• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görücüye çıkmış gibi hissetmiş

Adamin yasi 35! Yani ne istedigini biliyor. Dusunecek degerlendirecek pek bisey gormese gerek. Ne istemedigini de bildiginden. Istemedigi bir hareketle karsilasinca kestirip atmasi bana normal geldi. Konu sahibinin nickinde yazan tarih dogum gunuyse yasindan daha olgunca bir davranis beklemistir. onun da ne istedigini bilmesini. Ozguvenli olup kendi kararlarini artik tek basina aliyor olmasini istemistir.
Yani evet aslinda dogru diyormya kimse hoslanmaz genelde bu durumdan.hanim efendinin yasina bakmadim.demekki adamda net degildi demek istedim kestirip attigina gore hemen.

öööfffff çok biliyomuş madem, kendi niye gelememiş de liseli gibi aracı koymuş pasif.

hep tek mi gezecekmişsin arkadaşınla gezebilirsin ona ne.

asla asla isteme. kalsın öyle ezilmiş egosuyla

Adamin yasi 35! Yani ne istedigini biliyor. Dusunecek degerlendirecek pek bisey gormese gerek. Ne istemedigini de bildiginden. Istemedigi bir hareketle karsilasinca kestirip atmasi bana normal geldi. Konu sahibinin nickinde yazan tarih dogum gunuyse yasindan daha olgunca bir davranis beklemistir. onun da ne istedigini bilmesini. Ozguvenli olup kendi kararlarini artik tek basina aliyor olmasini istemistir.
Ne ilgisi var bulusma da degil ki bu.
Insan hic degilse heyecanlanir gerilir, arkadasla gidilebilir. Adam cidden hoslansa dusunucem gibi bir cumle kurmazdi. Zaten kendinden emin biri degilmis.
Hic gerek yok o ugrasmadikca sen sakin ugrasma ilkbahar1982 ilkbahar1982

Tanismak istedigi kadinla aracisiz tanisamayan adam, gorusmeye arkadasinizla gittiniz diye sikayet ediyor. Daha tanimadan ciddi dusunuyorum demesi de ayri bir olay. Saka gibi kisaca. Kendinizi uzmenize degmez, adamin hareketleri yaninda sizinki gozume bile carpmadi.

Sen
Ilk gorusmeye tek gidip ikinci yada ucuncude yaninda tecrubeli birini goturmen daha mantikli.

Kime gore, neye gore mantikli? Bu kisiye ve karsidaki adama gore degisir. Ben kendim taniyip, kendim karar verebilirim ve karsimdaki insaninda boyle olmasini isterim. Araci sokarak benimle tanismak isteyen yada beni baskalarinin yorumlasina birakan birini istemezdim. Bu yuzden pismanda olmadim. Gorusmelere pesime birini takip getirseydim esiminde hic hosuna gitmezdi boyle bisey.

Ne ilgisi var bulusma da degil ki bu.
Insan hic degilse heyecanlanir gerilir, arkadasla gidilebilir. Adam cidden hoslansa dusunucem gibi bir cumle kurmazdi. Zaten kendinden emin biri degilmis.
Hic gerek yok o ugrasmadikca sen sakin ugrasma ilkbahar1982 ilkbahar1982
Ay bir de dusunucem demis. Zaten ilk sen tanismak istemissin saf.

Sen

Kime gore, neye gore mantikli? Bu kisiye ve karsidaki adama gore degisir. Ben kendim taniyip, kendim karar verebilirim ve karsimdaki insaninda boyle olmasini isterim. Araci sokarak benimle tanismak isteyen yada beni baskalarinin yorumlasina birakan birini istemezdim. Bu yuzden pismanda olmadim. Gorusmelere pesime birini takip getirseydim esiminde hic hosuna gitmezdi boyle bisey.
Is gorusmesine veya kpss'ye de aileleriyle giderler ya. Iste onlar bunlar :) kusura bakmasin kimse ama hic kimse tek basina kararlar alamayan. Tek basina onemli adimlar atamayan bir insani onemsemez ve hayatinda istemez. En azindan ben istemem. Ilkokul birinci sinifta degiliz. Hayata yeni atilmiyoruz degil mi ama

merhaba

çalıştığım fabrikada biri bana tanışma teklif etti.öyle gezme amacında değilim.ciddi bir şekilde yaklaşıyorum diye orada konuştuğum bir ablaya söyletmiş.bende başta olmaz dedim.sonra efendi çocuk neden olmasın dedim.zaten abla efendiliğinden falan söylüyorum sana demişti.çok iyi demişti.teklif olayı 2 gün önce oldu.bugün ablanın yanına iş yerimizde başka bölümde çalışan yakın bir arkadaşımla gittim.bizi görmüş.görücüye mi çıkıyorum demiş.bu konuyu düşünücem demiş.tanışmadık daha niye arkadaşını getiriyor demiş.kendimi rezil duruma düşürülmüş hissettim.böyle bir durumla karşılaşsanız tavrınız ne olur.birde bu arkadaş 35 yaşında.
"Ablanın yanına gittim" yazmışsınız. Arkadaşla adamı görmeye gitmemişsiniz ki. Arkadaşınızı alıp o ablanın yanına gitmişsiniz. Adamın aklı o kadar sizdeymiş ki demek ki üstüne alınmış. Şu durumda vereceğiniz en doğru cevap

"Birisine güvenebilmek için zamana ihtiyacı olan ben olduğum için sana hayır demiştim. Ama gece düşündüm ve eğer sana bu şansı vermezsem, belki de gerçekten güvenebileceğim bir adama önyargıyla yaklaşmış olacaktım. Ama oraya bunu söylemek için gelmedim. Orada tanıdığım tek kişi sen değildin, ablayı görmek için oradaydım. Gelirken yanımda bir arkadaşım olduğu için kendini görücüye çıkmış gibi hissetmen sadece seni ilgilendirir. Sırf böyle söylediğin için kendimi çocuk gibi hissettim. Sanırım sen beni böyle çocukça şeyler yapabilecek olgunlukta görüyorsun."

