Görüldü bildirimi gitmiş olabilir mi?

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.456
83
WhatsApp okundu bilgisini devre dışı bıraktım, son görülmemde kapalıydı, gelen mesajı okudum ama cevap vermedim, çünkü tartışmak istemedim, ama daha sonra arkadaşıma mesaj Atınca, unutup okundu bilgisini açtım 10 dakika sonunda aklıma gelince tekrar devre dışı yaptım karşı taraf mesajını okuduğumu anlar mı şimdi.

Anlar mı anlamaz mı bilmiyorum ama canınız ne zaman tartışmak isterse o zaman cevap yazın . Acil işim çıktı dersin hiç olmadı .
Gördüydüm görmediydim mevzuları garip geliyor bana.

Anlar mı anlamaz mı bilmiyorum ama canınız ne zaman tartışmak isterse o zaman cevap yazın . Acil işim çıktı dersin hiç olmadı .
Gördüydüm görmediydim mevzuları garip geliyor bana.
Beni fazlasıyla geren bir insan hayatım çok şükür yolunda, huzurluyum en azından ama o kişi ve anılar, aklıma gelince buruklaşıyorum, keşke birsey olsada onunla ilgili olan herseyi hafızamdan silebilsem

Bize mesaj atan herkese cevap vermek zorunda mıyız ,
Neden kafanızı boş yere bu kadar basit dertlerle meşgul ediyorsunuz anlamıyorum , biraz rahat olun
Ben mesajlara canım isterse dönerim , acil cevap isteyen arasın bi zahmet
Bilmiyorum taktım mı takıyorum birşeye çok isterdim rahat bir insan olmak bnm yaşımdakiler aklı beş, karış havada çok mutlulur Bn bayan doğru, sanki doğrululuğum dan alıp, baş köşeye koydular beni, kusura bakmayın buğün bir dokun bin ah işit modundayım 😊

Yeni ayarlar eski mesajlar için geçerli değildir.
Ve size mesaja tan herkese cevap vermek zorunda değilsiniz, okuduğunuzu bilse de bir problem olmaz.

Konu whatsapp arkadaşım konusuna yazmış oluyorum Özür dilerim ama ben burayla ilgili bir şey sorsam yorumlara beğeni yapıyoruz ya arkadaşlar beğenmedim nasıl yapılıyor merak ettim doğrusu

Konu whatsapp arkadaşım konusuna yazmış oluyorum Özür dilerim ama ben burayla ilgili bir şey sorsam yorumlara beğeni yapıyoruz ya arkadaşlar beğenmedim nasıl yapılıyor merak ettim doğrusu
Beğen tuşuna basılı tutunca istediğin ifade çıkıyor karşına , dilediğini kullanabilirsin ☺️

Back
X