- 13 Haziran 2025
- 137
- 112
- 18
- 30
- Konu Sahibi Aycan Sevgi
Merhabalar, herkese iyi pazarlar. Daha önceden iki konu açmıştım; vücudumla ilgili öz güvensizliğim ve görücü usülüyle eş adayını tanıma. Aşağıya link bırakıcam, merak edenler bakabilir. Birkaç haftadır gündemimdeydi. Yengem aracılık etmişti. Adayın kız kardeşi liseden arkadaşımdı. İlk olarak bir hafta önce onunla konuştuk, olumlu bir izlenim edindim. Fotoğraflarını göstermişti ama daha önceden de zaten görmüştüm. Dış görünüş olarak bir anormalliği yok, beğenilebilinir yani. Bir otelde şoför olarak çalışıyormuş, misafirleri hava alanından getirip götürüyormuş, tur düzenlenince minibüs kullanıyormuş, otelin getir götür işlerini yapıyormuş. Kız kardeşinin söylemesine göre de son yıllarında evlilik için para biriktiriyormuş. Çok fazla sosyal birisi değil, kendi halinde ekmeğinin peşindeymiş. Dün akşam köydeki evimize geldiler, ilk defa canlı canlı damat adayını gördüm. İçim ısındı yaa. Tabi bu görüşme yalnızca dıştan tanımak ama bende olumlu biz izlenim bıraktı. Arkadaşım olan kız kardeşi de geldiği için ortam biraz daha rahattı. Yaa şey çok kötü yaa, izleniyor olmak 

herkesin gözünün sende olması. Ben de çaktırmamaya çalışarak hem eş adayını hem de ailesini süzüp anlamaya çalıştım 
. Babamlar şimdilik bir şey söylemeyelim, çocuklar birkaç kez görüşsünler, konuşsunlar falan dedi. Geceleyin ablamla muhabbet ettik. Evlilik tecrübelerini anlattı, dikkat edilecek hususları anlattı ama sonunu ne çıkarsa bahtınaya, kadere, kısmete 

bağladı. İlk defa ablamla biraz cinsellik de konuştuk. Cinsellikle ilgili güzel şeyler söyledi. Ablam da yaylada çadırda yaşıyor; iki çocukla birlikte aynı çadırda zor olsa da evliliğin en güzel tarafı fırsat buldukça cinsellik yaşamak olduğunu söyledi. Önümüzdeki hafta ilk buluşmamız olacak. Hayırlısı inşallah. Yorum yapanlara çok teşekkürler.
Vücudum ve öz güvensizliğim.
Görücü usulü, eş adayı nasıl anlaşılır?

Vücudum ve öz güvensizliğim.
Görücü usulü, eş adayı nasıl anlaşılır?