Görümce Boşanıyor !

bir çocuk annesinden nasıl koparılır yahuu aklım almadı doğrusu
benimde iki yavrum var Allahıma çok şükür babam sen yetişemezsen ben bakarım bile diyor ki nasıl kp. kendi elleriyle bırakıp gelebildi
inanın nefes alamadım okurken....
biran evvel gidin konuşun kp. yazık kızada yavrusundan koparılmış nasıl bir vijdandır yahuu...
henüz 4 yaşında yavrucak onun psikoloji durumu ne haldedir şimdi babada istemiyomuş zaten offff kii offfff....

geçmiş olsun benimde görümcem boşandı onunda çocuğu var ama yanında ve hiç bu konularda konuşmadık.sonuçta ne denilirki . ama çocuğa yazık kesinlikle . ha bizimki kendi kaşındı konuyu bildiğimden daha fazla sormama gerek yok.

Görümcenizle iliskiniz iyi mi yoksa bak duydu hemen merakindan geliyor gibi seyler diyecek biri mi? Iyiyseniz tabiki destek amacli gidin. Ama birbirinizden hazzetmiyorsaniz esinizle beraber gidin. Kayipederiniz cok cani ruhluymus malesef. Cocuk demiycek mi annem beni sevmiyor mu istemiyor mu dedem buraya getirdi birakti diye. Nasil bir mantik ki bu, bizdeyken hastalanir birsey olur? Torun bu hastalansa ne olur ki?
Ya baba bosanma asamasinda " annesi cocugu istemiyor dedesiyle bana gönderdi" deyip velayetini alirsa? Ya cocuga oradayken bir sey olursa, annesi kadar kimin cani yanar? Evladinin evladini esyaymis gibi almis götürmüs vermis vicdansiz adam. Görümceniz de iyi baba al götür sen nasil istersen mi demis? Kurban oldugum Allahima büyük konusmayayim evden ayrilacagim ve babam da cocuklarimi geri götürüp birakacak... Kimse cesaret bile edemez buna, esim de dahil. Cocuklarimi birakmamak adina yapmayacagim sey yoktur heralde.

Görümcenizle dertlesirseniz cocugunu geri almasi konusunda fikir verin kendisine. Cocuk anlamaz ki dedesinin ne yapmaya calistigini, günah annesinin yoklugu sok etmesin.

bilmiyorum ne yaptılar aradım ama çok konuşamadım kv ev süpürüyomuş
yapacagım bişey varsa geliyim dedim yok dedi bekliyorum bende kızım uyansın gidecem

Iste klasik kocasina boyun egmis, beyim ne derse o diyen bir ezik. 4 yasinda torunu, kizinin bir parcasi mal gibi götürülüp atilmis kadin karli daglardan serin modda ev süpürüyor. Ya senin evine ates düsmüs, yangin yeri olmus gecemedin mi adamin önüne, benim cesedimi cigner öyle götürürsün cocugu diyecegine ev süpürüyor kadin. Biz burada mahvolduk annenin haline icimiz parcalandi anneanneye bak. Cocuk diyor ki babaannem beni sevmiyor hani sen seviyordun! Ya ben arkadasim bu halde olsa elimden geleni yaparim cocugundan olmasin diye yemin ediyorum. Esinizin arkasindan da dayi diye bagirmis. Bu kayinpeder nasil bir astigim astik kestigim kestik bir adam ki bu kadar kisi engel olamiyor, olmuyor? Anne anne degil baba baba degil bu kizcagiz icin bari esiniz birsey yapsin. Gitsin getirsin cocugu. Hangi avukat hangi kanuna dayanarak bunu yapiyor ki bu adam? Babasi kendisi getirsinmis! Besbelli ki cocugun masrafi ürküttü vicdansiz merhametsiz cani ruhlu adami.

Görümcenize de zincir mi vurulmus merak ettim. Ya da odaya mi kapatilmis kendisi. Insan bes kurus parasi yoksa bile yürüyerek gider cocugunu almaya. Baba zaten istemiyormus cocugu. Yazik simdi kimbilir neler neler doldurmuslardir cocugu. Ne kadar korkmustur.

Buraya böyle bir konu actiginiza göre cok duyarli ve merhametli birisiniz. Kimseden hayir yok siz bari yapin söyleyin birseyler. Gerekirse esinizi örgütleyin.

Annem olsa önce babamın kafasını patlatırdı sonra onu kapıya koyardı.
Torununu vereceğine canını verir eminim o kadar.

Karlı dağlardan serin mod:)))
Şu konudada güldürdün ya
Allah iyiliğini versin:)))

bence gidip yaninda olmanizi göstermelisiniz. Allah kimsenin basina vermesin zor bir durum.hic düsünmeyin aa duyduda dedikoduya geldi diye.
Bende bosandim ve bende abimin esinden cok bekledim beni arayip, sormasini, destek olmasini.Aradiginda hicte böyle seyler düsünmedim.Daha cok mutlu oluyor insan. insan böyle durumlarda bekliyor.

