Neden farklı bir sebep bulmak zorundasınız ki?şimdide eşim illa diyor geleceksin ben yalnız gitmem ve de bana sorarlarsa senin hanımın nerede diye ne diyeceğim?? Bende hasta dersin dedim ama yokkk…
HaklısınNeden farklı bir sebep bulmak zorundasınız ki?
Çağırmadığınız için gelmedi demek daha doğur.
İsteselerdi ailenle bekliyoruz, renziye ye de söylersin vs demek cok zor olmasa gerek direk sizi aramasalar da
Çağrılmadığım yere gitmezdim canım bence sende gitme. İki sn arayıp davet etmek zor değil isteseler davet ederlerdiSelamlar bayanlar, önceki paylaşımımda görümcemin kızının nişanı var ve beni çağırmadıklarını söylemiştim.. Arayıpta eşime sadece gel demeleri gerçekten zoruma gitti doğru yıl oldu konuşmuyoruz ama ben beklemiştim linçlemeyin neden diye .. şimdide eşim illa diyor geleceksin ben yalnız gitmem ve de bana sorarlarsa senin hanımın nerede diye ne diyeceğim?? Bende hasta dersin dedim ama yokkk… hanımlar sanki o nişana gidersem kendime en büyük hakareti ben yapmışım gibi hissedeceğim gibi de değil tam anlamıyla öylee .. bir yanım eşimin yanında olmak istiyor.. bi yandan da kendimce haklı olduğum sebeplerden ötürü gitme diyor. Sabah eşim yeğenini arayıp ben gelmiyorum dedi sen sadece beni çağırdım eşimi ailemi değil dedi. O da ben herkesi tek tek arayamam hemen çok stresli olduğunu vs söyledi. Sizce ne yapmalıyım??????
Çok haklısın bende gitmek istemiyorumÇağrılmadığım yere gitmezdim canım bence sende gitme. İki sn arayıp davet etmek zor değil isteseler davet ederlerdi
Buda farklı bir bakış açısıValla nişanı filan boşverin, bi kere hemmmen Eşinize sarılıp,öpün kocaman.. kral adammış,bacım da bacım gelmezsen gelme diyip çıkıp gidebilirdi,sensiz bir yere gitmiyorum demek ha.. suphanallah o adamla işte ben cehenneme bile giderdim şahsençok şanslısınız
Eş dost akraba için söylüyor:) eşim biraz o ne der şu ne der diye yaşıyor o yüzdenkocan tek başına gitse de seni soracaklarını sanmam
Of böyle zamanlarda gelin veya damadı neden arayıp darlıyorsunuz? Gitmiyorsanız gitmeyin ama insanları en güzel günlerinde darlamayınSelamlar bayanlar, önceki paylaşımımda görümcemin kızının nişanı var ve beni çağırmadıklarını söylemiştim.. Arayıpta eşime sadece gel demeleri gerçekten zoruma gitti doğru yıl oldu konuşmuyoruz ama ben beklemiştim linçlemeyin neden diye .. şimdide eşim illa diyor geleceksin ben yalnız gitmem ve de bana sorarlarsa senin hanımın nerede diye ne diyeceğim?? Bende hasta dersin dedim ama yokkk… hanımlar sanki o nişana gidersem kendime en büyük hakareti ben yapmışım gibi hissedeceğim gibi de değil tam anlamıyla öylee .. bir yanım eşimin yanında olmak istiyor.. bi yandan da kendimce haklı olduğum sebeplerden ötürü gitme diyor. Sabah eşim yeğenini arayıp ben gelmiyorum dedi sen sadece beni çağırdım eşimi ailemi değil dedi. O da ben herkesi tek tek arayamam hemen çok stresli olduğunu vs söyledi. Sizce ne yapmalıyım??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?