Görümce adayları sorunsalı

ObsesifHanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
158
262
23
Daha önceki konumda bahsetmiştim,hayatımda yeni biri var,öyle çok uzun bir birlikteliğim de olmadı fakat bazen işte bu dersin ve hissedersin ya, öyle işte. evinin tek oğlu, iki kız kardeşi var ve kız kardeşlerinden bahsederken '' dünyam '' diye bahsediyor. Resimler, yemekler, kardeşlerim demiyor '' Benim prenseslerim. '' diye hitap ediyor. Buna kesinlikle lafım yok, ailesine bağlı olması da çok güzel ama geçen gün annem ve kız kardeşlerim çok kıskançtır, işin zor gibi bir cümle kurdu. Asla ön yargılı değilim fakat bu durum beni tedirgin etti. Ona bir şey belli etmedim.
Ben ön yargısız yaklaşırım fakat onlar iyi geçinmek istemezlerse, gerçekten kıskançlık girerse araya, sıkıntı çıkabilir. Kime konuyu açtıysam aman uzak dur dedi. Sizce ne yapmalıyım?

Birbirinizi severseniz bunlar sorun olmaz yani bu ön yargılarla yaklaşmazsanız onlara..

Adam açık açık söylemiş işte.. kıskançlık ve birbirine düşkünlük = yaşadığınız sıkıntılarda siz suçlu görülceksiniz ve ömrünüz yenicek.. aynı durumda olan bi arkadaşımın neler yaşadığını gördüm yıllarca. Gerçi ilahi adalet herkes layığını buldu ama olanlar da oldu bu süre içinde.

Bi de şu sorunsal lafını kullanmayın nolur ya bööğğğkkkkk geldi artık.. onun adı sorun..

Ya bak bak adamla evlendinde dusundugune bak. En baba duskun adam da gelse evlenir bir sure sonra ne baci ne ana kalir bosveeerr

Zirt pirt kardeslerinden bahsediyor ovuyor yukseltiyorsa ustune birde onlar kiskanc isin zor diyorsa aklina olmayan seyler sokmus olur boylelikle.
Daha yeniyken miymiy ailesinden bahsetmek yerine baska seylerden bahsetse iyi olurdu..yikarda bir uye yazmis yasadiginiz sikintilarda siz suclu olacaksiniz diye :KK70:katildim vallahi. Benimde boyle bir tip erkekimsi basimdan gecti ve iliskimizin basindan beri teyzesinden bahseder overdi yukseltirdi..teyze teyze diye gina gelmisti. En son teyze de birtakim sacmaliklar yaoti ve niyeyse hep ben suclu teyzesi masum oldu ayrildim bu muhtesem ikiliyi birbirlerine biraktim. Umarim senin durumunda boyle olmaz. Boyle birsey sezersen yol yakinken don derim..dunyada onca konusacak konu var yani iliskinin basinda iken hele boyle konusmasi sacma..tabi olayin ic yuzunu kendin bilirsin..belki iki uc defa bahsetmistir vs..hakkinda hayirlisi olsun

Bazı arkadaşlar önce evlenin gibi şeyler yazmış, tamam haklısınız fakat, nickimden de anladığınız üzere ben fazla takıntılı biriyim ve cevrem de beni bu konuda fazlasıyla korkuttu. adama hiçbirşey yansıtmadım, böyle bir görümce konusu da asla aramızda geçmedi. ben kendimce düşündüm ve size danıştım. yani ilk günden bunları konuşmuş değiliz.

