• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümce adayı..

geçen akşam sevgilim beni aradı ben aydına gidiyorum seni görüp öyle gitcem dedi. evdekilerle kavga etmiş gitcekmiş. bende gitmemesi için gitceksen benim yanıma gelme sakın dedim. evdekilerle kavga etmiş sinirlenince napcanı bilmez bende ağladım gitmemesini engelledim.. kavga sebeplerini bilmediğim için ablasını aradım telefon meşguldü. tekrar aradım kız açtı anne açim mi dedi ama sonra telefon kapandı bende mesaj attım noldu acaba diye merak ettim çünkü, abla noldu yazdım cevap yazmadı hiç. halbuki ablasıyla tartışmış ama kızın bana böyle davranması gerekmez dimi yani benim ne suçum varki. annesini aramak geldi içimden nasılsın diye ama aramadım da. tekrar mesaj da atmadım abla bi sorun mu var diye. akışına mı bırakim napim ne desem napsam bilmiyorum ama canımı sıkıyor bu konu. erkek arkadaşımda ablasına daha sinirli arama bişe olmaz düzelir diyor offff
Aramamaliydiniz arada ciddiyet yokken.size sinir olmuştur abla ne karışıyor onane diye acmamistir.haklida.koca insanların halledemedigini sizmi halledicektiniz?Bence sizin derdiniz sevgiliniz aydina gidecek korkusuydu.giderse başka birini bulurmu korkusuyla haddiniz olmayan islere karışmışiniz

Yani manitan anlatmamış gidip koca koca insanları aramışsın. Belki seninle ilgili bir konuydu ne olduğunu anlamadan neden böyle şeyler yapıyorsunuz anlamıyorum. :/ Akışına bırak.

Bahsettiğiniz kişi sevgiliniz Eşiniz değil kesinlikle aralarina girme
Eşimin bile aile ilişkilerine karismam ben
Ne dertleri varsa kendileri cozsunler

Siz daha sevgilisiniz henüz bir resmiyet yok sanırım sadece sevgilim diye hitap ettiğinize göre anne abla nereden çıkıyor hemen ya da ile içi yaşananlarda bu kadar dahil olma, haberdar olma arzusu nedir ki yani. Sevgilin sana canım sıkkın der gidip ne kadar kalacak elbet dönecek yani arayıp ne oldu diye sorup laf araman hoş olmaz onlarda sana hesap vermek zorunda değiller şu an. Ailevi sorunlara karışmasan iyi olur sevgilin anlatırsa anlatır anlatmazsa sorma. Anlatsa bile arayıp böyle olmuş neden yaptınız deme. Tutup senin telefonunu açıp şu yüzden tartıştık diye sana açıklama yapma mecburiyetleri yok ki.

Bu ne ya 1 sene önce ki konu hortlamış :KK53:

Back
X