Görücü

Hele bir boşan bı hayatin düzene girsin millete ne oluyor ya. Ayarı yok bu ülkenin ya boşanmış kadınları vebali gibi görürler ya da daha boşanmadan görücü gelirler.

Hele bir boşan bı hayatin düzene girsin millete ne oluyor ya. Ayarı yok bu ülkenin ya boşanmış kadınları vebali gibi görürler ya da daha boşanmadan görücü gelirler.
Benim tüm hayallerim suanki esimleydi.Hem daha bosanmadim.Hem hala onu severken neden başkasında gözüm olsun.

Kiyamam hala aramadi mi belki bu konundan sonra arar ya uzulme. Biz yemedik ama bence o kesin yer hadi hayirlisi.

Senin görücün yok ki, beni çıldırtmak mı istiyorsun senin görücün yok şaka bir yana şu konudan esinlendiğiniz çok belli oluyor konu sahibi

Nikahlandığını bilmiyorlar mıydı yani tanıdıksa illki duymuşlardır. Tabi ki evli kadının boşanmadan sevgili yapması doğru değil. Bence boşandıktan az süre sonra da evlenmek vs doğru değil. İnsan kendine zaman vermeli.

Adam artık hayatında değil sana zerre değer de vermedi sen hala seviyorum ediyorum. Normal bir kafada değilsin sen.dini bilgi olarak da iyice araştır yeterli değil.
Ayrıca adam senden zaten boşanacak neden yeni kişiler olmasın hayatında.
Lütfen biraz normal ol
Adam evlenmek istemiş ne var bunda hayır demen iyi olmuş adama da yazık kafası bu kadar karışık biri ile olmasın

Benim akrabagima (erkek)daha bosanmadan teklifler geldi, hatta bir kiz onun yasinin yarisiydi sadece. Insanlarimiz bazen biraz

Kayinvalide adayı yada komşusu da şöyle demiş boşanana kadar sevgili gibi konusucakmisim.
Çüüüüüş! Yarın öbür gün evlenseniz ve oğlu sizi aldatsa oğlunu da korur.

Boşanmadan ve bir süre geçneden gönlünüz dahi olsa yeltenmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…