Görümce beni ilgilendirirmi ?

Kısıtlamalar daha cok kışkırtır.Benım yiğenim arkadaşlarıyla dışarı cıkabilmek için Abimden benimle birlikte oldugunu soyleyıp izin alırdı.Bende arkadaşlarını benımle tanıstırması ve gideceği yerleri bildirmesi, bana hiç yalan söylemememesi şartıyla.. Hiç öyle sapkın bi cocukta olmadı.. Bu cocukların aileden mutlaka birine güvenmesi gerekli.. Yoksa cok yanlıs ınsanları liman sanabiliyorlar...

Tam olarak.olay bu cogu seyi sadece benimle paylastigi icin benm onu uyarmak en dogal hakkim. Yani vicdanim birak ne hali varsa gorsun diyemiyor malesef. Yasayarak gorur elbet belki ama bana surekli ne yapim diye sordugu icin yorm yapiyorum yoksa bende bunu yapmamalisim buraya gitme demem. Anasi babasi degim sonucta..

Görümcenizi bu kadar düşünmeniz çok hoşuma gitti tebrik ediyorum sizi.
Lakin siz elinizden geleni yapmışsınız.Fazla üzerine giderseniz sizden kaçmaya başlar.

Ben ustune gidecek birsey yapmiyrm. Sadece anlatiyor ve anlattiktan sonra sence yenge ne yapmaliyim.diyot ben yorum yapmassam tekrar soruyo. Cevresndr ustune gidenler olunca onlara karsi isyankar oluyo ben bunu yapmadigm icin benimle paylasiyor zaten herseyini

Eğer akşam çıkmalarına karışır,kısıtlamaya çalışırsan uyarılarınız ters teper.

Bende akıl veririm gerektiğinde ama izin durumu olmaz.Karışmam.

Yarın seni kötü bilir.En iyisi ben uyarımı yaptım de kenarı çekil. Illa hata yapacak diye bir şey yok

Yaparsa da kendi kendine yapmış olur. Hatalarıyla büyür.
Ama ben yengem bana karışsa sinir olurdum mesela gün gelir sen kimsin der.

Ayran gönüllü olabilir bu hemen hemen çoğu gençte olabilen bir şey. Birine takılıp yıllarca ağlamaktansa 2 gün ağlayıp unutması daha iyi.

Diger yorumlarda belirttigim gibi benden yorum istemedigi surece yapma etme demem izni de benden almiyor ki zaten. Niye benden alsin eşim sadece gozkulak olmam ve hata yapmadan veya yaptiktan sonra uyarmam gerektigini soyledi.

Sana anlattiklarini aileden baskasi biliyor mu ? Kizin bu hayatini ailesi biliyormu ? Safligini, erkek arkadaslarini, onlarla iliskilerini falan ? Ailesi kocaniz duysa ne olur mesela ?
Kizin basina bir is gelirde yengem biliyordu derse ileride cok kotu olur bence bu kiz seni arkadasi yasiti gibi gorup gelip anlatiyor ama dedigin gibi saf ve uyu niyetliyse bence senin sozunude dinlemiyorsa git ya kocanla yada kizin anneisyle konus. Madem kizin basina birsey gelmesinden bu kadar korkuyorsun. Ama yok kiz bilincli yapiyorsa yani yaptiginin bilincindeyse o zaman is baska seni iftirayla bile suclayabilir yani.

Çogu seyi kaynanama anlatir. Aama baba ve abiler tabiki asla duymazlar. Kaynanam kizinca bagiriyor dogal olarak gençlik malesef... ama aynu yorumu ben daha nazik bir sekilde soyledigimde haklisin yenge aslinfa bende boyle olmasini istemiyorum falan diyor. Beni zan altinda birakicak birsey yapmaz zaten yapsa bile aileden kimse aa pink demis demez. Yani bana laf hicbirsekilde gelmez bundan eminim. Allaha sukur kaynanam ve kynbabamla aram cok cok iyi allah bozmasin diger aile uyeleriylede oyle..

Bence bir cocuk yap onunla ilgilen sen iyice moda girmissin uyarmak, konusnak olabilir ama karışmak.." esim beni bilgim dahilinde izin veriyor biseylere" falan filan.. bu kiz 19 yasina gelene kadar sen mi vardın, ya da olmasaydın perperisan mi olcaktı sanki simdi gelmis 2 senede anası mı oldunda neye izin verilip verilmeyecegi bilgin dahilinde oluyor. Anasi babasi yok mu bu kızın?

Biraz sert olmamismi ?

Ben ustune gidecek birsey yapmiyrm. Sadece anlatiyor ve anlattiktan sonra sence yenge ne yapmaliyim.diyot ben yorum yapmassam tekrar soruyo. Cevresndr ustune gidenler olunca onlara karsi isyankar oluyo ben bunu yapmadigm icin benimle paylasiyor zaten herseyini
Demek istediğim sürekli yapma yapma demeyin.
Bir defa söylemek kafi. İnada biniyor bir süre sonra.

