Görücü usulü

nazlihilton

Zaten kırılmış bir kızım 👰🏻
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.263
4.807
133
Kizlar merhaba hepinize
Belki eski konumu hatirlarsiniz erkek arkadasimla aileler olarak tanıştıktan sonra sacma bir sebepten terkedildim sonra donmek istedi ama ben istemedim hoş ailemde kabul etmezdi artik zaten. Sigorta sirketinde calisiyorum askeri ucretten bir tık ustte maasim var. Az once enistem babami aramis bir cocuk varmista yuksek mühendismiste 30 yaslarindaymista görücü gelmek istiyorlarmis. Ramazan gunu kendimi tutamayıp kufur ettim eski erkek arkadasima içimden beddua ettim ben onunla bu hayalleri kurmuştum eşya hersey hazirdi. Hayatima uzunca yillar kimseyi almak istemiyorum derken babam benim fikrimi almadan hayirlisi buyursunlar uygun bir gun gelin demis. Gozlerim dolu dolu kimseyi istemiyorum. Mantikkende yuksek muhendis adam beni napsin ya gerci bende universite mezunuyum ama. Aksam babamada soylicem eve gelmesinler gormeye falan Annemle teyzeme de söyledim aptalsin salaksin tanımaktan ne çıkar diyorlar. Sizcede oylemi aptalmiyim Omur boyu yalnız kalirmisim bu kafayla giden gitmismis bitmismis..biliyorum zaten kabullendim artik. Içimi dokmek istedim sadece teşekkür ederim hepinize

Son düzenleme:
Sanıyorum ailen istiyor ki o negatif olayı bir an önce atlatasın,yeni güzel bi hayata başlayasın,öyle karamsar konuşmaları bu yüzden.Bu insanlar artık davet edilmiş,gelsinler görüşün bir zararı olmaz.Ama anne babanla konuşman gerekiyor,senin onayını fikrini önemsemeden seni biriyle evlendirmeye çalışacaklarsa işin rengi değişir.

Elbette biten bitmiştir ama bir yas süreci oluyor neticede (ne zaman ayrıldınız bilmiyorum ama).

Böyle hissetmen normal yani. Eğer yeni ayrıldıysan kimseyi istemeyebilirsin bi süre

merhaba,

erkek arkadasinla olanlar icin uzuldum, ama hayirlisi boyleymis demekki buna inan.
tanimaktan birsey cikmaz, ama babanin tavri onemli eger sen istemesen bile oldu bittiye getirirlermi?
eger boyle bir sorun yoksa gelsinler gor istiyosan, kendini kucumseme lutfen, universite mezunuzun ve yazdiklarindan iyi niyetli biri oldugun anlasiliyor :) omur boyu yalniz kalmazsin, aptal degilsin estafurullah kendine boyle seyler soyleme.
seni terkeden kaybetmis oyle dusun ve eger evlenmek istemiyorsan kimseyi istemiyorsanda soyle annene, ne zaman istersen o zaman olur canim. lutfen canini sikma

Yok ailem kesinlikle öyle insanlar değiller yani istemedigim biriyle zorla evlendirmek gibi mutli olmami istiyorlar sadece

Baban görüşmeni istediyse karşı taraftaki adam düzgün birisidir. Biten ilişkinin acısını çekiyor olabilirsin ama yeniden aşık olacaksın sende şimdi neden olmasın? Bir tanış, mantıken uyuyor mu bak hem o yüksek mühendis bana niye baksın diye de düşünme mesleklerimiz değerimizi belirleyici etken değildir

amaaan gelsinler nolcak. beğenmezsen sepetlersin olur biter..

Sevgi zaten zamanla oluşan bişey değil mi?

Bi tanı bakalım mühendisse neolmuş uzayda yaşamıyo ya...

Evlendikten sonra fikri değişenlerdenim aşk değil mantık evliliği daha akıllıca geliyo bana.

Yemek nasıl yiyo ? Garsonu nasıl çağırıyo?
Yolda sadece kadınlara mı yol veriyo yoksa herkese mi ( yürürken )
Birine çarpınca pardon diyo mu ?
Ekmeği ağzıyla mı koparıyo eliyle mi ?
Vicdanlı mı mantıklı mı kompleksli mi ?

Bunların hepsine bakabilşrsin ama öteki türlü olunca bekarken anlamıyosun evlenince dank ediyo kafan.

E bir tanışmaktan ne zarar gelir ki?
Olursa olur olmazsa olmaz, neden bu kadar büyüttün?

böyle yaparsan kimseyi bulamazsın kısmı çok yanlış ama görüşün ne olacak ki emin olun o hayalkırıklığınız olan kişi şu an tadını çıkarıyordur. hem dedikleri gibi belli mi olur belki içiniz ısınır beğenirsiniz nasip bu işler. görmeye geliyorlar diye direkt nikah memuruyla gelmiyorlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…