Görücü usulü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kader değil, kendine değer verme, kendini bir zar parçasıyla tanımlamak yerine kendini geliştirmeyle alakalı. Kendine değer veren kadına erkeği de değer verir. Senin için zar eşittir değer olduğu için zar gitti değer bitti. Bu kafayla sen daha çok kader dersin. Hem geri kafalısın hem de kötü kalplisin. O cehennemlik bu cehennemlik diye nutuk atıyorsun sanki sana kalmış gibi.
o koskoca kuranı azerice okumuş o bilir tabii 🤣

senin kalbin yok gayet anladım attığın yorumlardan ilk laf atan sensin sonra yanlışını kabul etmeyip ağlayıp duruyorsun. Bana ne senin dünyandan ama sen kendi mutsuzluğunu kendi nefretini içinin pisliğini gelip burda genç kızların olduğu bir yerde ki ben de onlardan biriyim dökemezsin. Böyle hassas olan bir konu hakkında konuşamazsın Allah günah bunları söyleyemezsin. İnan bana söylediğin şeyler umrumda değil senin gibi bir kadın ne düşünürse düşünsün bana ne? Sen bence çocuğunun abisinin karısının vajinasını dert edinme kendi hayatını dert edin
Sonda söylediğin laf çok ayıp oldu ama hassassın diye üstüne gitmiyorum sen sabahtan beni kırıyorsun Allah sana yardım etsin 🤲🏻

Allah benim zaten cezamı vermiş nefret dolu hayatımla.ama kimim biliyor musun?!Kuranı Azeri dilinde okumuş birisi.sen kimsin peki beni yargılıyorsun burda
Kuranı hangi dilde okuduğundan tam olarak bana ne? Ayrıca ilk cümlene katılıyorum ne diyebilirim ki 😁

Kuranı hangi dilde okuduğundan tam olarak bana ne? Ayrıca ilk cümlene katılıyorum ne diyebilirim ki 😁
Yani orda ne yazıldığını biliyorum tabi sana ne bir tek bundam değil yazdığım herşeyden.sen benim hayatıma Gül hayatın neler getireceği belli değil çok gülme bir de bakarsın o hayatın içinde sensin

Sonda söylediğin laf çok ayıp oldu ama hassassın diye üstüne gitmiyorum sen sabahtan beni kırıyorsun Allah sana yardım etsin 🤲🏻
yo hassas değilim neden olayım :D sen sanıyorsun ki ben üzgünüm bakire olmadığım için neden olayım? evlenme aşamasındayım üstelik biliyor musun? sen kalbinin kırılmasını dert edinme zihniyetini ve kötü kalpli olmanı dert edin. allah bana değil de sana yardım etsin

Yani orda ne yazıldığını biliyorum tabi sana ne bir tek bundam değil yazdığım herşeyden.sen benim hayatıma Gül hayatın neler getireceği belli değil çok gülme bir de bakarsın o hayatın içinde sensin
Ooo bedduaya başladık. Sen dua edersin de gökten şimşekler bana çakmaz mı yaa :D

Kader değil, kendine değer verme, kendini bir zar parçasıyla tanımlamak yerine kendini geliştirmeyle alakalı. Kendine değer veren kadına erkeği de değer verir. Senin için zar eşittir değer olduğu için zar gitti değer bitti. Bu kafayla sen daha çok kader dersin. Hem geri kafalısın hem de kötü kalplisin. O cehennemlik bu cehennemlik diye nutuk atıyorsun sanki sana kalmış gibi.
Hayır bana kalmamış ben olanı diyorum ki zina büyük suç.kötü kalpliyim ve geri kafalıyım tabi bırak da öyle olayım senin gibi “yeni kafalı” olmak asla istemem.sen her halde kocandan başka kadınla yattığı için memnun olan birisi olursun

Haklısınız kendime değer vermem lazım benim değerimi bir başkası ölçemez
Şu kendini mal meta görüp kirlendiğimizi düşünen arkadaşa ve onun gibilere yazdım. Sert üslup size değildi. Siz yaşadığınız her şeyden doğrusuyla yanlışıyla gurur duyun, tüm kararlarınızı ve sonuçlarını alnınız ak taşıyın; şu an olduğunuz insanı oluşturan taşlar onlar. Siz kendinize zardan ibaret görürseniz, karşınızdaki herifin eline koz verirsiniz. Ne münasebet? Erkeklere bu konuda hesap bile vermeyin. Ben kocama hesap vermemişim, sormayacak kadar da olgun bir beyefendi zaten. Sorup hesap kitap işlerine girseydi zaten kocam olamazdı.

Şu kendini mal meta görüp kirlendiğimizi düşünen arkadaşa ve onun gibilere yazdım. Sert üslup size değildi. Siz yaşadığınız her şeyden doğrusuyla yanlışıyla gurur duyun, tüm kararlarınızı ve sonuçlarını alnınız ak taşıyın; şu an olduğunuz insanı oluşturan taşlar onlar. Siz kendinize zardan ibaret görürseniz, karşınızdaki herifin eline koz verirsiniz. Ne münasebet? Erkeklere bu konuda hesap bile vermeyin. Ben kocama hesap vermemişim, sormayacak kadar da olgun bir beyefendi zaten. Sorup hesap kitap işlerine girseydi zaten kocam olamazdı.
Evet ben mal metaydım beni tanımadığım insanlara verdiler bunu hep söylüyorum zaten attık çok geç diyorlar

Hayır bana kalmamış ben olanı diyorum ki zina büyük suç.kötü kalpliyim ve geri kafalıyım tabi bırak da öyle olayım senin gibi “yeni kafalı” olmak asla istemem.sen her halde kocandan başka kadınla yattığı için memnun olan birisi olursun
Kocam: Ben ne alaka :D

Ya sen kendi cehennemini yaşıyorsun haberin yok.

Evet ben mal metaydım beni tanımadığım insanlara verdiler bunu hep söylüyorum zaten attık çok geç diyorlar
Hayatına yeni bir yön çizebilirsen mesela ileride boşanmak gibi bir durumun olursa kimsenin sana ikinci el mal meta muamelesi yapmasına izin verme. Kadınlar hiçbir durumda ne olursa olsun kirli(!) sıfatını hak etmiyorlar. Dediğim gibi kendi değerini kendin belirlersin, kendini bir zardan ibaret görürsen, karşındaki herifler de sana jelatini bozulmuş ürün muamelesi yapar.

İyi akşamlar yine ben. Komşumuz bana görücü bulmuş. Demiş ki bir tanışsınlar birbirlerini görsünler. Annem de bana söyledi. Çocuk subaymış. İçimi bir korku saldı. Bakire değilim bunu nasıl açıklayacağım bir diğeri de geçmiş ilişkilerimde vajinamın çok geniş olduğunu söylemişlerdi partnerlerim. Bu durumu nasıl düzeltecem ki çocuk da doğurmadım. Şu an zaten derslerime odaklandım. Anneme dedim şu an derslerim önemli. Ama bu korku da içimi kemiriyor
Vajina geniş , bakire değilsin .
Bence evlenme sen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X