- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.079
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailevi sorunları var kendine zarar verme sebebi de o zaten
Telefonla beni aramaz 9 aydır birlikteyiz 5 kere filan konusmusuzdur evde konuşamadığını söylüyorNereden öğrendiniz bunu?
Mesajlara cevap vermiyor hatta üstünden 3 gün geçti diyorsunuz telefonla neden görüşmeyip sadece mesajla iletişim kuruyorsunuz?
Telefonla beni aramaz 9 aydır birlikteyiz 5 kere filan konusmusuzdur evde konuşamadığını söylüyor
Bağlanma sorunum var benim de o yüzden çok çabuk bağlanıyorum ve kopamıyorum kolay kolayKopamadiginiz birliktelik de bu mu?
Ben tedavi oluyorum zatenayrilin ve ikiniz de tedavi olun. siz de normal degilsiniz.
Benim için burada cevap vermemesi hiiiiiçççç önemli olmazdı . Ailesiyle sorunları var , kendine zarar vermeye kalkışmış , işi yok . Adam zor durumda belli ve psikolojik olarak olumsuz etkilenmiş . Bence hemen bir uzman desteği almalı .Arkadaşlar erkek arkadaşımın bir huyu var mesajlara görüldü yapıp cevap vermiyor bunu defalarca yaptı ama uyardığım halde de yapmaya devam etti nasılsın derim görüldü yapar cevap vermez bir şey yazarım görüldü cevap yok en son seni seviyorum yazdım görüldü yaptı cevap yok üç gün yazmadığı olur ailevi sıkıntıları var şuan çalışmıyor hatta dün kendine zarar vermeye kalkmış anlayışlı davranıyorum ama ilk zamanlar böyle değildi ve en çok da kendime kızıyorum neden bu kadar iradesizim diye o yazmıyor yine ben yazıyorum mesaj ayrılamıyorum da cunki seviyorum ve baglandım ben birine baglandım mi kolay kolay kopamıyorum ondanyaşım 31 kendime çok kızıyorum bu sebepten bu durumu nasıl aşarım sizce
Çünkü birbirinizin klonu değilsiniz.Bende ağır depresyon geçirdim intihardan döndüm ama yine de ona aynı şekilde davranmadım
Tamam da bu onun sana soyledigi mi yoksa kendin mi sahit oldun? Ailesini taniyor musun mesela?Ailevi sorunları var kendine zarar verme sebebi de o zaten
Yoo bende şahit oldumTamam da bu onun sana soyledigi mi yoksa kendin mi sahit oldun? Ailesini taniyor musun mesela?
Bu erkekler tarafindan coooooook fazla kullanilan bir bahane oldugu icin temkinli yaklasmani tavsiye ederim. Yalan soyluyor olma olasiligi cok yuksek.
++++++Ben bi yorum yapıcam belki acımasızsa olacak ama kocan değil ailen değil, sende doktor değilsin ki onu iyi edesin, bence sal gitsin
Sahit olduysan orasi baska. Dedigim gibi erkekler tarafindan cok fazla kullaniliyor bu tarz bahaneler. Baska birini bulduklarinda, ayrilmak istediklerinde falan direkt olarak soylemek yerine ailevi problemlerim var, psikolojim bozuk diyerek araya sogukluk sokup kestirip atiyorlar. Daha sonra donmek isterlerse de donmeleri daha kolay oluyor boylelikle.Yoo bende şahit oldum