- 23 Şubat 2019
- 1.720
- 902
- 123
- Konu Sahibi senkimsinki
Erkeğin adı Emre ya da Eyyüb mü ahahaha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne biliyorsun ne yaşadığımı? Bence yalanSiz aşkı yaşamadınız diye aşk yalan yani?
Siz ne yazdığınızdan habersizsiniz.Ne biliyorsun ne yaşadığımı? Bence yalan
Siz de yargı dağıtıyorsunuz sayın cok bilmisSiz ne yazdığınızdan habersizsiniz.
Konu sahibi arkadasi icin degil kendi icin acti, Buna eminim. Ama neden "benim basima Boyle birsey geldi hanimlar, bir yandan sevismek istiyorum bedenim istiyor, bir yandan da duygusalligi ozledim" diye acikca yazamiyor anlamadim.Siz de boşanmış, 23 yaşında ve garip erkekleri hayatına çeken bir kadınmışsınız. Konuyu arkadaşım için açıyorum dediniz. Yine mi keklendik?![]()
Sonunda aradığımız cevap, konuştuk uzun uzun ve sevgi acligi için tedavi görecek önceliği kendini sevmeye başlaması olmalı bedenimize saygı duymalıyız ki daha sonra haketmeyen eller el sürdüğünde neden yaptım bunu kendime diye kendimize sormayalımÖnceden ropdosanbir giyen nuri alco tecavüz cu coşkun vardi simdi her yerdeler herkese sapur supur bize yarabbi sukurculer bu da ask oldu ya aslında aşk erkeklerin bedava seks için uydurduğu bir yalan dostluk var sevgi saygı var ama aşk yalan
Yalan olmasaydı bana aşık olduğunu söyleyen cok oldu kac kere ölümün kiyisindan dondum parasiz kaldım zor durumda kaldım hiçbiri yoktu yanımda ailemden başka o yuzden ailemi utandıracak birsey yapmam bunu da kendime yakıştıramam annesini aklına getirsin ararken
Söyledim ama diğer arkadaşlarimiza herşeyi anlatmıyoruz daha fazla ikna olması gerçekleri görmesi farklı görüşlerden de fikir almasi onun için iyi olduArkadaşına demiyor musun, sana değer vermeyen adamlarla oyalanip kendine olan sevgini azaltma diye?
Adam fan fin fon istiyor benceadam da demiş ki eğlenecek başka birşey bul özledim diyorsun bunlardan konuşuyorsun vs
Kendim için açacak olsam acardim zaten kim olduğumu hayatımı dahi bilmiyorsunuz cekinecek neyim olabilir ki ayrıca kısa süre önce bir ilişkim başlamadan bitti hayatımda şuan ilişki olabilecek bir alan yok malesef sağlığımla ilgili sorunlarım var onlarla ilgileniyorum derdim ilişki değil yaniKonu sahibi arkadasi icin degil kendi icin acti, Buna eminim. Ama neden "benim basima Boyle birsey geldi hanimlar, bir yandan sevismek istiyorum bedenim istiyor, bir yandan da duygusalligi ozledim" diye acikca yazamiyor anlamadim.
Hepimiz kadınız anlariz birbirimizi ne guzel birine sanalda olsa destek olabildiysem boşluğa düştüğümüz yalnızlıktan zirvalasigimiz anlar olmuşturSonunda aradığımız cevap, konuştuk uzun uzun ve sevgi acligi için tedavi görecek önceliği kendini sevmeye başlaması olmalı bedenimize saygı duymalıyız ki daha sonra haketmeyen eller el sürdüğünde neden yaptım bunu kendime diye kendimize sormayalım
Gecmis olsun cnm sen takılma insanlara burda rahatlamaya giriyoruz millet saldıracak yer ariyor herkes patlayacak bomba burda yargı dağıtıp moral bozunca zevk alıyorlar duyma bosverKendim için açacak olsam acardim zaten kim olduğumu hayatımı dahi bilmiyorsunuz cekinecek neyim olabilir ki ayrıca kısa süre önce bir ilişkim başlamadan bitti hayatımda şuan ilişki olabilecek bir alan yok malesef sağlığımla ilgili sorunlarım var onlarla ilgileniyorum derdim ilişki değil yanianlamıyorum ki kimden neyden çekinip yazamiycakmisim
Evet teşekkür ederizHepimiz kadınız anlariz birbirimizi ne guzel birine sanalda olsa destek olabildiysem boşluğa düştüğümüz yalnızlıktan zirvalasigimiz anlar olmuştur
Hoşlandığımız erkekler de bazi şeyleri göremediğimiz zamanlar olmuştur.
tabii tedavi olup öz saygısını elde etsin hepimizin acabalari olmuştur hele boşaninca insan boşluğa düşebiliyor
dogrudur, ne diyeyim. O Zaman size gecmis olsun, "arkadasiniza" da ozgur bir hayat dilerimKendim için açacak olsam acardim zaten kim olduğumu hayatımı dahi bilmiyorsunuz cekinecek neyim olabilir ki ayrıca kısa süre önce bir ilişkim başlamadan bitti hayatımda şuan ilişki olabilecek bir alan yok malesef sağlığımla ilgili sorunlarım var onlarla ilgileniyorum derdim ilişki değil yanianlamıyorum ki kimden neyden çekinip yazamiycakmisim
Hayatta da böyle tripli erkekler için üstelersem... Hiç sevmiyorum naz yapan net olmayan tipleri. Zaten karşı taraftan çok fazla yüz bulduğu için bu tarz davranışlarda bulunuyorlar.güncelleme : arkadaşım sürekli iliskilerinde aynı sorunla karşılaştığını söyledi ve uzun uzun sohbet ettik aksama kadar ve sevgi açlıgının ona herşeyi yaptırması ve cabuk bağlanmak gibi sorunlarının olduğunu anlattım sizlerin de yorumlarını okuyarak tavsiyeler ile psikolojik destek almaya karar verdi yorumlariniz için teşekkürler.
Arkadaşım adına açıyoruz konuyu görüşleriniz onun için önemli ben söyledim ikna olmadı birde sizin yazdıklarınızı okusun belki ikna olur :) dün bir aydır sevgili olduğu çocukla konuşuyormuş bir kez buluşmuşlar çocuk normalde canim cicim yapıyor vs herşey güzel bugun buluşacaklarmış, dün sevgiliyle herşey güzel konuşurken yarın bir aktivite bul yapalım diye msj atmış birlikte zaman gecirelim diye :) adam da demiş ki eğlenecek başka birşey bul özledim diyorsun bunlardan konuşuyorsun vs demiş sonra konuşmadan uykum var kafam almıyor ben uyuyorum demiş uyumuş kızın msjina cevap vermemiş( bence bahane bulmuş zaten dengesiz biri anlattığına göre ) adama şu msjı yazmış bence bana ve bu ilişkiye değer vermiyorsun demiş. Adam da boşver o zaman demiş ve attığı msjı beğenmiş ve arkadaşım da tekrar sonuç yazmış cevap alamamış bir de üzerine bulusacakmiyiz yazmış adam yine cevap vermemiş ( ayrılmaya bahane arıyor bence bu da usteliyor) arkadaşım 24 bu adam da 26 yaşında ama anlattığına göre ergen kafasında bence olmaz bundan adam ama sizce cevaplarınız onun için kıymetli. ( bu arada adam geçen hafta buluşacakken de ekmiş )