• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümce anahtarımı istedi

bence boş yere panik yapıyorsunuz, özellikle istememiş ki. tekrar da diyeceğini sanmıyorum. vermek istemiyorsanız vermeyin zorla alacak halleri yok ya

selamlar,
konuya nerden başlayayım bilmiyorum.. dün çamaşırlarımı astım balkona, bir de silikon yorganımı yıkadım o da balkondaydı. aksilik işte yağmur başlamış. benimde eşiminde işi evimize uzak. eşim aradı burda yağmur var bizim orda yağıyorsa çamaşırlarımız ıslandı dedi. bende görümcemi aradım o evimize yakın 20 dk mesafede kv ile aynı apartmandalar. yağmur var mı abla dedim çamaşırlar balkonda.. o da var dedi hemde çok yağıyor.. kimsede yok mu anahtarınız dedi. yok dedim kim de olucak (apartmanda birilerini kastetti sanırım) o da dedi ki anahtarınızı verin bize kalsın acil bişey olduğunda hemen gideriz. biliyorum iyi niyetli dediğini ama ben yine de bi tuhaf oldum bişey diyemedim olur dedim geçiştirdim.. ayrıca bişey olduğunda hemen gidecek tipler değiller. görümcemin küçük çocuğu var, kv de hastalık hastasıdır çok üşengeçtir. siz olsanız ne yapardınız? verir miydiniz evinizin anahtarını?

sen verirsen ne olur bilemem ama ben kv ye verdim bi süre sonra anahtarla çat kapı girmeye başladı verme saol abla de konuyu kapat

Madem gidemiyeceksiniz yagsada yagmasada yapabileceğiniz hiçbir şey yok bu durumda.
Aramak neden peki?
O seni arayıp bak camasırların ıslanıyo gördün mü anahtar bende olsaydı ıslanmazdı dememiş.
Konu öyle gelişmiş.

Kayınvalidemle aynı apartmandayız. Kayınvalidemin eltileride bize yakın oturuyorlar.
Hepsinde yedek anahtar var.
Bende yaptırıp kayınvalideme verdim.
Bu biraz görümce ve kayınvalideyle alakalı.
Benim sıkıntı yaşamayacagımdan emin oldugum için sakıncalı bulmuyorum.

Ben komşuma bile verdim ölüm var kalım var
anahtarı içerde unutmak var nitekim de oldu komşudan alıp girdim
bi arkadaşım iş yerinde çekmecesinde tutardı işe gelmezsem gelip baksınlar diye

selamlar,
konuya nerden başlayayım bilmiyorum.. dün çamaşırlarımı astım balkona, bir de silikon yorganımı yıkadım o da balkondaydı. aksilik işte yağmur başlamış. benimde eşiminde işi evimize uzak. eşim aradı burda yağmur var bizim orda yağıyorsa çamaşırlarımız ıslandı dedi. bende görümcemi aradım o evimize yakın 20 dk mesafede kv ile aynı apartmandalar. yağmur var mı abla dedim çamaşırlar balkonda.. o da var dedi hemde çok yağıyor.. kimsede yok mu anahtarınız dedi. yok dedim kim de olucak (apartmanda birilerini kastetti sanırım) o da dedi ki anahtarınızı verin bize kalsın acil bişey olduğunda hemen gideriz. biliyorum iyi niyetli dediğini ama ben yine de bi tuhaf oldum bişey diyemedim olur dedim geçiştirdim.. ayrıca bişey olduğunda hemen gidecek tipler değiller. görümcemin küçük çocuğu var, kv de hastalık hastasıdır çok üşengeçtir. siz olsanız ne yapardınız? verir miydiniz evinizin anahtarını?

cnm bende olsam vermem guvenmemek degil aslinda kimse kimsenin evine elini kolunu sallaya sallaya girmemeli bence isters en yakinin olsun benim gorumcemde evin anahtari vardi tabi evlenmeden bunu bilmiyordum ama evlendikten sonra basima gelmedik kalmadi kadin istedigi zmn geliyordu benden habersiz cat kapi ben kalkmadan etmeden evde istedigi gibi hareket edebiliyordu bunada esim izin veriyordu ne kdr tuhaf degilmi !!!!

selamlar,

Bu forumda her türlü insan var biliyorsunuz. Geneli verme diye düşünücek. Hatta boşanmaların çoğu eminim burdaki herşeye boşan diyenler yüzünden oluyordur. Siz görümcesinizi kayınvalidenizi tanıyorsunuz. Ona göre siz karar vermiş. Yorumları okumadım ama az çok yapılabilicek yorumları tahmin edebiliyorum. Abimlerin evinin anahtarı bizde. Yengem kendi verdi hem bize hem kendi annesine. Şehir dışına falan çıktıkları çok oluyor daha bir kere gitme gereği duymadık. Ama gitsekte rahatsız olmicağına eminim. Size önerim gerekli bir şey giderlerse falan rahatsız olmicaksanız verin. Eşinizin ailesini tanıyan sizsiniz.

Back
X