Ayrica kayinbabanizin cocugu vermesi cok yalnis bi hareket. bi cocugu annesinden, bi anneyi cocugundan nasil ayirir.Hic mi ici sizlamiyor. Yazik

İyilik meleği lütfen durumda gelişme olursa bilidr
İnşallah babayı ikna etmişsinizdir yavruyu almak için

Bence kayınpederin görümcene boşanırsın ama çocugu babasına bırakman şartıyla
seni kabul ederim demiş.
Arkasına da bir sürü bahane sıralamışlar.
Hatta belki de ailede herkes biliyor, senden çekindikleri için söylemiyorlar da olabilirler...

Yoksa hangi annenin vicdanı elverir çocugundan ayrılmaya.
Baksana görümcen kendini yerlere atmış

Çok üzüldüm durumuna

Senin gidip, ablacıgım yardım edebilecegim bir şey var mı demen bile emin ol yeter...

Son düzenleme:
İyilikmeleği bizede bir iyilik yapıp son durum hakkında bilgi verseydin.
Valla meraktan değil yavruya çok üzüldüğümüzden
Olan hep sabilere oluyor

dün giremedim arkadaşlar
malesef kp ikna edemedim
yanlarına gittim kp işteymişti
görümce akşama kızımla oyalandı
komşusunu aradı çocugunu sordu rahatladı ama
kp getirmem daha diyor başkada bişey demiyor

Ayy olamaz bu kadar vicdansızlık .
Allah kalbine merhamet versin kp nin.
Siz o çocuğu biraz zor alırsınız artık ....
Boşanma aşamasında iş inada da binince erkekler kadını çocuğuyla cezalandırır..
Siz kendi elinizle vermiş oldunuz.
Bunuda mahkemede fena kullanacaklar.
Çok üzüldüm çok , bir anne olarak yüreğim dağlandı

Son düzenleme:
arkadaşlar eşinizi örgütleyin demişsiniz ama o da getirme tarafında
ama kp milleti baglıyor eşim işten dönerken yada fırsatı oldugu zaman çocugu belki görürüm diye evlerinin oraya gidiyormuş
ama görememiş
dün görümcenin kp gelmiş kapıdan hadi gidiyoruz demiş
kv kocası nerde gelsin o demiş
kocası aşagada arabada bekliyomuş kv lere çıkmamamış
karısını geri isteyen adam kapıya gider gel ama yok
görümcede tamam gelirim kocam gelsin hadi gel gidelim desin demiş geliyim demiş
ama kocası gelmemiş
o da gitmemiş
çocukta halasındaymış
nasıl oldugu bilinmiyor
bugün nerde evinde mi halasındamı bilmiyorum
kp gitmemekle iyi yapmışsın demiş sadece o kadarını biliyorum
akşam eşim gelince yine gitcez yanlarına
bide şu var herkes eşime yükleniyor
eşimin babannesi çocugu getir tek ben bakıyım hakkımı helal etmem
görümce abi nolur yardım et diyor
ben aşkım çocuktan bir haber varmı gelmişmi yada getirsekmi diyorum
kp ezip geçemiyoruz
şuan sadece bekliyoruz
kp de çok bişey diyemiyorum şeker hastası
herkes ona yükleniyor niye yaptın diye
cevap sizi ilgilendirmez ama
benimle konuştu
biraz orda dursun gelecek çocugu onlara yedirmem zaten
ben kızımada torunumada bakarım
takma sen kızım
baba yapma nolur ben kızımı uyutunca özlüyorum annesi nasıl dayansın dedim
bagrına biraz taş bassın diyor

mahkemede kullanacagı aklına gelmiyor
onlar nasılsa çocugu istemiyor
çocugu nasılsa geri getirecekler
durmaz orda diyor
herşeye cevap hazır
diyecek bişey bulamadım
sustum en sonunda

mahkemede kullanacagı aklına gelmiyor
onlar nasılsa çocugu istemiyor
çocugu nasılsa geri getirecekler
durmaz orda diyor
herşeye cevap hazır
diyecek bişey bulamadım
sustum en sonunda

Allah seninde yardımcın olsun canım
sende arada kaldın.
İnşallah bir an evvel çözüme kavuşur
eşinin de seninde ne hatan varki.
Baba sözünü çiğneyememiş.
Duruma üzüldüğümüzden yoksa seni eleştirdiğimizden değil canım.
Çabaladığının farkındayım yoksa:))

Son düzenleme:
Tüühhh yaa.. Cok üzüldüm.. Cocuğada mı acımıyor kp, nasıl bir insan yaa??

Eşininz babasından gizli getiremez mi?? Cocukta sizde kalır bir kac gün sonra anlatırsınız kp'inize..

Son düzenleme:

öylede bi ezip geçilirki; babaysa ataysa büyükse,
büyüklüğünü bilsin..
şeker hastasıysa hastası banane, çocuğumdan ayıramaz..
ben ağlayacağıma o ağlasın..

görümcede bi alem, kocası gelsinmiş !!
git gör çocuğunu, al tekrar, bak babaannen,
bana gelsin, diyormuş..
çocuğu gitmiş hala kocam gelsin alsın diye gurur yapıyo..
Artist midir nedir..

bağrına taşı kimin basacağı belli olmaz kp efendi..
ne firavun adammış yaa..

yine asabiyete bağlattı beni şu kp olacak nemrut..

şekeri çıkıp hastanelere düşsede millet rahat etse diyeceğim ama
yine demeyeyim..
gereksiz bi şahıs işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…