• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce belası

• Konu Sahibi Konu Sahibi Onfo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim de kardesimle aram cok iyidir. Ancak buna guvenip kimseye, senden de kurtulamadik gibi densiz, her yone cekilecek bir saka yapmam. Cephe aldirmis resmen size. İyi dusunun, sorunlu tiplere benziyorlar abla-kardes.

Haz mı 😎 Sizde klavye delikanlığı ve kelime oyunu ile mi haz peşindesiniz 😉 Bunun bir hazzı yok, görümceme bir duygumda yok. Çok nötr’üm. Ama eşim açısından bu duruma gerçekten üzülüyorum. Böyle kalbi kötü bir kardeşe sahip olduğu için…

Ben düz biriyim öyle kelime oyunları filan pek ilgimi çekmiyor.
Delikanlı degilsem de mert biri olduğumu söylerler😎 dahası da var da bu kadar güzelleme yeter.

Sana gelince: sevgi kelebeği olduğuna,gorumcenin suratına çakmak istemediğine,ona karşı nötr olduğuna, kocan kardeşiyle görüşmüyor diye kahrolduguna eminim (?)

Eh sizin kardeşte vefasızmış ama.
Eşin öyle istiyor diye sizle görüşmüyor oluşu onunda hatası.
Tek gelsin görüşsün, gelin yüzüne meraklı değilsinizdir sizde zaten.
Gorusuyor gayet mesafeli. Doguda gorev yapiyor esini bebegini memlekete birakti. Dogudayken konusuyoruz memlekete gelince bi mesafe. Kardesim akli basinda demiyorumki

Yaşadıklarınıza üzüldüm. Ancak konduramasanız da asıl sorun kardeşinizde.

Kendinizi kardeşinizin yerine koyduğunuzda ; eşinizin ailenizle görüşmenizi engellemesine izin verir miydiniz ?

Ailevi sorumluluklardan ve ailesinden kaçmak isteyenler suçu 3.şahıslara atıyor.
Asla kardesim iyi yada hakli demedim.

Sizi ilgilendiren bir ayrıntı göremedim, size ne arabasıyla alıyormuş bırakıyormuş? Sizin ananızı babanızı bıraksa ses etmez memnun olursunuz. O ablası, başka abla bulamaz;ama sizden yüz tane bulur.
Görümce is loading … 😂😂😂😂

Ben düz biriyim öyle kelime oyunları filan pek ilgimi çekmiyor.
Delikanlı degilsem de mert biri olduğumu söylerler😎 dahası da var da bu kadar güzelleme yeter.

Sana gelince: sevgi kelebeği olduğuna,gorumcenin suratına çakmak istemediğine,ona karşı nötr olduğuna, kocan kardeşiyle görüşmüyor diye kahrolduguna eminim (?)
Senli benli olduk ? E seviye meselesi tabi ? Ortaokul ite kaka bitti herhalde 😎 İlaveten kelime oyunu da belli bir birikim, zeka, eğitim istiyor. Olmayınca ilginizi çekmemesi de çok normal. Bak şuan size karşı da nötr oldum. Artık ağlayarak günlüğünüze yazabilirsiniz, parçalasanız da bu son cevabım size 😉

Düşün düşün bunlarımi yazdın livrcim ( bak şu filmi izle, kafanda bir ampul çakar da gorumcene çakma fikrinden kurtulursun belki)

Belki de ilkokul terkimdir ( bu sana kendini daha iyi hissettirir,bide böyle düşün)
Kelime oyunu oynadığımı sen iddia ettin,yine öyle olmadığıni da sen iddia ettin belli ki kafan karisik yada öyle birşey hiç yoktur 🤔

Sonuç: sevgi kelebegi olmadığıni öngörmustum şimdi haklılığımin gururuyla göz yaşım pıt olabilir 😎

Back
X