• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce belası

• Konu Sahibi Konu Sahibi Onfo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba ben nişanlıyım , iki görümcem var diğeri pek karismas ama büyük ablası çok fena evlendiği halde sürekli nişanlımı arıyor ,ve 2 günde bir bizi arabayla bir yere götürürmusun , şeklinde talepleri bulunuyor.yani çocuğu kendine özel şoför yapmis. Kendisi çok dedikodu civikligi seven biri bende aksine çok agir biriyim,bir türlü yıldızımız uyusmadi onla nişanlımla bir ara şehir dsina gitmiştik,o da ayrı yere eşiyle gidecekmiş,bu arada eşi ona hiç ilgi şevkat göstermiyor yakın zamandada ihanete uğradı, benim nişanlıma çocukluğunda iyiliği çok dokunduğu için nişanlım onun dediklerini yapıyor.bu görümce belasından nasıl kurtulurum bilgisi olan varmı yada nasıl davranmalıyım
Kardesi degilmi yav ararda sorarda sizene, kardesi sikayet etmiyorsa sizi ilgilendirmez

Görümcenin görümceliği sizinle ilgili olduğu zaman başlar
Kardeşi ile iletişimi ilişkisi sizi pek ilgilendirmez
İhanete uğramış olmasını hak ettiğini düşünüyor gibisiniz
Bence gelin belası diye konu başlığı değişmeli geliyor gelmekte olan
Benim kardeşimin karısına nişanlısına bir zararım yoksa kardeşimle ile ilişkimize karışmasın bir zahmet

Ne kadar çirkin bir konu ya bu böyle hoşlanmazsınız tamam benim de 3 gorumcem var taban tabana zitiz aramam görüşmem senede bir kere yeterli ama bu üslup çok çirkin geldi bana ne demek özel şoförü yapmış çocuğu nisanliniz bebek mi kendi aklı yok mu hem size ne onların ilişkisinden su nisanlanip sahibi gibi davranan insanlar çok tuhaf geliyor bana
Ayrıca kocası hanzonun tekiyse hem kötü davranmış hem de maalesef ihanet etmiş eee konunuzun alakasi nedir bunlarla ayyy nişanlım bana çok düşkün askimdan generico baaaak görümcemi kocası sevmiyo aldattı bile diye düşünüp içten mutlu mu oldunuz gerçekten anlamak zor sevmezsiniz o ayrı mesafeyi korumanız yeterli bu şekilde düsünmeyin derim evlenince kartlar yeniden dağıtılıyor çünkü emin olun aaa annesine gitmez bile dediğimiz adamlar ana kuzusu oluveriyor siz kendi ilişkinize bakın derim
Ben mesafe koymak istedikçe beni nişanlım aralarına soktu,onlarla kafa yapım uyuşmuyor,eşinden görmediği ilgiyi kardeşinden görmenin derdinde. Bu kadar dip dpe olmaları Bizim ilişkimizi zedeliyo

konu başlığına baksana:görümce belası :işsiz: :KK45:
Kadının kocası tarafından sevilmemesinin,aldatılmasının ne alakası var mesela konuyla? Kocasına geçmeyen nazı kardeşine geçiyor demek ki. Bu mu battı? He evlenince zırt pırt çocuğu her işine koşturur o zaman müdahale edersin de şimdiden bu kin ne? Daha belalık bir durum bile yok ortada. Görümcem çok dedikoducu ben ağır başlıyım demiş mesela. Şu an da görümcesinin dedikodusunu yaptığını farkında bile değil :D

Ben o kızdan hoşlanmıyorum dedikçe beni onla muhattap etti.mesafe koymak istedikçe daha çok dayatti.simdi konuşmuyoruz kızla ,şuan özellikle çağırıp ediyor kadın..mesafe koy dedikçe ben yeri gelince hayır demesini bilirim diyor .ama pek hayır dediğini de göremedik
senin yapacağın bişey yok nişanlın ayarlayacak o mesafeyi yapabilirse

Kadının kocası tarafından sevilmemesinin,aldatılmasının ne alakası var mesela konuyla? Kocasına geçmeyen nazı kardeşine geçiyor demek ki. Bu mu battı? He evlenince zırt pırt çocuğu her işine koşturur o zaman müdahale edersin de şimdiden bu kin ne? Daha belalık bir durum bile yok ortada. Görümcem çok dedikoducu ben ağır başlıyım demiş mesela. Şu an da görümcesinin dedikodusunu yaptığını farkında bile değil :KK70:
belki ablanın psikolojisi iyi değil kardeşiyle dertleşiyor sanane gelin adayı değil mi?yurttan evlenseydi anne babası kardeşi olmayan bir adamla o zaman görümce belası sorunu da olmazdıı :KK45:

Cidden laf mı soktu yoksa şakasına mı dedi? Emin misin? Yüzüne karşı ciddi ciddi mi dedi bunu?
Böyle bir şaka olamaz ilk anda ztn cephe aldı.ben onu nasıl sevebilirim. Bi gun nişanlım enistesiyle beni tanıştırdı o sırada görümcem bana ne dedi sence ya canım tapusu bende, patavatsız biri

Ben mesafe koymak istedikçe beni nişanlım aralarına soktu,onlarla kafa yapım uyuşmuyor,eşinden görmediği ilgiyi kardeşinden görmenin derdinde. Bu kadar dip dpe olmaları Bizim ilişkimizi zedeliyo
Senin kardesin yok anlasilan, daha dun geldin kardeslerin arasina girmeye calisiyorsun kendine gel bence

Ablası değil mi? Götürür istediği yere. Ne var bunda? Nişanlınız rahatsızsa ikisinin arasındaki sorun bu. Siz eşi değilsiniz, sizi ilgilendirmez şu anda.

Merhaba ben nişanlıyım , iki görümcem var diğeri pek karismas ama büyük ablası çok fena evlendiği halde sürekli nişanlımı arıyor ,ve 2 günde bir bizi arabayla bir yere götürürmusun , şeklinde talepleri bulunuyor.yani çocuğu kendine özel şoför yapmis. Kendisi çok dedikodu civikligi seven biri bende aksine çok agir biriyim,bir türlü yıldızımız uyusmadi onla nişanlımla bir ara şehir dsina gitmiştik,o da ayrı yere eşiyle gidecekmiş,bu arada eşi ona hiç ilgi şevkat göstermiyor yakın zamandada ihanete uğradı, benim nişanlıma çocukluğunda iyiliği çok dokunduğu için nişanlım onun dediklerini yapıyor.bu görümce belasından nasıl kurtulurum bilgisi olan varmı yada nasıl davranmalıyım
Anlamadan dinlemeden suçlamayın,kim konu açsa konu açan kişiye saldırı yapıyorsunuz, görümcem ztn ilk başta bana cephe almıştı laf sokmaları bitmedi ,ben onu nasıl sevebilirim

belki ablanın psikolojisi iyi değil kardeşiyle dertleşiyor sanane gelin adayı değil mi?yurttan evlenseydi anne babası akrdeşi olmayan bir adamla o zaman görümce belası sorunu da olmazdıı :KK45:
Ya evet ya bazı gelinlerde çok önyargılı bence. Kadının kardeşi yani sen yokken onların ikisi beraberdi. Belliki yakın bir abla kardeş ilişkileri var. Bu neden sizin ilişkiniz için tehdit oluştursun ki? Maddi olarak sömürür mesela anlarım ama bu olayda öyle bi şey yok gibi duruyor. Kardeşinede azıcık nazı geçsin ya. Evleniyoruz diye ailemizide silmiyoruz ya.

Back
X