Görümce adayları sorunsalı

Ya belki çok cok iyilerdir.
Benim kardesim 30 yasinda küçükte degil.is guc sirket sahibi adam.
Hayatina giren kizlara ablamla tanistririm o onaylamazsa olmaz diyebiliyor.iki ciddi iliskiyle tanistim kizlar karsimda tedirgin ne oluyor diyorum.iste sizi görmeden tanidik hep sizden bahseder hep sizi anlatir müthiş duskun size daha neler neler...sizinde ole olabilir erkek kardeşler ablalarini yari anne bildikleri icin : ))

Ablasıyla onaylasın diye tanıştıran adamla devam etmezdim ben olsam. Çok garipsedim sizinle tanışmaya gelen kızları. İnsan ailesiyle tanıştırır, fikirlerini alır ama o onaylamazsa olmaz demek hoş olmamış.

Daha önceki konumda bahsetmiştim,hayatımda yeni biri var,öyle çok uzun bir birlikteliğim de olmadı fakat bazen işte bu dersin ve hissedersin ya, öyle işte. evinin tek oğlu, iki kız kardeşi var ve kız kardeşlerinden bahsederken '' dünyam '' diye bahsediyor. Resimler, yemekler, kardeşlerim demiyor '' Benim prenseslerim. '' diye hitap ediyor. Buna kesinlikle lafım yok, ailesine bağlı olması da çok güzel ama geçen gün annem ve kız kardeşlerim çok kıskançtır, işin zor gibi bir cümle kurdu. Asla ön yargılı değilim fakat bu durum beni tedirgin etti. Ona bir şey belli etmedim.
Ben ön yargısız yaklaşırım fakat onlar iyi geçinmek istemezlerse, gerçekten kıskançlık girerse araya, sıkıntı çıkabilir. Kime konuyu açtıysam aman uzak dur dedi. Sizce ne yapmalıyım?
Belkide onun açısından öyledir...Eşim der hep kardeşim beni çok sever bana düşkündür.Ama eşimin hayatında üç buçuk senedir olmama rağmen hiçbir yakınlığını düşkünlüğünü görmedim 🤣🤣🤣ön yargılı olma tanı öyle düşünürsün ne düşüneceğini

Kaç uzaklaş hemen !!! Benimde başımda var böyle bir koca çok kırılır üzülürsün kendimden biliyorum.Kardeşlerine çok düşkündür onların ne fena olduğunu bilir ama asla laf etmez lafınıda ettirmez kırılıp üzülen sen olursun.En basitini söyliyeyim en ufak bişeyde bile ablama sor lafını duyarım benim beynim yok ya.Eşininde bunlara izin verdiğini fark eden görümceler genelde bu rahatlıkla istedikleri herşeye karışma hakkını kendinde görüyor haberin olsun canım.Bizimki kardeşlerine danışmadan hiçbirşey yapmaz ve aşırı düşkündür 2 kardeşinede,böyle bir hayat yaşamak çok ama çok yıpratıcı kendine yazık edersin :KK43:

Herif korku filmi hakkında spoiler vermiş, sen aşk filminde mutlu son olacak diyorsun...uyan yawrum ve kaç

Ahanda hadi hayırlısı 1 ay içinde herşey ortaya çıkar üzülme 🤣🤣
2 aydır sözlüyüz, ben de bekliyorum ne zaman çıkacak diye, nişanı da atlatırsam, bir düğün kalıyor ama yavaş yavaş yakında başlayacakmış gibi bir his var içimde . :ıslık: :KK70::KK51:

2 aydır sözlüyüz, ben de bekliyorum ne zaman çıkacak diye, nişanı da atlatırsam, bir düğün kalıyor ama yavaş yavaş yakında başlayacakmış gibi bir his var içimde . :ıslık: :KK70::KK51:
Aslında şöyle bi durum var nişan alışverişi gidiş gelişte modları belli eder suratları felan tabi benimler düğünden 2ay sonra ortaya çıktı

Aslında şöyle bi durum var nişan alışverişi gidiş gelişte modları belli eder suratları felan tabi benimler düğünden 2ay sonra ortaya çıktı
Ben çok sabırlı ve sakin biriyim aslında. Ama bir haksızlık iki haksızlık üçüncüde büyük kavgalar etmem, yalnız muazzam bir mesafe koyarım. Bu durum beni korkutuyor.

