Görümce Boşanıyor !

_NarCicegi_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
7.819
1.534
248
merhaba arkadaşlar benim iki görümcem var eşim tek oglan ve en büyükleri
görümcemin biri evli digeri bekar
evli olan sorunlarından dolayı bir kaç kez baba evine dönmüş sonra eşiyle barışmış evine dönmüş
görümce kaynana kayınpederle oturuyor ve bir oglu var
en son da bu hafta geldi kayınpeder artık yeter diyerek noktayı koymaya karar verdi
dün akşam kayınpederim çocugu aldı babasına götürdü ve oraya bıraktı görümcemde kaynanalarda kalıyor
şimdi gelelim asıl mevzuya
görümcemi pek sevmem yıldımız barışmaz
ama böyle bir durumda yanında olmam lazım
kaynanalara gidecem gidemiyorum
gitsem ne diyecem kıza Allah yavruna kavuştursun mu diyecem
yoksa niye boşanıyomusun yada inş.eşinle aran düzelir mi diyecem
belkide benim çocugumu görecek kötü olacak kendininki yanında yok diye şaştım kaldım
yardımcı olmak istiyorum
ne diyebilirim ne yapabilirim arkadaşlar

Allah hakkında hayırlısını versin abla/kardeş demeniz yeterli.

Böyle bir durum yakın bir arkadaşının ya da kardeşinin başına gelse söyleyeceklerini söyle..

Sadece yanında olduğunu hissettirmen bile yeter

Kayınpederde de değişikmiş çocuğu babasına bıraktı geldi de ne demek. Çocuk annesinden ayrılırmı hiç? Kp torunu kızdan olduğu için kendinin görmüyo, oğlunun olsaydı yanında tutardı kesin..
Sen git canım gitmek istersen illaki bişey demen gerekmez isterse kendi anlatsın. Senin çocuğununda halası sonuçta neden kötü olsun aksine iyi bile gelebilir.

3 kere babasının evine döndüyse demek sorunlar büyük geçmiş olsun demenız yeterli yazık kadıncağıza bir an önce evladına kavuşur inşallah kayınbabanız evladına kıyamamış geri almış ama görümcenizi evladından ayırmış vicdansız adam

Son düzenleme:

kayınpederim aksine kız erkek ayrımı yapmaz bende çok şaşırdım
amacı burda çocuk hastalanır falan mahkeme de sorun olmasın
çocugu babasının geri getirmesini bekliyor
yoksa çocugu orda bırakmazmış
bende gitmekte çekindim
hazırım ama gidemiyorum birtürlü

Çocuğu anneden alıp abbasına bırakmak gerçekten enteresan olmuş.

Sonuçta sen sadece yanında destek olucaksın en yakın zamanda git çok birşeyler söylemene gerek yok zaten onun durumuna göre karar verirsin.
Hem yanında olduğunu hissetmesi onada daha iyi gelir.Böyle durumlarda aile bağları daha kuvvetlenir.ARanız daha iyi olabilir.

Baba neden getricekmiş çocuğu onuda anlamadım. Hatta görümcen nasıl göndermiş çocuğu onu hiç anlamadım..
Neyse şekerim sen git bişeycik olmaz tabi istersen..Özellike birşey demen gerekmez. Hni yakını ölen birine başın saolsun demek zordur bende hiç bişey demem mesela. Zaten anlaşılır. Oraya gidince zaten konular kendiliğnden açılır ya da açılmaz. Sonuçta ziyarete gidiyorsun başka birşey için değil.

Allah kimsenin yuvasını bozmasın canım hele de ortada çocuk varsa.düşmanımın bile başına gelse üzülürüm sonuçta görümcenle kanlı bıçaklı değilsindir üstelik şu an evladından ayrı bir anne ruh halini sen düşün yanına git destek ol çok konuşup yorum yapmana gerek yok hakkında hayırlısı olsun bu zor günlerde geçecek demen bile yeterli

Cocucugunu yanına alması ıcın ön ayak ol
gorumcenı kendı evıne cagır mısafır et
oyle seymı var sız kardes sayılırsınız benım abımın esı ben bosandıgıımda tam uc ay ya uc ay kendı annesını getırdı ıkı eved eyemek yaptılar temızlık yaptılar ben ıyı degıldım annem benımle beraber ser sefil oluyoduk
elbette bugunlerde beraber olacaksınız
sneın bısey demene gerek yok o dokulecektır zaten anlatır ve rahatlar

görümcem göndermek istememiş
kendini yerden yere atmış
kafasını duvarlara peteklere vurmuş ama nafile
eşimde bişey yapamamış görümceyi sakinleştirmeye çalışmış
yoksa o engel olurdu
hatta arkalarından gitmesin diye kp eşimin arabasının anahtarını cüzdanını ve telefonunuda almış
babası geri getirirse mahkemede çocugu bize vermediler göstermediler vs lafı olmasın diye götürmüş kp

Bence git, manevi destek çok önemli bu durumlarda
Sen üstüne düşeni yap Allah yardımcın olsun bi isteğin var mı de
O anlatmak isterse anlatır derdini döker bari biraz rahatlar
İstemezse de sağ ol der, en azından niyetini bilmiş olur senin..

kayınpederle konuşmayı düşünüyorum
baba nolur çocugu getirelim diye gerekirse ben bakarım diyecem ama ters tepermi diye çekiniyorum
adam şeker hastası oldugundan ani çıkışları olabiliyor
ne güzel anlayışlı bir gelin :)
darısı herkese

cocuk kımde kalırsa yerı neresı ıse mahkeme o kararı kolay kolay degıstırmez gecmıs olsun kayınpederıneıze ne kadar cahıl bı dusunce

İnsan torununu eliyle gidip verir mi yazıklar olsun nasıl bir vicdan, nasıl bir düşünce.
Şimdi onlar göstermezse ne olacak çocuğu.
Çocuğu istemediler getirip kapımıza bıraktılar derlerse.
İşte pek çok kadın çocuğundan kopmamak için çekmeye razı oluyor koca zulmünü.
Bu zulüm değil mi peki?

Son düzenleme:
cocuk kımde kalırsa yerı neresı ıse mahkeme o kararı kolay kolay degıstırmez gecmıs olsun kayınpederıneıze ne kadar cahıl bı dusunce

aslında yapacak biri degil bizleri atar torunlarını atmaz aglamalarına dayanamaz ama akşam noldu bilmiyorum
kızım etkilenmesin diye eşim götürmedi
gitsem izin vermezdim ama
üstelik 2 ünv.mezunu
ama cahilligimi tuttu yoksa rahatsızlandı naptıgımı anlamadı bilemedim çok şaşkınım

Git destek ol tabi.
Zor günlerde eskileri bir yere kaldırabilmek lazım.
Elimden ne gelirse yaparım de.
Babayı ikna etmeye çalışın çok geç olmadan

dediklerine göre onlar zaten çocugu istemiyor özellikle babası
çocuk geri gelecek diye götürdüler heralde
annesi mahvolmuş
eşim geldi saattlerce agladı
dayı diye bagırdı bakamadım dedi
üstelik çocuk daha 4 yaşında

Offf off kıyamam.
İçim ezildi okurken , gözümün önüne geldi.
İkna etsin babayı eşiniz.
İstenmediğini düşünüyordur yavrum ya.

inan canım ben burda kötü oldum o sahne gözümde canlandı
yazık değil mi görümcene kadın kendini yerden yere atmış
nasıl bir kafada kayınbabanresmen vicdansızlık yaptığı
ne olursa olsun eşin kaynanan çocuğun gitmesine izin vermeyecekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…