Tanışmaktan nı çekiniyor? E tanımadığı biriyle evlenmeyi düşünüyor ondan çekinmiyor mu? Ben bir şey soracağım hanımlar. Şimdi bu önce görücü usulü tanışıp sonradan aşık olanlar için değil ama, hani böyle aile karar veriyo. 1 kere görüşüyolar hop evleniyorlar ya, yani nasıl o zor olmuyor mu.? Hep merak etmişimdir insan tanımadığı birine nasıl dokunur diye
Aslinda gorucu usulu dogru bi sekilde ilerlerse daha uzun evlilik olur bu evlilik.
Ornegin yildirim askiyla asik oldun birine, guzel, ask var. Ama halbuki gun gectikcw o yuzune vuruldugun adamin turlu turlu olumsuz huylari cikabiliyor. Tabi yildrim aski biraz en uc bucak ask evliligi, daha normal gidisatlarida vardir.
Oysaki gurucu usulunde once huylarini tartiyosun. Guzel ahlaklimi? Kadinlara dgru tutumlumu? Sevecenmi? Vs vs. Eger huyu guzelse, ve kadinlarin degerini biliyosa( bunu yildirim askinda ilk siraya almiyosun cunku ilk goruste ask oldu)
Ben sahsen bi kadin olarak, bi erkegin bNa verdgi degeri gordukce, jestleri ve yasattigi mutluluklara sahit oldukca. O zmn bende asik olurum o erkege. Hemen nasil asik olucaksin diye soruyosun belki. Cok sacma gelebilir sana, cunku gonlunde birisi vardir belkide. Ama benim gonlumde kimse yok. Neden olmasin?
Bence bi kadin sirf yakisikli felan filan dgil, bi kadin ilgi gordugu, kendini degerli hissettiren her erkege asik olabilir.
Benim fikrim.
Ama tabi 2 ay snra kendini nikah masasinda bulanlarida anlamiyorum. Burdada goruyoruzki hayatlarinin en yanlis kararini vermisler ve o evlilikler cok kisa surmus. Bence en az 1 sene tanismak.