görümce gerçekten ömür boyu görülmeyesice mi? Yardım

Doğrusunu soyleyeyim mi? Herkese göre değişir ama bana küçük geliyor. 30 u beklemek degil ama ben o yaslarda ki halimi düşünüyorum da su yasimdan cok cok farkli düşünüyordum. O zaman hoslandigim erkeklere şimdi dönüp bakmam. 24 unden once de evlenip çok mutlu olan var ama bana nedense küçük geliyor o yaşlar evlilik icin. Bana sen cok mu büyuksun desen yok 27 yasindayim halbuki :-)
Insanlar her yil degisiyor. Her sene insana farkli birsey katiyor 27 de dogru vebguzel buldugunu da 35 te begenmeyeceksin mesela:KK66: ben 22 yasimda evlendim kimisine gore erkendi kimisine gore normal. Ama okulumu bitirmis meslegimi elime almis ve calismaya baslamistim ve 6 yillik bir iliskim vardi benim icin erken degildi mesela:KK60: konu sahibinin sorusuna gelince bence her gorumce bir degil ama sizin ki cekilecek turden birine benzemiyor baya kiskanc yani.

Aile kötü diye sevdiğimi harcamalı mıyım bilmiyorum.

Sevdiğin sana değer veriyorsa, el üstündeysen, ailesiyle seni karşı karşıya getirmiyorsa ve kıymet biliyorsa harcama!

Ama aile sözünü dinleyip seni eziyorsa, değer vermiyorsa, sinirleniyorsa, üzüyorsa seni o Zaman bir daha düşün ;)

Kızlar 4 buçuk yıllık bir ilişkinin ardından 1 aya kalmaz sözlenmeyi düşünüyoruz. Ramazan ayında ailecek gelip gitmeler oldu. Sevdiğim 24 yaşında bende onunla aynı yaştayım. Aceleci olduğumuzu düşünüyor herkes ama okullarımız bitti ve hemen değil 1 sene sonra evleceğiz kısmet olursa.
Sorunum şu ki sevdiğim ailenin tek erkek evladı. İki tane görümcem olacak evlenirsem biri evli 4 yıllık diğeri daha ufak. Ama bu evli olan görümcem her şeye karışıyor surekli bana laf sokuyor. Kendisi 1.68 boyunda ve beyaz tenli ben ise 1.60 boyunda ve esmer bir kızım. Sürekli kısa olduğumu, esmer kızdansa beyaz kız olmanın çok daha güzel olduğunu vurgulayıp duruyor. Sevdiğim çocukta 1.86 boyunda ve esmer. Aşırı derecede kendini beğenmiş biri her ortamda kesinlikle daha şimdiden beni yerin dibine sokmaya çalışıyor. ufacık boyuyla dalyan gibi çocuğu buldu diye yanımda başkalarını eleştiriyor. Kardeşine sürekli ben seni paylaşamam ben sana kimseyi layık görmüyorum seni kıskanıyorum dıyen biri. ( Kardeşi söylüyor bunu) Ve sevdiğim kişi daima bana destek konuşma onunla muhattap bile olma istersen ben haddini bildireyim diyor ama şimdiden işlerin karışmasını istemediğimden susturuyorum onu.
Burda tecrübeli kişiler vardır sizce ben bu kıza nasıl davranayım?

Sen görümceleri yeni tanıyacaksın daha. Bunlar iyi bir şey söylerken bile kötü bir şey eklerler yanına. Mesela benimkiler ay gelinimiz çok güzel çok tatlı vs derler, hemen ardından: kemiklerin ince, omzun dar, çatısızsın falan derler :))) onlar çok bile sevse kusur ararlar. Kendileri şişkoluktan bunalmış durumda, ben zayıfım mesela bazen ne iyi işte zayıf bazen de çok zayıf çok fazla ince vs diye konuşur dururlar yüzüme. İnsanlar görümce olunca başka bir psikolojiye giriyor bence.