Eğer bu kişiyle hala birlikte olmak istiyorsanız bu konuşma bu şekilde kalabilir. Ama tribin dibini istiyorum diyorsanız şunu eklersiniz

"Sanırım bende düşünücem. İyi günler."

Sanırım tek gitseydin adam yanına gelip seninle konuşma ortamı yaratacaktı. Yanında arkadaşın olduğu için utandı gelemedi. Bana sanki çocukça bir heyecan duymuş ve bu yüzden hayal kırıklığına uğramış gibi geldi. Bu hayal kırıklığını da sana yüklemeye çalışıyor. Yani tek gelseydi ne güzel konuşurduk diyor. Çünkü aracı olmadan beğendiği bir kadına ulaşma cesareti olmadığı gibi yabancı birinin yanında beğendiği kadınla konuşma cesareti de yok. Yaşının adamı değil gibi. Her halde yanınıza gelip bi selam verebilirdi, konuşabilirdi. Lisedeyken böyle olurdu. Erkekler kızları yalnız yakaladığında konuşur, yanlarında kız arkadaşları varken konuşmaya çekinirdi. En azından bizim lisede öyleydi.

merhaba

çalıştığım fabrikada biri bana tanışma teklif etti.öyle gezme amacında değilim.ciddi bir şekilde yaklaşıyorum diye orada konuştuğum bir ablaya söyletmiş.bende başta olmaz dedim.sonra efendi çocuk neden olmasın dedim.zaten abla efendiliğinden falan söylüyorum sana demişti.çok iyi demişti.teklif olayı 2 gün önce oldu.bugün ablanın yanına iş yerimizde başka bölümde çalışan yakın bir arkadaşımla gittim.bizi görmüş.görücüye mi çıkıyorum demiş.bu konuyu düşünücem demiş.tanışmadık daha niye arkadaşını getiriyor demiş.kendimi rezil duruma düşürülmüş hissettim.böyle bir durumla karşılaşsanız tavrınız ne olur.birde bu arkadaş 35 yaşında.
Iyide amaç o an buluşmak değil adam kendini ne sanmış böyle boşver
Tamam buluşmaya arkadaşla gitmek bencede ergen çocuk gibi ama durum öyle degil

fabrikamız büyük bir fabrika.dünya çapında.dedikoducusu vs falanda çıkıyor o kadar kişinin içinde.artı bu tür ilişkiler içersinde olanları yakın zamanda kovmuşlar.o kadrolu bense taşoron firmadayım.böyle olunca dahada göze batıyor.ikimizde işimizi kaybedebilirz.saçma bir durum ama böyle.

Is gorusmesine veya kpss'ye de aileleriyle giderler ya. Iste onlar bunlar :) kusura bakmasin kimse ama hic kimse tek basina kararlar alamayan. Tek basina onemli adimlar atamayan bir insani onemsemez ve hayatinda istemez. En azindan ben istemem. Ilkokul birinci sinifta degiliz. Hayata yeni atilmiyoruz degil mi ama

İsteyen olur neden olmasın, kendileri gibi birileriyle onlarda evleniyor işte. Ama bana göre mantıklı bir yanı yok, öyle biriyle görüşmeye devam etmezdim. Evlenecek yaşa, olgunluğa geldiyse bir zahmet seçimlerinide kendi yapabilmeli milletin ağzıyla bana gelmemeli.

merhaba

Hemen havalara girmis. Hem tanismak istedigini soyluyo hem de düsüncekmis bak bak. Hem arkadasini getirsen ne olur ki? Cok art niyetli bir dusunce onun ki.. o dusunedursun. Dusunup tasindiktan sonra sen de "hayir" de.

Benim gozumde cok gicik, cok elestiren bir tip canlandi. Hem kendi istiyor, hem kendini naza cekiyor dusuncem falan. Bence hic dusunme bile, degmez. Arkadasinla gitmen de bence hicbir mahsur yok ayrica, bulusmaya gitmiyorsunuz sonucta.

fabrikamız büyük bir fabrika.dünya çapında.dedikoducusu vs falanda çıkıyor o kadar kişinin içinde.artı bu tür ilişkiler içersinde olanları yakın zamanda kovmuşlar.o kadrolu bense taşoron firmadayım.böyle olunca dahada göze batıyor.ikimizde işimizi kaybedebilirz.saçma bir durum ama böyle.
Belki de o yüzden aracı gôndermiştir.

Arkadaşını niye yanında götürüyorsun. Ergen kızlar gibi.

Adam da arkadaşına göstermek için yanında götürüyorsun sanmıştır. Ben olsam ben de hoşlanmam.

Adam gıcık bir tip değil. Prensipli ve ne istediğini bilen bir tip

Back
X