- Konu Sahibi Sevdayolum
-
Çok basit ya kararlı ol görüşme yada sen de aynı şekilde sürekli laf sok görümcene.Merhaba. Ben evliliğimin ilk yilindan beri görümcemin iğneleyici laflarından biktm. En basit örneği hamileligim cok skntili geçmişti gebelik kolestazi vardi bnde..son aylarda temizlikle ugrasamadim.gorumce bebk gormeye geldi diyorki dusakabinin su lekesi yikasan iyi ederdin hep bu tarz konusma tarzi var bana karsi.bn artik biktim gorusmek ayni ortama girmek istemiyorum.kayinvalidede az çok biliyo anlasamadigimizi.bu akşam aradi ablanlar geldi yemeğe gelin diye bnde eşime gitmek istemediğimi o ortamin beni gerdiğini soyledim istersen sen gidebilirsin dedim.basladi kavga etmeye ne zamana kadr ablamla konusmiycan soyle boyle..bn bundan sonrası için ne yapabilirim nasl davranmalıyım.
Dusakabine laf edince eline bezi verip al sil bakalım nasıl temizleniyor bir öğreneyim senden deseydiniz keşkeMerhaba. Ben evliliğimin ilk yilindan beri görümcemin iğneleyici laflarından biktm. En basit örneği hamileligim cok skntili geçmişti gebelik kolestazi vardi bnde..son aylarda temizlikle ugrasamadim.gorumce bebk gormeye geldi diyorki dusakabinin su lekesi yikasan iyi ederdin hep bu tarz konusma tarzi var bana karsi.bn artik biktim gorusmek ayni ortama girmek istemiyorum.kayinvalidede az çok biliyo anlasamadigimizi.bu akşam aradi ablanlar geldi yemeğe gelin diye bnde eşime gitmek istemediğimi o ortamin beni gerdiğini soyledim istersen sen gidebilirsin dedim.basladi kavga etmeye ne zamana kadr ablamla konusmiycan soyle boyle..bn bundan sonrası için ne yapabilirim nasl davranmalıyım.
çizginizi bozmayın eşiniz de çok konuşmasınTek sorun bu değil yanlış okudunuz sanırım.bu olay sadece bir örnek
Ablan haddini bilene kadar konusmuycam deseydinMerhaba. Ben evliliğimin ilk yilindan beri görümcemin iğneleyici laflarından biktm. En basit örneği hamileligim cok skntili geçmişti gebelik kolestazi vardi bnde..son aylarda temizlikle ugrasamadim.gorumce bebk gormeye geldi diyorki dusakabinin su lekesi yikasan iyi ederdin hep bu tarz konusma tarzi var bana karsi.bn artik biktim gorusmek ayni ortama girmek istemiyorum.kayinvalidede az çok biliyo anlasamadigimizi.bu akşam aradi ablanlar geldi yemeğe gelin diye bnde eşime gitmek istemediğimi o ortamin beni gerdiğini soyledim istersen sen gidebilirsin dedim.basladi kavga etmeye ne zamana kadr ablamla konusmiycan soyle boyle..bn bundan sonrası için ne yapabilirim nasl davranmalıyım.
Aslında çok hafif bir cevap olur bu...Verdiğiniz örnek çok basit bir mesele değil mi?
Canım istemedi temizlemedim deyip geçseydiniz.
Bu kadar şey için görüşmeme noktasına gelmek fazla bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?