Görümce filmi ve benim görümce

• Konu Sahibi Konu Sahibi nirra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Haksızsın bal gibi...
Hala prenses muammelesi bekliyorsun üstüne üstlük....düşüncesiz olduğun yetmezmiş gibi

Baştan sona siz hatalisiniz.Gorumce filminin fragmanını gördüm. Filmde cadi bir gorumce var.ve siz şakayla karışık can sıkmak için gorumce yi etiketlemissiniz.Gorumce bozulsa bile görmezden gelmiş siz hala üstüne gitmişsiniz birde laf sokma derdine düşmüşsunuz.Böyle basit oyunlardan ne zevk alıyorsunuz bilmiyorum..

Gelin diye bir film olsa. Kötü huylu gelini anlatan komedi tarzında. O seni etiketlese ustune üstlük sorsa bunun üzerinden espri yapmaya devam etse cingar çıkarırdın konu sahibi. Gorumcem benim kötü olduğumu ima ediyor derdin. Azıcık empati yap ve daha fazla kadının üstüne gitme. Zaten bal börek değilmiş aranız.

kadin kirilmis siz ozur dileyeceginiz yerde yine o ozur dilemis.siz orali olmamissiniz.bence gorumceniz yeterince olgun biri..sizin isinizde zor simdi nasil kirmadan laf sokarim diye dusunmek.ortada yanlis anlama olmus deyip gulup gecmek cok daha zor tabi sizde haklisiniz uzatinda uzatin.

Görümcenin fragmanını izledim sadece
Gupse nin buradan ilham aldığını düşündüm valla :KK45:

Demekki neymis sakadan anlamayan birine saka yapmicakmissinzz

Aranızda şakalaşacak niyelikte yakınlık yoksa etiketlemeyecektiniz ayol görümcek bu görümcek şakaya gelmez :KK70:

Etiketlemeniz cok gereksiz
Kız bir yorum yapmamıs siz halaa üsteliyorsunuz
Haksızsınız

Neden o kadar ısrarla üstüne gittiniz ki. Etiketlemişsiniz yorum yapmamış. Aradan onca zaman geçmesine rağmen yememiş içmemiş sormuşsunuz geliştirmiş bir de üstüne o saçma espriyi yapmışsınız. Sanki özellikle tepki beklemişsiniz gibi.
+1
Okur okumaz sizinle aynı şeyi düşündüm .aklımdan geçeni yazıya dökmüşsünüz

Niye laf sokmak istiyorsunuz anlamadım ı an sinirlenmiş sonra da pardon demiş yani.daha ne? ayrıca niye etiketliyorsunuz ki yani ne gerek var evet rencide edici olmuş kimbilir ne yorumlar yapıldı size komik gelmiş ama ona gelmemiş. bir de kaç ay geçmiş üstüne basa basa hatırlatmışsınız damarına basar gibi.kötü niyetli kavgacı olsa etiketlediğin anda görünce açar telefon dünya laf derdi haklı da gereksiz şeyler.

Laf sokmak istemek ne mana?

Ya açıkça söylersiniz, kırıldım burda böyle böyle dediğin için diye.
Ya da bir daha görüşmezsiniz.
Ya da görüşüp, mesafeli kalırsınız.

Koca koca insanlar, laf sokarak macera mı arıyorsunuz?

iyi de her şakanın altında bir gerçeklik payı vardır derler
en başta inceden laf sokan siz olmuşsunuz etiketleme yaparak
sonra ısrarla etiketleme yaptığınızı söyleyip durmuşsunuz ki kadın cevap vermeyerek kırıldığını belli etmeye çalışmış, siz anlamamışsınız
şimdi ne diye laf sokacaksınız ki anlamadım

Ama sende ısrar etmişsin etikette etiket, tamam etiketlemissin ve ilk söylediğinde hı hı demiş geçmiş burdan bile hoşlanmadığını anlamış olman gerekirdi

Onu kırmadan kendi kırıldığını göstererek inceden inceye laf sokmak...vay anasını tabiri bak, çok ince bir çizgi bu, putin bilir ancak böyle politik oyunları

Ben sizi değil, hanımefendiyi haklı buldum, bence o sizi kırmadan incitmeden kendisini ezdirmemenin yolunu bulmaya çalışmış ve neticede şakayla karışık sizi uyarmış. Olayda rencide edilmeye çalışanın da kendisi olduğunu düşünüyorum. Bazı insanlar daha ince düşünceli ve daha alıngan olabiliyor, bazen ben de öyle olurum ve kendi aramızda olsa neyse de sosyal medyada espri odağı olmak kesinlikle istemem. Yani filmin fragmanını kendisine mesaj yolu ile de yollayabilirdiniz altına da rencide etmeden, sen böyle değilsin Allahtan gibi bi şey yazabilirdin.. Bunun yerine her yoruma açık bi paylaşımda bulunmuşsunuz, tanımayan bilmeyen biri izlese görümcenizin fettan biri olduğunu sanır. Biraz empati lütfen.

Back
X