Görüldü atmak

Sevgilim haadiiiii,
Bugün seni görmek istiyorum.
Müsait bir ev ortamı ayarlasan da ,
Sessiz sakin bas başa vakit geçirsek.
Birbirimize doysaaak 😋
Özleeedim ❤️💋

Şeklinde bir mesaj atarsa cevap verir diye düşünüyorum.

Adamın niyeti belli 🔞

Sevgilim haadiiiii,
Bugün seni görmek istiyorum.
Müsait bir ev ortamı ayarlasan da ,
Sessiz sakin bas başa vakit geçirsek.
Birbirimize doysaaak 😋
Özleeedim ❤️💋

Şeklinde bir mesaj atarsa cevap verir diye düşünüyorum.

Adamın niyeti belli 🔞
Adam zaten buluşunca bahane ile eve gitmek istemiş 😥 ilk buluşmada arkadaşım da reddetmiş daha sonra adam sürekli bir iyi bir soğuk yapmış trip atmış arkadaşımda cinsellik istemediğini belirtince sonuç bu olmuş heryerden engelemesi daha mantıklı böyle insanları gerçekten midem bulandı korkunç bir durum umarım hataya düşmez

Arkadaşım bir evlilik yaptı 5 yaşlarında kızı var
E tamam iste, Adam icin harika nimet. Bakireligimi bozdun diye nikah masasina zorla oturtamayacagini bildigi icin, daha önce de yazdigim gibi, parayla isini halledecegine, arkadasinla bedavaya seyinin keyfini surecek.

Bu kadar net olan birseyi israrla goremiyorsa, bence arkadasinin niyetini de sorgula. Belki o da onunla sevismek istiyor ama beynindeki tabulardan dolayi burada konu acip bizim fikrimizi soruyor.

E tamam iste, Adam icin harika nimet. Bakireligimi bozdun diye nikah masasina zorla oturtamayacagini bildigi icin, daha önce de yazdigim gibi, parayla isini halledecegine, arkadasinla bedavaya seyinin keyfini surecek.

Bu kadar net olan birseyi israrla goremiyorsa, bence arkadasinin niyetini de sorgula. Belki o da onunla sevismek istiyor ama beynindeki tabulardan dolayi burada konu acip bizim fikrimizi soruyor.
Aslında hiç bu acıdan bakmadım hakli olabilirsiniz

Evet haklisiniz galiba cunki kendi ne istediğini net bilmiyor göstermeye çalıştım ya görmek istemiyor yada işine böylesi geliyor
E tamam iste, o da istiyor, ihtiyaci var. E bakire de degil. Tabular ve bedeninin ihtiyaclari arasinda gidip geliyor. Sonu olmayan sirf cinsellik uzerine dayali olan bu sey onu terbiyesiz ahlaksiz yapmaz. Beden onun.

Kac kere dedim, millet Mars'a gidiyor biz ay sevistim ayip Mi diye konusuyoruz. Toplum olarak geride kalmaya mahkumuz

Beden onun herşeyi kendi bilir ama daha önce ki ilişkisinde de kullanıldı ve ağır yara aldı ruhundan bun yapıp kaldırabilecek güçte değil seviyorum gitmesin diye herşeyi yapıyorum diyor bu kendi bedenine saygısızlık bir sürü cinsel hastalıklar var iki dakikalık zevk için hem ruhen hem de bedenen kendi sağlığını tehlikeye atmasını doğru bulmuyorum arkadaşım olduğu için dr bu kadar çabalıyorum umarım hayatın gerçeklerine gözünü acar
E tamam iste, o da istiyor, ihtiyaci var. E bakire de degil. Tabular ve bedeninin ihtiyaclari arasinda gidip geliyor. Sonu olmayan sirf cinsellik uzerine dayali olan bu sey onu terbiyesiz ahlaksiz yapmaz. Beden onun.

Kac kere dedim, millet Mars'a gidiyor biz ay sevistim ayip Mi diye konusuyoruz. Toplum olarak geride kalmaya mahkumuz

Beden onun herşeyi kendi bilir ama daha önce ki ilişkisinde de kullanıldı ve ağır yara aldı ruhundan bun yapıp kaldırabilecek güçte değil seviyorum gitmesin diye herşeyi yapıyorum diyor bu kendi bedenine saygısızlık bir sürü cinsel hastalıklar var iki dakikalık zevk için hem ruhen hem de bedenen kendi sağlığını tehlikeye atmasını doğru bulmuyorum arkadaşım olduğu için dr bu kadar çabalıyorum umarım hayatın gerçeklerine gözünü acar
Kusura bakmayın ama size ne? Düzgün korunarak istediği hastalıklardan da korunabilir. Kendi hayatı. Kullanılma olarak tanımlayan sizsiniz. Yargılayan sizsiniz. Kadının hayatı kadının keyfi. İsterse evlenmez sevgilileri olur Yaşar. Onun kararını o verecek.
Bence siz haddinizi aşıyorsunuz. Kadının hayatına bu kadar karışmamalısınız. İsterse sevişir istemezse sevişmez. İlişkilerini nasıl yaşadığı sizin sorununuz değil.

