- 17 Kasım 2019
- 889
- 777
- 53
- 27
Benim meselem görücü ben evlenmek istemiyorum düşünmüyorum daha 22 yaşındayım ve okuyorum meslek sahibi olmadn hiç bi şekilde düşünmüyorum ama gelen görücüler canımı sıkıyor artık hele babam vefat ettik ten sonda (9 ay oldu babam vefat edeli) daha da arttı kimsesiz mi sanıyorlar beni başına talih kuşu kondu ne kadar çirkin bi söz benim talih kuşuna ihtiyacım yok kendi kendime yetersem yeter bana en son gelen görücü gerçekten canımı sıktı yok tekkeciy miş yok dindarmış namazında niyazındaymış kişi aynı evin içine girince belli olur tabi ki din önemli bende dinine düşkün bi insanım ama dindar insanlar iyi olacak diye bi kaide yok din vicdandadır istersen sen günde 100 rekat namaz kıl haftada 1 tane hatim indir vicdanın yoksa ben senden iyi bi insan diye bahsetmem kusura bakmayın beni yargılamayın ama ben radikal dincileri sevmiyorum biraz anbiyane bi tabir ola bilir kusura bakmayın ben bu kadar okumak için meslek sahibi olmak için çabalarken akın akın gelen görücüler gerçekten canımı sıkmaya başladı