• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce belası

• Konu Sahibi Konu Sahibi Onfo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Onfo

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
179
-168
98
35
Merhaba ben nişanlıyım , iki görümcem var diğeri pek karismas ama büyük ablası çok fena evlendiği halde sürekli nişanlımı arıyor ,ve 2 günde bir bizi arabayla bir yere götürürmusun , şeklinde talepleri bulunuyor.yani çocuğu kendine özel şoför yapmis. Kendisi çok dedikodu civikligi seven biri bende aksine çok agir biriyim,bir türlü yıldızımız uyusmadi onla nişanlımla bir ara şehir dsina gitmiştik,o da ayrı yere eşiyle gidecekmiş,bu arada eşi ona hiç ilgi şevkat göstermiyor yakın zamandada ihanete uğradı, benim nişanlıma çocukluğunda iyiliği çok dokunduğu için nişanlım onun dediklerini yapıyor.bu görümce belasından nasıl kurtulurum bilgisi olan varmı yada nasıl davranmalıyım

senin yapacağın bişey yok nişanlın ayarlayacak o mesafeyi yapabilirse

Merhaba ben nişanlıyım , iki görümcem var diğeri pek karismas ama büyük ablası çok fena evlendiği halde sürekli nişanlımı arıyor ,ve 2 günde bir bizi arabayla bir yere götürürmusun , şeklinde talepleri bulunuyor.yani çocuğu kendine özel şoför yapmis. Kendisi çok dedikodu civikligi seven biri bende aksine çok agir biriyim,bir türlü yıldızımız uyusmadi onla nişanlımla bir ara şehir dsina gitmiştik,o da ayrı yere eşiyle gidecekmiş,bu arada eşi ona hiç ilgi şevkat göstermiyor yakın zamandada ihanete uğradı, benim nişanlıma çocukluğunda iyiliği çok dokunduğu için nişanlım onun dediklerini yapıyor.bu görümce belasından nasıl kurtulurum bilgisi olan varmı yada nasıl davranmalıyım
Gorumcenin sana kotulugu ne ben onu anlamadim kardesi istedigi yere birakir birakmaz onlarin arasinda senin sorunun ne

Ben hiç görüşme demiyorum sadece gereken mesafeyi koysun diyorum nereye gitsek aradan çıkmıyor ,bu kadar herşeye burnunu sokmasının nesi sağlıklı geldi size .

Ne kadar çirkin bir konu ya bu böyle hoşlanmazsınız tamam benim de 3 gorumcem var taban tabana zitiz aramam görüşmem senede bir kere yeterli ama bu üslup çok çirkin geldi bana ne demek özel şoförü yapmış çocuğu nisanliniz bebek mi kendi aklı yok mu hem size ne onların ilişkisinden su nisanlanip sahibi gibi davranan insanlar çok tuhaf geliyor bana
Ayrıca kocası hanzonun tekiyse hem kötü davranmış hem de maalesef ihanet etmiş eee konunuzun alakasi nedir bunlarla ayyy nişanlım bana çok düşkün askimdan geberiyo baaaak görümcemi kocası sevmiyo aldattı bile diye düşünüp içten mutlu mu oldunuz gerçekten anlamak zor sevmezsiniz o ayrı mesafeyi korumanız yeterli bu şekilde düsünmeyin derim evlenince kartlar yeniden dağıtılıyor çünkü emin olun aaa annesine gitmez bile dediğimiz adamlar ana kuzusu oluveriyor siz kendi ilişkinize bakın derim

Arabayla bir yerlere getirmesi mi yani tüm problem. Bazen sırf adı kaynana ya da görümce diye sevilmediğini düşünüyorum bazı insanların.
Hayır başka şeylerde var .beni ilk gördüğünde laf soktu bir kurtulamadik senden dedi.

Back
X