Ayrıca da arabeske bağlayıp iki dk lık zevk için ruhu yaralama edebiyatına girmeniz de tuhaf. Nerden biliyorsunuz kaç dakika başında durup dakika mı tuttunuz. Yada o iki zevk dediğiniz şey o kadının hayatında önemli de olabilir. Bunlar arkadaşlar gibi üçüncü şahısların meselesi değildir.
Burada başka bir kadının özelini açıp böyle toplu kınama toplu dedikoduya malzeme etmeniz de etik değil

Namus bekçisi misiniz? Size ne ayol...

Arkadaşım adına açıyoruz konuyu görüşleriniz onun için önemli ben söyledim ikna olmadı birde sizin yazdıklarınızı okusun belki ikna olur :) dün bir aydır sevgili olduğu çocukla konuşuyormuş bir kez buluşmuşlar çocuk normalde canim cicim yapıyor vs herşey güzel bugun buluşacaklarmış, dün sevgiliyle herşey güzel konuşurken yarın bir aktivite bul yapalım diye msj atmış birlikte zaman gecirelim diye :) adam da demiş ki eğlenecek başka birşey bul özledim diyorsun bunlardan konuşuyorsun vs demiş sonra konuşmadan uykum var kafam almıyor ben uyuyorum demiş uyumuş kızın msjina cevap vermemiş( bence bahane bulmuş zaten dengesiz biri anlattığına göre ) adama şu msjı yazmış bence bana ve bu ilişkiye değer vermiyorsun demiş. Adam da boşver o zaman demiş ve attığı msjı beğenmiş ve arkadaşım da tekrar sonuç yazmış cevap alamamış bir de üzerine bulusacakmiyiz yazmış adam yine cevap vermemiş ( ayrılmaya bahane arıyor bence bu da usteliyor) arkadaşım 24 bu adam da 26 yaşında ama anlattığına göre ergen kafasında bence olmaz bundan adam ama sizce cevaplarınız onun için kıymetli. ( bu arada adam geçen hafta buluşacakken de ekmiş )
Adam öküzün teki empati yok ,sırf erkek ve aşık oldum diye çekilmez
Daha iyi olan erkekler vardır ,sadece zaman kaybı ,zaman değerli bir kavram

Kusura bakmayın ama size ne? Düzgün korunarak istediği hastalıklardan da korunabilir. Kendi hayatı. Kullanılma olarak tanımlayan sizsiniz. Yargılayan sizsiniz. Kadının hayatı kadının keyfi. İsterse evlenmez sevgilileri olur Yaşar. Onun kararını o verecek.
Bence siz haddinizi aşıyorsunuz. Kadının hayatına bu kadar karışmamalısınız. İsterse sevişir istemezse sevişmez. İlişkilerini nasıl yaşadığı sizin sorununuz değil.
Bu durumdan hoşlanmadığını ruhen yaralandığını söyleyen kendisi ayrıca birlikte oturup konu açtık ve birlikte okuyoruz yazıyoruz yorumları arkadaşım rahatsız değilken avukatlık yapmak sizin işiniz değil demekki rahatsız oluyor ki konu açıldı buraya rahatsız olmasa keyfinee bakardı buraya da konu aç diye rica etmezdi çok bölmeyin bu kadar aramızdaki arkadaşlığın düzeyini bilmeden

Adam öküzün teki empati yok ,sırf erkek ve aşık oldum diye çekilmez
Daha iyi olan erkekler vardır ,sadece zaman kaybı ,zaman değerli bir kavram
Haklısınız insanların ihtiyaçlarını karşılamak için bu dünyaya gelmediğini cinsellik yaşayınca da çok ağır psikolojik tranva yaşayıp aylarca kendini suçlayıp kendisine saygısızlık ettiğini düşündüğünü söylüyor insanların vereceği kırıntı sevgisine muhtaç olduğu için bu durumun yaşandığını psikolojik destek alacağını söyledi cinsellik evlenmeden yaşamak istemediği halde sevgi uğruna geçmiş ilişkisinde cinsellik yaşayıp engellendiğini söylemişti bence şuan ki sorunu bir ilişki değil sevgi açlığı

Önceden ropdosanbir giyen nuri alco tecavüz cu coşkun vardi simdi her yerdeler herkese sapur supur bize yarabbi sukurculer bu da ask oldu ya aslında aşk erkeklerin bedava seks için uydurduğu bir yalan dostluk var sevgi saygı var ama aşk yalan
Yalan olmasaydı bana aşık olduğunu söyleyen cok oldu kac kere ölümün kiyisindan dondum parasiz kaldım zor durumda kaldım hiçbiri yoktu yanımda ailemden başka o yuzden ailemi utandıracak birsey yapmam bunu da kendime yakıştıramam annesini aklına getirsin ararken

Adam seks istiyor ve arkadaşınıza karşı bir şey hissetmiyor. Arkadaşınız neyin diretmesinden anlamadım ama kendini bu duygusuz, çıkarcı adama karşı kullandırmasın, üzülür.

Back
X