• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümce gerçekten ömür boyu görülmeyesice mi? Yardım

melekaltinn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2016
74
39
3
34
Kızlar 4 buçuk yıllık bir ilişkinin ardından 1 aya kalmaz sözlenmeyi düşünüyoruz. Ramazan ayında ailecek gelip gitmeler oldu. Sevdiğim 24 yaşında bende onunla aynı yaştayım. Aceleci olduğumuzu düşünüyor herkes ama okullarımız bitti ve hemen değil 1 sene sonra evleceğiz kısmet olursa.
Sorunum şu ki sevdiğim ailenin tek erkek evladı. İki tane görümcem olacak evlenirsem biri evli 4 yıllık diğeri daha ufak. Ama bu evli olan görümcem her şeye karışıyor surekli bana laf sokuyor. Kendisi 1.68 boyunda ve beyaz tenli ben ise 1.60 boyunda ve esmer bir kızım. Sürekli kısa olduğumu, esmer kızdansa beyaz kız olmanın çok daha güzel olduğunu vurgulayıp duruyor. Sevdiğim çocukta 1.86 boyunda ve esmer. Aşırı derecede kendini beğenmiş biri her ortamda kesinlikle daha şimdiden beni yerin dibine sokmaya çalışıyor. ufacık boyuyla dalyan gibi çocuğu buldu diye yanımda başkalarını eleştiriyor. Kardeşine sürekli ben seni paylaşamam ben sana kimseyi layık görmüyorum seni kıskanıyorum dıyen biri. ( Kardeşi söylüyor bunu) Ve sevdiğim kişi daima bana destek konuşma onunla muhattap bile olma istersen ben haddini bildireyim diyor ama şimdiden işlerin karışmasını istemediğimden susturuyorum onu.
Burda tecrübeli kişiler vardır sizce ben bu kıza nasıl davranayım?

Vallahi aileler kucuksunuz demis cidden kucuksunuz. Elinize mesleğinizi alsaniz bu kadar gelemez üstünüze. Bir şey dediğinde ben halimden memnunum sevgilim de memnun ki beni seçmis de olsun bitsin.
Haklısınız ama sevdiğim kişi okulla birlikte bir işte 1 yılı aşkındır iyi bir maaşa çalışıyor benim mesleğim ise öğretmenlik geçen sene mezun oldum ve 1 yıl özel bir okulda öğretmenlik yaptım. Devam edeceğim mesleğime.

Haklısınız ama sevdiğim kişi okulla birlikte bir işte 1 yılı aşkındır iyi bir maaşa çalışıyor benim mesleğim ise öğretmenlik geçen sene mezun oldum ve 1 yıl özel bir okulda öğretmenlik yaptım. Devam edeceğim mesleğime.
Devam et tabii ki ama bana nedense küçük yaşta evlenenler daha çok eziliyormus gibi geliyor. Onyargi da olabilir tabii.

Bu kız nereden alıyor bu terbiyeyi bu cesareti. Benim boyum da uzun, beyaz tenliyim. Daha kimseye böyle bir dendizliğim olmadı. Ne kadar ayıp bir şey. Kız aile terbiyesi almamış. O kadar diyorum. Allah korkusu da yok. Kuldan da utanmıyor. Sen ne yapsan fayda etmez. Sevgilin haddini bildirirse bilemem. Ama sorması sana bike tuhaf. Böyle bir şey de insan tutamaz kemdini. Sen ne diyorsun der. Kafayı mı yedin der?

Görümcen kiskanmis acayip. Onu esi kisa boylu mu ? Öyleyse oda dalyan gibi erkek istemis de olmamistir. Bir insan niye sürekli kendini överki yani normal degil bes belli icerlemis kendisinin beyaz tenli oldugunu

Bu kız nereden alıyor bu terbiyeyi bu cesareti. Benim boyum da uzun, beyaz tenliyim. Daha kimseye böyle bir dendizliğim olmadı. Ne kadar ayıp bir şey. Kız aile terbiyesi almamış. O kadar diyorum. Allah korkusu da yok. Kuldan da utanmıyor. Sen ne yapsan fayda etmez. Sevgilin haddini bildirirse bilemem. Ama sorması sana bike tuhaf. Böyle bir şey de insan tutamaz kemdini. Sen ne diyorsun der. Kafayı mı yedin der?
Birkaç kez kavga ettiler benle ilgili bir şey olunca ablasıyla konuşmayı kesiyor. Tekrar büyük kavga olsun istemediğimden ben diyorum ablana belli etme ama bunları bil diye. kardeşinin yanında bir melek. Ama o gidince tamamen laf sokan bir mahluga dönüşüyor.

A-aa bildiğin sopalık !

Onun seviyesine inip kavga etme elbette , ama soğuk savaş kurallarını oyna .

Onun yerli yersiz seni bozmasına müsade etme . Ver cevabını .

Yani aman aralar bozulmasın , aman aile ilişkileri safları sıklaştıralım diye. .. bi densizin şişik egosunun tatmin üssü olamam , sende olma !

O bunları söylerken sen napıyosun? Ağzına yapıştırırım ben. Ha sevgilin de bu lafları sana taşıyosa, onun da ağzına tükürürdüm sen ne biçim erkeksin diye.
O bana demiyor. Ve ablası onun yanındayken bana karşı çok iyi. Bana dedi ki evde böyle diyor bana sorun sende değil ablam kıskanç ve fesat biri bu söyledikleri ele verdi kendini hiçbir şeyimize karıştırmayalım dedi.

Görgüsüz bir görümcenin olduğu aileye gelin gidiyorsun. Üzücü, ömür boyu çekeceksin.

Ben çok şükür harika bir aileye geldim. Herkes meslek sahibi, işinde gücünde... Bu yüzden kimse böyle basit konuşmalar peşinde değil. Bu yüzden eşle değil, aileyle de evlenilir diyorlar. Çok da haklılar!

Görgüsüz bir görümcenin olduğu aileye gelin gidiyorsun. Üzücü, ömür boyu çekeceksin.

Ben çok şükür harika bir aileye geldim. Herkes meslek sahibi, işinde gücünde... Bu yüzden kimse böyle basit konuşmalar peşinde değil. Bu yüzden eşle değil, aileyle de evlenilir diyorlar. Çok da haklılar!

Aile kötü diye sevdiğimi harcamalı mıyım bilmiyorum.

A-aa bildiğin sopalık !

Onun seviyesine inip kavga etme elbette , ama soğuk savaş kurallarını oyna .

Onun yerli yersiz seni bozmasına müsade etme . Ver cevabını .

Yani aman aralar bozulmasın , aman aile ilişkileri safları sıklaştıralım diye. .. bi densizin şişik egosunun tatmin üssü olamam , sende olma !
İnanın böyle bir insana sabretmek çok zor. Alıngan biri olduğumu söylüyor sürekli. Sanki dediği şeyler normalmiş gibi. Babam için küçücük adam dedi ve güldü.

Back
X