• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümce anahtarımı istedi

nomadd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
995
234
133
İstanbul
selamlar,
konuya nerden başlayayım bilmiyorum.. dün çamaşırlarımı astım balkona, bir de silikon yorganımı yıkadım o da balkondaydı. aksilik işte yağmur başlamış. benimde eşiminde işi evimize uzak. eşim aradı burda yağmur var bizim orda yağıyorsa çamaşırlarımız ıslandı dedi. bende görümcemi aradım o evimize yakın 20 dk mesafede kv ile aynı apartmandalar. yağmur var mı abla dedim çamaşırlar balkonda.. o da var dedi hemde çok yağıyor.. kimsede yok mu anahtarınız dedi. yok dedim kim de olucak (apartmanda birilerini kastetti sanırım) o da dedi ki anahtarınızı verin bize kalsın acil bişey olduğunda hemen gideriz. biliyorum iyi niyetli dediğini ama ben yine de bi tuhaf oldum bişey diyemedim olur dedim geçiştirdim.. ayrıca bişey olduğunda hemen gidecek tipler değiller. görümcemin küçük çocuğu var, kv de hastalık hastasıdır çok üşengeçtir. siz olsanız ne yapardınız? verir miydiniz evinizin anahtarını?

siz eşinizin ailesine güvenmiyomusunuz:53:
işiniz düştüğü için arıyosunuz... o sizi arayıpda direk anahtar istememişki...

ben vermem..
nitekim karşılıklı binalarda oturduğumuz 5 yıllık dönemde vermedim.
ama şuan aynı evde eltim oturuyor.
o vermiş...evine herkes elini kolunu sallaya sallaya girip çıkıyor.

siz eşinizin ailesine güvenmiyomusunuz:53:
işiniz düştüğü için arıyosunuz... o sizi arayıpda direk anahtar istememişki...

güven konusu değil sorun. özel eşyalarımızı karıştırmasından görmesinden rahatsız olurum eşimde bende.
işim düşmedi ayrıca sorduğum tek bir soru.. yağmur var mı yok mu bu kadar. anahtarımı isteyeceğini düşünmemiştim.

ben vermem..
nitekim karşılıklı binalarda oturduğumuz 5 yıllık dönemde vermedim.
ama şuan aynı evde eltim oturuyor.
o vermiş...evine herkes elini kolunu sallaya sallaya girip çıkıyor.

işte bende sevmem bu tür muhabbetleri.. evine giderim misafir gibi oturur gelirim. her zaman mesafemi korurum. bana garip geldi çok rahatça anahtarımı istemesi

ıslansın canım yarın kuruyuverir :ssz:

güven konusu değil sorun. özel eşyalarımızı karıştırmasından görmesinden rahatsız olurum eşimde bende.
işim düşmedi ayrıca sorduğum tek bir soru.. yağmur var mı yok mu bu kadar. anahtarımı isteyeceğini düşünmemiştim.

anahtarı istemesi yada sizin anahtarı vermeniz eşyalarınızın karıştırıcagı anlamına gelmezki...
ha siz öyle şeylerini gördüyseniz. öyle hissetmeniz normal.
dayımlar tatile giderken anahtarını bize verirler. hatta bi kez kombiyi acık unutmuşlar. kardeşim gidip kapattı.
cok şükür güvenirler o konuda bize. özel eşyalarınada tabiki müdahale etmeyiz. adı üstünde özel.

bazen ben kayınvalidem de bulunsun istiyorum..o asla evimize hbrsiz girmez..ama sonra vazgeçiyorum...bilmem neden ama sanki evimin kapısı hep açıkmış gibi hissederim..hem iyi he değil bilmedim..

bazen ben kayınvalidem de bulunsun istiyorum..o asla evimize hbrsiz girmez..ama sonra vazgeçiyorum...bilmem neden ama sanki evimin kapısı hep açıkmış gibi hissederim..hem iyi he değil bilmedim..

evet aynı sizin durumunuzdayım şuan. sanki anahtarımı verdiğimde kapım açık kalacak gibi geliyor bana da :44:

selamlar,
konuya nerden başlayayım bilmiyorum.. dün çamaşırlarımı astım balkona, bir de silikon yorganımı yıkadım o da balkondaydı. aksilik işte yağmur başlamış. benimde eşiminde işi evimize uzak. eşim aradı burda yağmur var bizim orda yağıyorsa çamaşırlarımız ıslandı dedi. bende görümcemi aradım o evimize yakın 20 dk mesafede kv ile aynı apartmandalar. yağmur var mı abla dedim çamaşırlar balkonda.. o da var dedi hemde çok yağıyor.. kimsede yok mu anahtarınız dedi. yok dedim kim de olucak (apartmanda birilerini kastetti sanırım) o da dedi ki anahtarınızı verin bize kalsın acil bişey olduğunda hemen gideriz. biliyorum iyi niyetli dediğini ama ben yine de bi tuhaf oldum bişey diyemedim olur dedim geçiştirdim.. ayrıca bişey olduğunda hemen gidecek tipler değiller. görümcemin küçük çocuğu var, kv de hastalık hastasıdır çok üşengeçtir. siz olsanız ne yapardınız? verir miydiniz evinizin anahtarını?

