görücüye çıkmış gibi hissetmiş

ilkbahar1982

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
1.818
500
363
Bursa
merhaba

çalıştığım fabrikada biri bana tanışma teklif etti.öyle gezme amacında değilim.ciddi bir şekilde yaklaşıyorum diye orada konuştuğum bir ablaya söyletmiş.bende başta olmaz dedim.sonra efendi çocuk neden olmasın dedim.zaten abla efendiliğinden falan söylüyorum sana demişti.çok iyi demişti.teklif olayı 2 gün önce oldu.bugün ablanın yanına iş yerimizde başka bölümde çalışan yakın bir arkadaşımla gittim.bizi görmüş.görücüye mi çıkıyorum demiş.bu konuyu düşünücem demiş.tanışmadık daha niye arkadaşını getiriyor demiş.kendimi rezil duruma düşürülmüş hissettim.böyle bir durumla karşılaşsanız tavrınız ne olur.birde bu arkadaş 35 yaşında.

Ada'm da arkadaşına sorup olur derse bana olur diyecek diye düşünmüş

O da haklı sanki kendi versin karar demiş olabilir

olabilir.yalnız abla kızı kandırdım gibisnden konuştum onla dedi.tam oturup konuşmasalar bile teklifini kabul ettiğimi biliyor.

Saçma bir şey ya. Tanışmak isteyen kendisi düşüncem diyen kendisi anladığım kadarıyla. Boşver boşver hiç uğraşma.

çok zoruma gitti.

Ilk gorusmeye tek gidip ikinci yada ucuncude yaninda tecrubeli birini goturmen daha mantikli.

Ben de sinir oluyorum bu tur bulusmalara arkadasiyla gidenlere. Senin yasin kac bilmiyorum ama adama pek olgunca gelmemis yaptigin. Lisede boyle yapilirdi. Zaten abla dedigin birisi olacakmis yaninda arkadas ne alaka

buluşmaya değildi.iş yerinde ablanın yanına gittiğimde bir şey anlaşılmasın diye götürdüm arkadaşımı.buluşma olsa bende hak vereceğim.

buluşmaya değildi.iş yerinde ablanın yanına gittiğimde bir şey anlaşılmasın diye götürdüm arkadaşımı.buluşma olsa bende hak vereceğim.
Ablanin yanina tek gidince ne anlasilacakti da arkadasin gidince bu algi ortadan kayboldu anlamadim? Neyse ne. Bitmis artik anlasilan. Adam bitirmis olabilir kafasinda

Tamam siz o sekilde gitmemeliydiniz cogu erkek hoslanmaz bu tarz seylerden ama oda neden bir an kestirip atmiski yani vur kac olayina getirmis.bence o ablayla neden bu kadar cabuk karar degistirdgini konus tabi eger hoslandiysan.ama iyice gozlemle derim

Eger gezip tozmayi yada bi muddet sevgili gibi kalalim anlasirsak olur anlasmazsak olmaz diye bakiyosaniz birini goturmeseniz de olur. Mesela hoslandiniz diyelim adamin eksigini gormeyebilirsiniz ancak disardan biri sizi bu konuda uyarabilir ve gozunuzu acmanizi saglayabilir. Bu yuzden kardes kuzen teyze yada yakin bi arkadasin sonraki gorusmelerden birinde yaninizda olmasi erkege de bi goz dagi vermis olur. Bi bayanin daha az yipranmasini saglar.

Adamin yasi 35! Yani ne istedigini biliyor. Dusunecek degerlendirecek pek bisey gormese gerek. Ne istemedigini de bildiginden. Istemedigi bir hareketle karsilasinca kestirip atmasi bana normal geldi. Konu sahibinin nickinde yazan tarih dogum gunuyse yasindan daha olgunca bir davranis beklemistir. onun da ne istedigini bilmesini. Ozguvenli olup kendi kararlarini artik tek basina aliyor olmasini istemistir.

Bence simdiye kadar bircok saglam iliski 3. Bir kisinin gozunden bakildigi icin bozulmustur. Bence insan ne istedigini bilip karsisindaki insani analiz edebilmeli. Yapamiyorsa zaten gitsin gorucu beklesin flort etmesin. Kimse sizin icin dogru ve iyi olani sizden daha iyi bilemez. 3. Kisiler sadece kafa karistirir

konuştuğum abla bu arkadaşın ailesine kada

doğru söylüyorsunuz.bir an sinirle böyle bakamadım.yalnız zaten kararımı vermiştim.ama sanırım o ablayla tam net oturup konuşmadıklarından böyle düşünmüş olabilir.

Kendisini, bir baskasini araya sokarak ifade etmeye calisan, amacim gezmek degil ciddi diyen sacma sapan bir insani asla umursamam. Birilerinin birileri hakkinda iyi demeside bisey ifade etmiyor benim icin. Disardaki insanlara asiri efendi saygili olup, cevresinde iyi bilinip aileye kök sokturen terbiyesiz tiplerde var.

Sizin cevrenizde olabilir ancak benim cevremde hic karistiran insan olmadi. Ben esimle bile gorusurken 10kez gorusuyosam ikisinde mutlaka yanimizda biri olmasini istemisimdir. Ve evlenince cok iyi bi karar oldugunu da gormus oldum

Canım canım canım hiç zoruna gitmesin kapat konuyu konuşma o adamla sakın. Hoşuna gitmese bile senin kulağına geleceğini biliyor söylediği cümlenin. Böyle konuşması yanlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…