Sırf adı görümce diye mi bu öfke ortada neden yazmamışsın
İlla ki vardır deli değil ya o kadın da deliyse de hiç görüşmeyin benim evime gelip kimse bana küsemezBenimle konusmuyan.
O ben ona evlendigim gunden beri hep sicak dawrandim ama geri tepti hep pisman etti.
Bu aralarda sanki kanli bicakli yiz gibi konusmuyor.
Ortada birsey olmadigi halde
Harbiden senin gibi gelin evlerden ıraktakmamaya çalışın derim. hayatıızda yokmuş gibi davranın..ben açmıştım konu neler neler yazmışlar içeriğinizi eksik bulup saatlerce evlerden ırak senin gibi yapanlar gelir birazdan.
Siz de konuşmayın.O geldiğinde oturun ,alin kucağınıza bebeğinizi oh miss.Bebeginizin altını değiştirmek için gecin başka odaya ,kendi başına otursun hatta
kimseyle hiç bir kötü konuşmam olmadı siz sanıyorum gelin olup kaynananıza atomu parçaladınız. konumda gerekli açıklamayı yaptım. edebinizle bana sataşmadan bu konunun içeriğine odaklanın.zira ben konu sahibinin konusu hakkında yorum yaptım.Harbiden senin gibi gelin evlerden ırak
Bi adı konlmamış ilişkide fazla yorum yapmaycksn:) neyse konu sahibine yazdım yorumumukimseyle hiç bir kötü konuşmam olmadı siz sanıyorum gelin olup kaynananıza atomu parçaladınız. konumda gerekli açıklamayı yaptım. edebinizle bana sataşmadan bu konunun içeriğine odaklanın.zira ben konu sahibinin konusu hakkında yorum yaptım.
Size surat yapiyosa niye gelsin ki evinize.bence sizde bi hata yapmis olabilirsiniz.kv neden kavga ettiniz buyuk bi tartisma yada kv hakaret etmisseniz ondan dolayi olabilir
Sizin konunuzu okumuştum, yorum yapmadım yüzlerce insan söylenecek ne varsa söylemişti zaten. Ama hiç feyz almamışsınız, durup düşünmemişsiniz herkes mi yanlıştı? Herkes mi size düşman?kimseyle hiç bir kötü konuşmam olmadı siz sanıyorum gelin olup kaynananıza atomu parçaladınız. konumda gerekli açıklamayı yaptım. edebinizle bana sataşmadan bu konunun içeriğine odaklanın.zira ben konu sahibinin konusu hakkında yorum yaptım.
Gorumcenizle konusmadiginiz halde evinize neden geliyor.Benle konusmayan bir gorumcem var.
Ilk gunden beri kiskanc fesat bana karsi ama yine dil ucuyla konusurdu.
Simmdi kusmus cokda umrumda ya.
Kuslugun sebebi bile yok.
Kv ile yasadigim bir sorundan sonra kustu yani onla uzaktan yakindan alakasi yok .
.
Her seferinde takmicam diorum.
Ama her bana geldiginde sinirimden catliyorum.
Ben onu cok takmamaya calisiorum laf geldi mi soyluyorum birsey varsa istiyorum ama o mahhkeme duvari oglunu sewiyorum oynuyorum.
Ama o benim minicik bebegime bile surat asio bebegim kucagimda iken guluyor ona surat eksitiyo.
Anca ben odada yokken alir oynar gelince birakir.
Pislik.
Simdi benim buna tavrim ne olmali.
Gelme diyemem gelir cunku bende buna birsey demem.
Ben de ona ole mi davranayim.
Yoksa oldugum gibi dewam miii sizce
Sizin konunuzu hatırlıyorum ve tekrarlıyorum evlerden ırak. Ayrıca kapanmış gitmiş bir konu hakkında üyelerin tekrar damarına basmak neden? Az mı geldi ban süreniz?takmamaya çalışın derim. hayatıızda yokmuş gibi davranın..ben açmıştım konu neler neler yazmışlar içeriğinizi eksik bulup saatlerce evlerden ırak senin gibi yapanlar gelir birazdan.
konuyu ben açmadım, konu başlığı eski konuma atıflı olduğu için gelip konusahibinin konusu üzerine yorum yaptım. size de tekrarlıyorum bana sataşmadan konu sahibinin konusuna yorum yapın edep lütfen.kimsenin damarına batığımı düşünmüyorum. banlanma konusuna gelince kavgadan tartışmadan değil konu içeriğini düzenlemem sebebiyle aldım ve süresi sizin ilgi alanınız olamaz. Evlerden ırak söyleminizi de aynen iade ederim. konuma cvp yazabilseydim gerçekleri anlayabilirdinz belki ama bu kadar hatrınızda kaldıysa buyurun okuyun konuda ilk kısma gerekn yanıtları verdim. başkasının konusunda kamu zararlılığı yapmayın. benim konum değil ben yalnızca konu sahibine yorum yaptım.Sizin konunuzu hatırlıyorum ve tekrarlıyorum evlerden ırak. Ayrıca kapanmış gitmiş bir konu hakkında üyelerin tekrar damarına basmak neden? Az mı geldi ban süreniz?
konuyu ben açmadım, konu başlığı eski konuma atıflı olduğu için gelip konusahibinin konusu üzerine yorum yaptım. size de tekrarlıyorum bana sataşmadan konu sahibinin konusuna yorum yapın edep lütfen.kimsenin damarına batığımı düşünmüyorum. banlanma konusuna gelince kavgadan tartışmadan değil konu içeriğini düzenlemem sebebiyle aldım ve süresi sizin ilgi alanınız olamaz. Evlerden ırak söyleminizi de aynen iade ederim. konuma cvp yazabilseydim gerçekleri anlayabilirdinz belki ama bu kadar hatrınızda kaldıysa buyurun okuyun konuda ilk kısma gerekn yanıtları verdim. başkasının konusunda kamu zararlılığı yapmayın. benim konum değil ben yalnızca konu sahibine yorum yaptım.Sizin konunuzu okumuştum, yorum yapmadım yüzlerce insan söylenecek ne varsa söylemişti zaten. Ama hiç feyz almamışsınız, durup düşünmemişsiniz herkes mi yanlıştı? Herkes mi size düşman?
Gorumcenizle konusmadiginiz halde evinize neden geliyor.
Kayinvalidenizle beraber mi oturuyorsunuz .
Çok alakalı olmuş gerçekten mesajımla.konuyu ben açmadım, konu başlığı eski konuma atıflı olduğu için gelip konusahibinin konusu üzerine yorum yaptım. size de tekrarlıyorum bana sataşmadan konu sahibinin konusuna yorum yapın edep lütfen.kimsenin damarına batığımı düşünmüyorum. banlanma konusuna gelince kavgadan tartışmadan değil konu içeriğini düzenlemem sebebiyle aldım ve süresi sizin ilgi alanınız olamaz. Evlerden ırak söyleminizi de aynen iade ederim. konuma cvp yazabilseydim gerçekleri anlayabilirdinz belki ama bu kadar hatrınızda kaldıysa buyurun okuyun konuda ilk kısma gerekn yanıtları verdim. başkasının konusunda kamu zararlılığı yapmayın. benim konum değil ben yalnızca konu sahibine yorum yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?