Aynen bazen kendisini takdir ettigimde cok oluyor. Annesi degilim yapma demem. Ama bunu yapmasaydin keske dedigim cok oluyor. Bazen soylediklerimi cok dikkate aliyor baznde beni kirmadan bunu yapsam daha iyi diyor. Yani aramizda oyle yapmicaksin yapicam gibi bir inat soz konusu degil. Zaten konuyu acma amacim da hicbirsekilde ilgilenmemem dahami dog

Zaten ben ona yapma demem yapmasaydn keske yapmassan daha iyi gibisinden zaten onun kafasina uymassa yapicam demiyor boyle yapmam daha iyi olur deyip kendisi yapiyor. Bu muhabbetlwr yuzunden son 2 haftadir gorusmuyorz fazla. Bana mesaj atip beni ihmal ediyorsun falan fiyor :) ne yapmam gerektigini bilmedigim icin buraya konu actim. Hani zaten cogu konuda benim soylediklerimi mantikli bulup kendisi yapiyor.

Çogu seyi kaynanama anlatir. Aama baba ve abiler tabiki asla duymazlar. Kaynanam kizinca bagiriyor dogal olarak gençlik malesef... ama aynu yorumu ben daha nazik bir sekilde soyledigimde haklisin yenge aslinfa bende boyle olmasini istemiyorum falan diyor. Beni zan altinda birakicak birsey yapmaz zaten yapsa bile aileden kimse aa pink demis demez. Yani bana laf hicbirsekilde gelmez bundan eminim. Allaha sukur kaynanam ve kynbabamla aram cok cok iyi allah bozmasin diger aile uyeleriylede oyle..

O zaman isine bak derim hatta kizla arana mesafe koy gelip yedigi naneleri ovunulecek seylermis gibi anlatmasin sana, kisaca yerini bil ve goster, arkadasi degilsinm yasiti degilsin. Bir uyardin iki uyardin sozune onem vermeyecekse ne diye ceneni yoruyorsun. 19 yasinda kiz her koyun kendi bacagindan asilir demisler, sevgiliyle opusurken video cekmeye akli yetiyorsa basina gelebilecek yasayabilecegi seyleride biliyor demektir. Her sene 4-5 sevgili degistiriyorsa emin ol herseyden haberi vardir o kizin. Bana oyle safa masum kiz gibide gelmedi saf masum kiz dedigin surekli sevgili degistirirmi yaa. Birine asik olur ayrilinca uzulur kirilir basina kotu birsey gelse korkar urker ne bileyim bana senin bu gorumce pek saf gelmedi ..
Kisaca karisma annesi biliyormus sonucta kizinin cok tehlikede oldugunu dusunuyorsa geregini yapar yok yapmiyorsada herkes yaptiginin sonucuna katlanir. Seni dogrudan baglayan bir durum yok, kendi kardesin olsa baska konusurdum ama burda durum cok farkli.

Annesi, babası, abisivarken sizkarışmayın. İyiliğini istiyorsunuz farkındayım ama yarın öbür gün rüzgar ters taraftan eserse iyi niyetle söylediğiniz şeyler kötüye yorulabilir.
Kendisi reşit, ayrıca bazı şeyleri de tecrübe ederek öğreniyor insan. Başkasınındediği birkulaktan girip öbüründen çıkıyor.

Şimdi kizlar bu gorecelidir benim gozumde. Mesela esim beni aksam biyere gonderir bnm kendimi koruma yontemlerimi bilit. Biri lafmi atti aninda cevabini alir. Biri takipmi ediyor hemen onlem alinir biri bana mi bakiyor hemen mekan degistirilir. Ama gorumcem oyle degil basit bir ornek bir yere gittik ben biraz uzaktayim ama onu goruyorum bi cocuk yanasti yanina saat sordu oda guzellikle cevp verdi sonra cocuk nerde okuysn falan diye soruyor ama gormcem terslemeyi bilmiyor lugatinda yok cocuga cvp vermeye devam ediyor sonra ben yanima cagirdim. Ayy yenge iyiki cagirdin beni yoksa sundan nasil kurtulacaktim diyen biri...! Bana oyle birsey olursa gozlerimi devirir suratina bakar sananeee drrim. Iste bu saf huyu yuzunden korkuyorum.
Yanlis anlamayin ama flortlesmeyi seven bir tip canlandı gözümde.Herkesin içinde opustugunu videoya çekecek kadar rahatsa istemediginede hayır diyecek gücü vardır diye düşünüyorum

Annesi yada bir akrabası hoşuna gitmeyen birsey yaptiginda karşı cikabiliyordur heralde.Yada abisi izin vermediginde dışarı çıkmak için ısrar ediyordur?
Siz ondan daha iyi niyetliymissiniz gibi geldi:)

İnsan illa aşık olduğu biriyle sevgili olmaz. Tanışırlar, seviyeli bir ilişkiye başlarlar, zamanla birbirlerini tanıdıkça aşık da olurlar. Yani ilk görüşte aşık olacak, aşık olduktan sonra da sevgili olacak diye bir şey yok.
Siz bu kadar müdahalede bulunmayın, sonuçta o kızın annesi babası var. Ebeveynler dururken yengeye laf düşmez, hoş da olmaz.

Bu kadar tehlikenin farkinda olmayip rahat takilan gorumcenin sorumlulugunu alma.sonra film izlemeye gittigi evde tecavuze falan ugrar senin olur tüm sorumluluk.benden söylemesi

Ilerde de boyle kalırsa hep boyle devam ederse o zaman işin zorlaşır yani amli başına gelmezse ama simdi fazla karisamazsin sen sonucta gelinsin, ablaligini arkadaşlığını yap da anne babasi gibi sorumluluk ne demek eşin de abartmış sonucta koca kız

Back
X