Zirt pirt kardeslerinden bahsediyor ovuyor yukseltiyorsa ustune birde onlar kiskanc isin zor diyorsa aklina olmayan seyler sokmus olur boylelikle.
Daha yeniyken miymiy ailesinden bahsetmek yerine baska seylerden bahsetse iyi olurdu..yikarda bir uye yazmis yasadiginiz sikintilarda siz suclu olacaksiniz diye :KK70:katildim vallahi. Benimde boyle bir tip erkekimsi basimdan gecti ve iliskimizin basindan beri teyzesinden bahseder overdi yukseltirdi..teyze teyze diye gina gelmisti. En son teyze de birtakim sacmaliklar yaoti ve niyeyse hep ben suclu teyzesi masum oldu ayrildim bu muhtesem ikiliyi birbirlerine biraktim. Umarim senin durumunda boyle olmaz. Boyle birsey sezersen yol yakinken don derim..dunyada onca konusacak konu var yani iliskinin basinda iken hele boyle konusmasi sacma..tabi olayin ic yuzunu kendin bilirsin..belki iki uc defa bahsetmistir vs..hakkinda hayirlisi olsun
hemen sonrasında, bizimkiler seni çok sever, tam düşündükleri gibi birisin filan dedi. işi gereği ailesinden uzakta yaşıyor öyle sürekli yanlarında bağımlı bir tip de değil ama.
iki tane değerlim var üçüncüsü de sen olacaksın dedi. işte o ikisi de kız kardeşleri.

kız kardeşlerinden bahsederken '' dünyam '' diye bahsediyor. Resimler, yemekler, kardeşlerim demiyor '' Benim prenseslerim. '' diye hitap ediyor.

Bunda bi sıkıntı yok ben de kardeslerim için benzer seyler söylerim.

annem ve kız kardeşlerim çok kıskançtır, işin zor gibi bir cümle kurdu.

Burda acikca soylemis ama daha ortada fol yok yumurta yok. Annesi kardesleri kiskanc olabilir ama sevgilin ilerde körü körüne onların tarafında mı olacak yoksa dengeli mi davranacak yaşantı gecirmeden bilemezsin ki şimdiden uzak durasin. Bu tarz konularda onun ağzından cikan her kelimeye dikkat edersin, nasil yorumlar yapiyor ogrenirsin. Şu an yapilacak bir şey yok.

hemen sonrasında, bizimkiler seni çok sever, tam düşündükleri gibi birisin filan dedi. işi gereği ailesinden uzakta yaşıyor öyle sürekli yanlarında bağımlı bir tip de değil ama.
iki tane değerlim var üçüncüsü de sen olacaksın dedi. işte o ikisi de kız kardeşleri.

Bak burda güzel konuşmuş. Yavaş yavaş ogrenirsin dusuncelerini iste

Banada teyzem seni cok seviyor diyordu ama teyzesi yuzume karsi keske sizi tanistirmasaydim dedi bana hemde onun yaninda onda tik yok tabi :KK70:..boyle aile sevdalisi erkeklerden korkmali..cidden denge kuramazlar.
Birkere onlar cok kiskanc isin zor demesi bile sacma bir cumle..soylenmemeli boyle seyler..gorumceyle iyi bile olsaniz aranizi bozar onun bu konusmalari sonrada duzeltmez ustune kotu sen ilan edilirsin..onlar sonucta aile. Valla benim en son psikolojim bozulmak uzereydi ayrildim ferahladim bu birey olamamis sacma sapan ortaligi karistiran erkekten.
Ama senin durumun farkli ilerleyebilir tabiki..kesip atma gozlemle bakalim ona gore kararini verirsin

2 prensesim var üçüncü sen olacaksın ne ya 3 yaşındaki çocuğa bile sorunca annemi ayrı babamı ayrı seviyorum diyor. Kardeşlerimin yeri ayrı senin yerin ayrı demek çok da zeka gerektirmiyor. Üstelik daha yeni görüşmeye başlamışsınız adamın edecek başka muhabbeti mi Yok kız kardeşlerinden başka?

Çok saçma bir insana benziyor, kusura bakma

Daha ortada birşey yok.Kim bilir belki nefret edersin belki çok seversin...Zaman gösterecek bence de önyargılı olmamalısın.

Ortada birsey yok denmis de zaten ortada birsey olmadan emin olmak istemis haliyle sonra siz boyle oldugunu bilmiyormuydunuz adam sinyallerini vermis denir:)
Cumlelerden ilerde kiskanclik olaylari yasanacagi belli soyle deseydi kiz kardeslerimi cok severim ama ne olursa olsun esimle arama sokmam ozaman mantikli gelirdi

Back
X