Görümce - Gelin , Çok iyi anlaşanlar , kardeş gibi olanlar buyrun sohbete...

Arkadaşlarım; bende görümceyim,abimin eşiyle çok ii anlaşırız.Aslında abimlede birbirimizi çok sever-değer veririz.Ayrı kalınca çok özleriz.Bu ilişki o evlendikten sonrada devam etti hatta artarak.Şimdi yengemi(aramızda 1 yaş var)-yeğenimi-abimi çok seviyorum.Tabi yengemin uyumlu bir insan olmasıda bizi olumlu etkiledi.Biraraya gelince çok eğleniriz,kahkahalar dolu saatler geçiririz.Darısı olmayanların başına inşlh.

çok istedim onunla abla kardeş olalım, ablam olsun diye ama maalsef kıskançlıklarına yenik düştü şimdi iki düşmanız

hadi ya çok üzüldüm canım , umarım birgün iyi olur aranız...

Arkadaşlarım; bende görümceyim,abimin eşiyle çok ii anlaşırız.Aslında abimlede birbirimizi çok sever-değer veririz.Ayrı kalınca çok özleriz.Bu ilişki o evlendikten sonrada devam etti hatta artarak.Şimdi yengemi(aramızda 1 yaş var)-yeğenimi-abimi çok seviyorum.Tabi yengemin uyumlu bir insan olmasıda bizi olumlu etkiledi.Biraraya gelince çok eğleniriz,kahkahalar dolu saatler geçiririz.Darısı olmayanların başına inşlh.

ay ne güzel , benim ablamda (görümcem) evli ama henüz çocukları yok , bizde henüz sözlüyüz , 6 yaş büyük benden ablam , sıksık onlara gideriz , 4ümüz eğleniriz , oyunlar oynar sohbetler ederiz , bebişleri olsun , bizde evlenelim bizimde olsun kalabalık mutlu bi aile olalım :) önceki sayfalarda daha detaylı yazmıştım gelişmeler oldukça yazarım .... :)

Herkese mutluluklar:nazar:

madem topic canlandi benimde corbada tuzum bulunsun :)

Allahima sükürler olsun,
hem yengemle hem kendi görümcemle kardes gibiyiz

BEN görümceyim ve yengemle çok iyi anlaşıyoruz.
aramızda altı yaş var.
1 sene arayla evlendik.
önceleri nişanlıyken hep adıyla hitap ettım fakat sonradan yenge dedim.
iyi anlaşırız çünkü aramızda hep bi mesafe vardır
ayda bir görüşürüz oda toplam 1 gün.
iyi anlaşmmaızı ben şunada bağlıyorum.
evi ayrı yeri ayrı köyü ayrı işi ayrı.
anneme yakın oturuyor ama 5 km uzaklıkta.
haftada 1görüşürler.
annem karışmaz onlara evıne bıle gitmez.
3 ayda bir gider.
onlar haftada bır anneme gelırler.
herkesin işi gücü var sonucta.
yanı annemlede cok iyi anlırlar bu yuzden hepimizin arası çok iyidir.
:nazar:

aramızda altı yaş var.
1 sene arayla evlendik.
haftada 1görüşürler.
3 ayda bir gider.

ne güzel daim olsun insallah

aramızda altı yaş var.
1 sene arayla evlendik.
haftada 1görüşürler.
3 ayda bir gider.

aslında bencede biçok kişinin hatasıdır belki bu , sürekli görüşenler yedikleri içtikleri ayrı olmayanlarn arasında elbet sorunlar oluyor , valla sizin adınızada sevindim , bende henüz sözlüyüm toplam 3 yıldır birlikteyiz ama şimdiden görümcemle yani ablamla , kardeş gibiyiz , çok seviyorum onu aşırı hemde tarifi yok , hiçbirimize nazar gelmesin :):nazar:

eltim de yok henüz, zaten ben büyüğüm elti küçük gelecek o benden korksun:60::60:
şaka bi yana kız kardeş gibi bi eltim olur inş çok isterim. kız kardeşim yok çünkü benim. ablalık ediyim, birlikte kayınvalidemi çekiştirelim:66:

benim bi büyük eltim var bide kücük eltim gelecek ama en az bi 5 sene sürer kesin =)

büyük eltimle bende abla kardes gibi anlasmak istiyorum henüz cok görüsme sansimiz olmadi yurt disinda oldugum icin..

