• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce-Gelin

Üç yıldır konuşmadığınız görümce sizi nişana çağırmadı diye bu kadar kafanıza takmanız hiç normal değil,sırf ele güne karşı ayıp olur diye çağırsa ne olacaktı zafer mi elde edecektiniz , eşiniz de bir garip çağrılmışsın ister git ister gitme insanların mutlu günlerini ne diye zehir ediyor?

Nişana karımı çağırmadınız o zaman ben de gelmiyorum diyene kadar üç yıldır çözseydi ya aranızdaki problem neydiyse , demek o konuşuyor kardeşiyle üç yıldır, eşimin konuşmadığıyla ben de konuşmam dememiş.

Siz niye küsmüştünüz bu görümce ile ?

Iyi de yıllardir küsseniz neden cagirsinlar gecen yıl dayım kızını evlendirdi annemle yengem küsler mesela annem sadece kuaför dönüşü kuzenimi görüp tebrik etti arabada takisini taktı düğüne gitmedi bu yil da benim kardesimin düğünü oldu ayni sekilde sadece dayim ve cocuklari davet edildi onlar geldi yengem yoktu.Ciddi bir küslük varsa zaten cagirsalar bile siz gitmek istemezsiniz.Esiniz karariniza saygi duymalı

Biraz sapla samanı ayırmayı öğrenseniz keşke, yıllardır görümcemle küs olsam ve beni değilde eşimi çağarsa ben kendim git derim hani yeğeni ya söz konusu olan. Böyle küslüklere neden çocuklar dahil oluyo anlamıyorum.
Benim ailem ayrı hem annemle hem babamla arası bozuk olan yenge+amcam vardı ama öyle böyle değil ve amcam her şeyime geldi, anası danası beni bağlamaz ben amcayım dedi oturdu baş köşeye.
Eltimle aram çok yoktur ama gün olur bağımız kopsa dahi yeğenlerinin her şeyine giderimde yollarımda eşimi. Bazı şeyler ego savaşına çevrilmez

Back
X