Ben çok sabırlı ve sakin biriyim aslında. Ama bir haksızlık iki haksızlık üçüncüde büyük kavgalar etmem, yalnız muazzam bir mesafe koyarım. Bu durum beni korkutuyor.
Kuzum bende senin gibiyim bir yaptılar alttan aldım 2 3 4 5delirdim en son yok sayıyorum geliyorlar analarını görüp gidiyorlar ne bayramlaşır ne selamlaşırım eşim bile bana destek olduğu halde adamla kavga ettiğim çoktur bana nie böyle yapıyorlar die benim en büyük hata onları aile gibi görmek sen bu hatayı yapma mesafe koy ve asla karıştırma

Kuzum bende senin gibiyim bir yaptılar alttan aldım 2 3 4 5delirdim en son yok sayıyorum geliyorlar analarını görüp gidiyorlar ne bayramlaşır ne selamlaşırım eşim bile bana destek olduğu halde adamla kavga ettiğim çoktur bana nie böyle yapıyorlar die benim en büyük hata onları aile gibi görmek sen bu hatayı yapma mesafe koy ve asla karıştırma
Dün laf arasında '' Ben seni savunmasam var ya '' dedi şakayla karışık, ve güldü. Ben savunulacak birşey yapmadım ki, bugüne kadar aramızda ailesinden hiçkimse ile sorun olmadı hatta yoğun bir ilgi gösteriyorlar hala. Neden dedim, yani neden böyle birşey söyledin, güldü geçiştirdi. Dünden beri şu diyalog aklımdan çıkmıyor. Arkamdan ne konuşuldu da beni savundu diye.
Belki de abartıyorum, bilmiyorum. Ama kendi elleriyle, ailesiyle arama koca bir duvar ördü dün.

Ya belki çok cok iyilerdir.
Benim kardesim 30 yasinda küçükte degil.is guc sirket sahibi adam.
Hayatina giren kizlara ablamla tanistririm o onaylamazsa olmaz diyebiliyor.iki ciddi iliskiyle tanistim kizlar karsimda tedirgin ne oluyor diyorum.iste sizi görmeden tanidik hep sizden bahseder hep sizi anlatir müthiş duskun size daha neler neler...sizinde ole olabilir erkek kardeşler ablalarini yari anne bildikleri icin : ))
Ürkütücü.

Dün laf arasında '' Ben seni savunmasam var ya '' dedi şakayla karışık, ve güldü. Ben savunulacak birşey yapmadım ki, bugüne kadar aramızda ailesinden hiçkimse ile sorun olmadı hatta yoğun bir ilgi gösteriyorlar hala. Neden dedim, yani neden böyle birşey söyledin, güldü geçiştirdi. Dünden beri şu diyalog aklımdan çıkmıyor. Arkamdan ne konuşuldu da beni savundu diye.
Belki de abartıyorum, bilmiyorum. Ama kendi elleriyle, ailesiyle arama koca bir duvar ördü dün.
Asla eşine ailesini kötüleme bu çok sağlam bi kural aklında kalsın ama asla ve asla senin sınırlarını aşmalarına müsade etme nişan söz aşamalarında zaten sağlam bi maske takılıyor ne yazıkkı gercek nikahtan sonra ortaya çıkıyor eşinede kurallarını belli et çok eziyet cektim ben şimdi senin bakışından oturuşuna kadar anlam çıkarırlar ne yazıkli

Asla eşine ailesini kötüleme bu çok sağlam bi kural aklında kalsın ama asla ve asla senin sınırlarını aşmalarına müsade etme nişan söz aşamalarında zaten sağlam bi maske takılıyor ne yazıkkı gercek nikahtan sonra ortaya çıkıyor eşinede kurallarını belli et çok eziyet cektim ben şimdi senin bakışından oturuşuna kadar anlam çıkarırlar ne yazıkli
Hiçbir zaman kötülemedim zaten, aramızda bir kavga olsa, diyeceğim ki bundan savunmuştur. Ama yok.
Sınırlarımı aşmalarına izin vermiyorum, mesafemi korumam da sorun oluyor. Görümcem mesaj atmış, geç cevap vermişim, bu sorun olur mu, oluyor işte. Kayınvalidem ortalığı toparlıyor hakkını yiyemem, ama bunun sorun olması bile benim için sıkıntılı bir durum.

Back
X