- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.646
- 798
Yok değil eminim
O zaman davranışları normal değil.
Siz zaten destek alıp iyileşmeye çalışıyorsunuz bu adam sizi aşağıya çekmekten başka işe yaramıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok değil eminim
Bırakmak istiyorum ama seviyorum ve baglandım bırakamıyorum daO zaman davranışları normal değil.
Siz zaten destek alıp iyileşmeye çalışıyorsunuz bu adam sizi aşağıya çekmekten başka işe yaramıyor.
Numara yapıyor birşeyi yoktur emin ol sen ayrıl diye uğraşıyor bas tekmeyi gitsinArkadaşlar erkek arkadaşımın bir huyu var mesajlara görüldü yapıp cevap vermiyor bunu defalarca yaptı ama uyardığım halde de yapmaya devam etti nasılsın derim görüldü yapar cevap vermez bir şey yazarım görüldü cevap yok en son seni seviyorum yazdım görüldü yaptı cevap yok üç gün yazmadığı olur ailevi sıkıntıları var şuan çalışmıyor hatta dün kendine zarar vermeye kalkmış anlayışlı davranıyorum ama ilk zamanlar böyle değildi ve en çok da kendime kızıyorum neden bu kadar iradesizim diye o yazmıyor yine ben yazıyorum mesaj ayrılamıyorum da cunki seviyorum ve baglandım ben birine baglandım mi kolay kolay kopamıyorum ondanyaşım 31 kendime çok kızıyorum bu sebepten bu durumu nasıl aşarım sizce
Bende öyle tahmin ediyorumAklında başkası varmış gibi geldi bana
Fotograflarini attı tedavi görmüyor varsa başka sorunuz cevaplayayımağzınızdan cımbızla laf alınıyor sizin de. 31 yaşındasınız, tedavi görüyorsunuz. karşınızdaki adam da sizinle yaşıtsa kendine zarar vermeye kalktığı konular hakkında tedavi alabilir. yoo bende şahit oldum diyorsunuz 9 ayda 5 kez görüşmüşsünüz kendine zarar verirken nasıl şahit oldunuz mesela?
Fotograflarini attı tedavi görmüyor varsa başka sorunuz cevaplayayım
Kendimi bildim bileli sorunları var onun ne zamandır böyle yapiyo bana yeni yaptığı bir şey değil ve çoğunlukla çevrimiçi yazsa yazar emin olunAdamın psikolojisi bozuk, kendine zarar veriyor, siz "görüldü yaptı cevap vermedi". Cidden az halden anlayın ya.
Erkek arkadaşınızı boş verin.Arkadaşlar erkek arkadaşımın bir huyu var mesajlara görüldü yapıp cevap vermiyor bunu defalarca yaptı ama uyardığım halde de yapmaya devam etti nasılsın derim görüldü yapar cevap vermez bir şey yazarım görüldü cevap yok en son seni seviyorum yazdım görüldü yaptı cevap yok üç gün yazmadığı olur ailevi sıkıntıları var şuan çalışmıyor hatta dün kendine zarar vermeye kalkmış anlayışlı davranıyorum ama ilk zamanlar böyle değildi ve en çok da kendime kızıyorum neden bu kadar iradesizim diye o yazmıyor yine ben yazıyorum mesaj ayrılamıyorum da cunki seviyorum ve baglandım ben birine baglandım mi kolay kolay kopamıyorum ondanyaşım 31 kendime çok kızıyorum bu sebepten bu durumu nasıl aşarım sizce