İyi niyetle yapılmış bir teklif.Seni düşündüğü için yapmış.Vermek istemiyorsan geçiştirirsin.

Kendisi direkt isteseydi art niyet arayabilirdim ama yedeği falan kimsede yok mu demiş. İlla bana ver dememiş.

Ben anahtarın kimseye verilmemesi-alınmaması taraftarıyım. Ola ki bir şey kaybolur insanın aklına illa ki gelir.

dialoğunuz öle ilerlemiş... iyi niyetle söylemiş...

benim takıldığım nokta zaten evinize ulaşamıyacaksınız, evinizin anahtarı kimsede yok, neden yağmur çok yağıyormu diye sorma gereği duydunuz ki?

evimizin anahtarı kendi annemde var sadece. burada çok takıldığım için k.valideye veremedim:27:

Son düzenleme:
evet aynı sizin durumunuzdayım şuan. sanki anahtarımı verdiğimde kapım açık kalacak gibi geliyor bana da :44:[/QUOTE

ben bu konuyu hep düşünüyorum da olmuyor...kendisi de kızım dedi şehir dışına gideceklerdi görümceme, bir anahtar yaptırıyımda siz de kalsın..al ver yapmayım bi yere gidince,( evi kontrol çiçekler falan) hem de yaşlıyız başıma ne gelir bilinmez açar girersiniz dedi ama bende diyemedim benm anahtarda sen de kalsın diye..:31:

dialoğunuz öle ilerlemiş... iyi niyetle söylemiş...

benim takıldığım nokta zaten evinize ulaşamıyacaksınız, evinizin anahtarı kimsede yok, neden yağmur çok yağıyormu diye sorma gereği duydunuz ki?

evimizin anahtarı kendi annemde var sadece. burada çok takıldığım için k.valideye veremedim:27:

hafta sonu o kadar yoruldum ki inanın anlatamam. eşyalarımı resmen küf sarmıştı.. :43:
yatak odamda ne var ne yok çıkardım havalandırdım, yıkadım. bir de yağmurun yağması okadar emeğim boşuna gtti. merakımdan sordum tabi ki hiç bişey yapamam şu durumda. iyi niyetli olduğunu biliyorum, ama yine de sıcak gelmedi bu fikir içime sinmedi.

selamlar,

yaaa yapma cnm ya
ne var bunda
benim anahtarım annemde ablamda birde tuttuğum temizlikçi kadında bile var

kv yakın olsaydı onada
verirdim
görümcemede

anladığım kadarı ile iyi niyetli kız

seninde işin düşebiliyor bak ne var bunda yani:50:

bizim evin anahtarı kayıvalidem de var üstelik düğün olmadan ve bana sorulmadan yaptırmışlar .... habersiz girmez bir kere girdiler haber verip . aman kızım evde pek kirliymiş dedi gülerek :) öyledir dedim geçiştirfdim ..
rahatsız edici sonuçlar doğuruyor verme bence ...

Kendisi direkt isteseydi art niyet arayabilirdim ama yedeği falan kimsede yok mu demiş. İlla bana ver dememiş.

Ben anahtarın kimseye verilmemesi-alınmaması taraftarıyım. Ola ki bir şey kaybolur insanın aklına illa ki gelir.

aynen bi çöpüm bile kaybolsa aklıma bişey gelmesinden korkarım her zaman :26:

hafta sonu o kadar yoruldum ki inanın anlatamam. eşyalarımı resmen küf sarmıştı.. :43:
yatak odamda ne var ne yok çıkardım havalandırdım, yıkadım. bir de yağmurun yağması okadar emeğim boşuna gtti. merakımdan sordum tabi ki hiç bişey yapamam şu durumda. iyi niyetli olduğunu biliyorum, ama yine de sıcak gelmedi bu fikir içime sinmedi.

ooooy oy yapma bunu kendine
sen gelininden istesen oda sıcak bulmasa içine sinmese :50:

selamlar,

görümceniz bence de iyi niyetli söylemiştir..
içinizden gelmiyosa geçiştirirsiniz vermezsiniz..
ben olsam vermemeyi tercih ederim...

Back
X