burada okuduklarim cevremden gördüklerim duyduklarim biraz korkutuyor beni..

ama insaAllah abla kardes bagini kurabiliriz..

benim bi büyük eltim var bide kücük eltim gelecek ama en az bi 5 sene sürer kesin =)

büyük eltimle bende abla kardes gibi anlasmak istiyorum henüz cok görüsme sansimiz olmadi yurt disinda oldugum icin..

burada okuduklarim cevremden gördüklerim duyduklarim biraz korkutuyor beni..

ama insaAllah abla kardes bagini kurabiliriz..

amin cnm inşşşş :):nazar: bunu istemen , inş demen bile yeterli aslında , çoğu insan direk ilk tanışmalardan falan soğuk oluyor , şükürki bizler öyle değiliz

evet bende görümcemi çok seviyorum kardeş gibiyizdir biz benim ablam kızkardeşim yok ikimizde tık kızız bir araya gelince çenemiz hilç durmaz mutfağa bir gireriz kayınvalidem seslenir nereye kayboldunuz yine diye

evet bende görümcemi çok seviyorum kardeş gibiyizdir biz benim ablam kızkardeşim yok ikimizde tık kızız bir araya gelince çenemiz hilç durmaz mutfağa bir gireriz kayınvalidem seslenir nereye kayboldunuz yine diye

aynen benimde ablam yok, görümceminde kızkardeşi :) kardeş olduk birbirimize , annem sürekli diyor ne şanslısın sen diye bana , genelde görümceler kayınvalideler hakkında ön yargı vardır ama işte benim için ikiside iyi olduğu için , nazar gelmesin diyorum :nazar:

amin cnm inşşşş :):nazar: bunu istemen , inş demen bile yeterli aslında , çoğu insan direk ilk tanışmalardan falan soğuk oluyor , şükürki bizler öyle değiliz

=) evet..

ben eltimi ama iki kez gördüm sadece inanirmisiniz =)

ceyiz alis verisine gidince daha cok görücem ama insaAllah o zaman daha yakindan taniriz bir birimizi..

Herkese merhaba bu topikte tam bana göreymiş ablamı çooooooook seviyorum oda beni çok seviyor 27 yaşımdan sonra bir abla sahibi olmakk harika bişi......rabbim bozmasın ağzımızın tadınıı

=) evet..

ben eltimi ama iki kez gördüm sadece inanirmisiniz =)

ceyiz alis verisine gidince daha cok görücem ama insaAllah o zaman daha yakindan taniriz bir birimizi..

hehee :) alışverişlerde yardımcı olur eltin hem , yakınlaşırsınız baya :)

Herkese merhaba bu topikte tam bana göreymiş ablamı çooooooook seviyorum oda beni çok seviyor 27 yaşımdan sonra bir abla sahibi olmakk harika bişi......rabbim bozmasın ağzımızın tadınıı

amin cnm bnm bozulmasın ağzınızın tadı inşşşş :) bende aynen senin gibi düşünüyorum ya , çok seviyorum ablamı :)) :nazar:

bende başta ablam yerine koydum, çok sevdim
ama ne hataymış.
eşimin ablası bana abla olmaz
beni yönetemeyince görümce olumuş sadece öğrendim.

eşimin ailesinden bir tek görümcemi kendime yakın bulurum. eğitimli, hoş biri. iyi anlaşıyoruz. severim kendisini...

Back
X