onlara şiddet göstermeyi bırak prenses gibi davranıyor. Adeta Allah tarafından bir ödül gibi 😁
Onu doğru söylüyorsunuz öylelerinde olan kader kimselerde olmuyor 😂

Daha bu yaşta ne görucüsü,ne evliliği?Önce kendi ayaklarınız üzerinde durmaya çalışın ve uygun zaman gelince,sizi siz olduğunuz için kabul eden biriyle evlilik yapın.

ay sen bana kirli dedin ya bak dünyam başıma yıkıldı. En azından ben dayak yemiyorum sevgisiz değilim senin gibi ezik biri hiç değilim sen kendi derdine ağla. Kendim keyfimle girdim istediğin kadar dert edinebilirsin. Asıl senin gibi bir kadını muhattap alıp laf anlatmaya çalışan bana yazık. Kimse seni sevmediği için nefret dolusun biliyorum ama bana değil başkasına uzat nefretini
Sen bana sabahtan istediğin lafı söylüyorsun ben söyleyince mi suç oluyor?!benim de dünyam başıma yıkılmış zaten sen de laflarınla yıkıyorsun sabahtan bendeki kalp değil mi?kırılamaz mı?!

Sen tam olarak kimsin de Allah adına konuşuyorsun? Sıfatın ne yani. Allah seni şöyle yaparlar böyle yaparlar. Öyle bir ayrıcalığın varsa da önce kendin için kullan. Gördük konularını.

Belki Allah da sana ceza veriyor aaaaaa 😳
Allah benim zaten cezamı vermiş nefret dolu hayatımla.ama kimim biliyor musun?!Kuranı Azeri dilinde okumuş birisi.sen kimsin peki beni yargılıyorsun burda

Üzüldüm ama bazıları adına kendinizi bir mal bir meta gördüğünüzden, sevişerek ikinci el(!) olduğunuzu, değerinizin düştüğünü, kirlendiğinizi sanıyorsunuz. Jelatinli raf gıdası, otomobil değilsiniz; insansınız, kadınsınız, bireysiniz. Biriyle bu güzel duygu yoğunluğunu paylaşmak olsa olsa güzelliğinize güzellik katar, seven sevilen sevişen kadının mutluluğu yüzüne yansır ve güzelleşir. Kirli olan biz kadınlara bu mantaliteyle yaklaşan zihniyetlerdir. Siz mutsuzsunuz;çünkü kendinize değer vermiyorsunuz. Herkes kendi değerini belirler.
Haklısınız kendime değer vermem lazım benim değerimi bir başkası ölçemez

Sen bana sabahtan istediğin lafı söylüyorsun ben söyleyince mi suç oluyor?!benim de dünyam başıma yıkılmış zaten sen de laflarınla yıkıyorsun sabahtan bendeki kalp değil mi?kırılamaz mı?!
senin kalbin yok gayet anladım attığın yorumlardan ilk laf atan sensin sonra yanlışını kabul etmeyip ağlayıp duruyorsun. Bana ne senin dünyandan ama sen kendi mutsuzluğunu kendi nefretini içinin pisliğini gelip burda genç kızların olduğu bir yerde ki ben de onlardan biriyim dökemezsin. Böyle hassas olan bir konu hakkında konuşamazsın Allah günah bunları söyleyemezsin. İnan bana söylediğin şeyler umrumda değil senin gibi bir kadın ne düşünürse düşünsün bana ne? Sen bence çocuğunun abisinin karısının vajinasını dert edinme kendi hayatını dert edin

Onu doğru söylüyorsunuz öylelerinde olan kader kimselerde olmuyor 😂
Kader değil, kendine değer verme, kendini bir zar parçasıyla tanımlamak yerine kendini geliştirmeyle alakalı. Kendine değer veren kadına erkeği de değer verir. Senin için zar eşittir değer olduğu için zar gitti değer bitti. Bu kafayla sen daha çok kader dersin. Hem geri kafalısın hem de kötü kalplisin. O cehennemlik bu cehennemlik diye nutuk atıyorsun sanki sana kalmış gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X