- Konu Sahibi ilkbahar1982
-
Ada'm da arkadaşına sorup olur derse bana olur diyecek diye düşünmüş
O da haklı sanki kendi versin karar demiş olabilir
Saçma bir şey ya. Tanışmak isteyen kendisi düşüncem diyen kendisi anladığım kadarıyla. Boşver boşver hiç uğraşma.
Ben de sinir oluyorum bu tur bulusmalara arkadasiyla gidenlere. Senin yasin kac bilmiyorum ama adama pek olgunca gelmemis yaptigin. Lisede boyle yapilirdi. Zaten abla dedigin birisi olacakmis yaninda arkadas ne alaka
Ablanin yanina tek gidince ne anlasilacakti da arkadasin gidince bu algi ortadan kayboldu anlamadim? Neyse ne. Bitmis artik anlasilan. Adam bitirmis olabilir kafasindabuluşmaya değildi.iş yerinde ablanın yanına gittiğimde bir şey anlaşılmasın diye götürdüm arkadaşımı.buluşma olsa bende hak vereceğim.
Neden?Ilk gorusmeye tek gidip ikinci yada ucuncude yaninda tecrubeli birini goturmen daha mantikli.
Neden?
Adamin yasi 35! Yani ne istedigini biliyor. Dusunecek degerlendirecek pek bisey gormese gerek. Ne istemedigini de bildiginden. Istemedigi bir hareketle karsilasinca kestirip atmasi bana normal geldi. Konu sahibinin nickinde yazan tarih dogum gunuyse yasindan daha olgunca bir davranis beklemistir. onun da ne istedigini bilmesini. Ozguvenli olup kendi kararlarini artik tek basina aliyor olmasini istemistir.Tamam siz o sekilde gitmemeliydiniz cogu erkek hoslanmaz bu tarz seylerden ama oda neden bir an kestirip atmiski yani vur kac olayina getirmis.bence o ablayla neden bu kadar cabuk karar degistirdgini konus tabi eger hoslandiysan.ama iyice gozlemle derim
Bence simdiye kadar bircok saglam iliski 3. Bir kisinin gozunden bakildigi icin bozulmustur. Bence insan ne istedigini bilip karsisindaki insani analiz edebilmeli. Yapamiyorsa zaten gitsin gorucu beklesin flort etmesin. Kimse sizin icin dogru ve iyi olani sizden daha iyi bilemez. 3. Kisiler sadece kafa karistirirEger gezip tozmayi yada bi muddet sevgili gibi kalalim anlasirsak olur anlasmazsak olmaz diye bakiyosaniz birini goturmeseniz de olur. Mesela hoslandiniz diyelim adamin eksigini gormeyebilirsiniz ancak disardan biri sizi bu konuda uyarabilir ve gozunuzu acmanizi saglayabilir. Bu yuzden kardes kuzen teyze yada yakin bi arkadasin sonraki gorusmelerden birinde yaninizda olmasi erkege de bi goz dagi vermis olur. Bi bayanin daha az yipranmasini saglar.
Adamin yasi 35! Yani ne istedigini biliyor. Dusunecek degerlendirecek pek bisey gormese gerek. Ne istemedigini de bildiginden. Istemedigi bir hareketle karsilasinca kestirip atmasi bana normal geldi. Konu sahibinin nickinde yazan tarih dogum gunuyse yasindan daha olgunca bir davranis beklemistir. onun da ne istedigini bilmesini. Ozguvenli olup kendi kararlarini artik tek basina aliyor olmasini istemistir.
Bence simdiye kadar bircok saglam iliski 3. Bir kisinin gozunden bakildigi icin bozulmustur. Bence insan ne istedigini bilip karsisindaki insani analiz edebilmeli. Yapamiyorsa zaten gitsin gorucu beklesin flort etmesin. Kimse sizin icin dogru ve iyi olani sizden daha iyi bilemez. 3. Kisiler sadece kafa karistirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?