Valla canım burda okuyoruz hep senin görümce tipik sinsi vakası:işsiz:
Eşinin yanında canm ayağı o gidince vurun geline heee olur.Aynı taktikle sende tam yol ileri canım daha şimdiden böyle yapıyorsa ilerde çocuğuna bile Mana bulur bu tip..
Baktın boyuna laf mi atıyor. Deve de büyük ama eşeğin arkasından gidiyor bu işler boya bakmaz de(Boyu uzun insanlar için değil bu dediklerim asla)hep böyledir zaten insan fesatsa zayıfsan ne o öyle kemik gibi,şişmansan bu ne böyle be,boyun kısa yok cüce,uzun boylu yok sırık yani armudun sapı üzümün çöpü e sen dicen elinin körü tabi..
İnsan fesat olup kulp bulmak istediğinde neler bulur .söyle madem sözlünde senin yanında biliyor durumu anlat.Bak zaten biliyon durumu ama böyle devam ederse cevabını vercem diye.Verde zaten yok yanlış anlaşılmasın yok öyle dedikçe çığrından çıkıyor bu insanlar..
Mutlu olursun canım inşiallah :KK9:

Bir de siz bu görümceyle niye bu kadar çok görüsüyorsunuz ? Erkek ailesiyle fazla mic mic olmayı doğru bulmuyorum, böyle seviye kaçıyor işte. Daha nisan bile yok, azıcık mesafe...

Aynen katılıyorum,
görümcen bile değil daha erkek arkadaşının ablası o kadın, şimdiden bunları düşünüp yazarsan evlenince ne olur ?

Şimdiden mesafeni koyyyy!!!! Evlendikten sonra daha sıkıntı oluyo gercekten .. merhaba merhaba bu kadar daha fazlasina cidden gerek yokkk

sızlı bızlı olun asırı mesafelı olun
soyledıklerını duymamazlıga gelın
pire ıcın yorgan yakılmaz
onemlı olan sevgılınızın ılerıde nasıl bırı olacagından emın olmanız
aılesı hata yaptıgında sıze destek oluyorsa sıkıntı yok

ben bu gorumceleri anlayamiyorum.

insan erkek kardesinin nisanlisini sevgilisini karisini nasil kiskanabilir

hayir napsin bu cocuk sizi bosayip onu mu alsin tovbe yarabbim... bu nasil bi mantiktir...

Sen görümceleri yeni tanıyacaksın daha. Bunlar iyi bir şey söylerken bile kötü bir şey eklerler yanına. Mesela benimkiler ay gelinimiz çok güzel çok tatlı vs derler, hemen ardından: kemiklerin ince, omzun dar, çatısızsın falan derler :))) onlar çok bile sevse kusur ararlar. Kendileri şişkoluktan bunalmış durumda, ben zayıfım mesela bazen ne iyi işte zayıf bazen de çok zayıf çok fazla ince vs diye konuşur dururlar yüzüme. İnsanlar görümce olunca başka bir psikolojiye giriyor bence.
Benimkide aynısı asla güzelsin lafını kullanmaz çok tatlı der :)

ben bu gorumceleri anlayamiyorum.

insan erkek kardesinin nisanlisini sevgilisini karisini nasil kiskanabilir

hayir napsin bu cocuk sizi bosayip onu mu alsin tovbe yarabbim... bu nasil bi mantiktir...
Allah ıslah etsin şimdiden böyle düşünün evlenince ne olacak hç bilmiyorum.

Adı üstünde görümce...
Kendi çok mu güzel alla allaa...kardeşim mutlu olsun demiyorlar da sanki yiyeceksin.....
Tüm ailesi onun dünya güzeli olduğunu düşünüyor :) Bu arada tesettürlü biri, kendince çok dindar herkesi küçümser bu yüzden. Bende tesettürlüyüm ama beni yeterince dini bütün biri olarak görmüyor.

Valla canım burda okuyoruz hep senin görümce tipik sinsi vakası:işsiz:
Eşinin yanında canm ayağı o gidince vurun geline heee olur.Aynı taktikle sende tam yol ileri canım daha şimdiden böyle yapıyorsa ilerde çocuğuna bile Mana bulur bu tip..
Baktın boyuna laf mi atıyor. Deve de büyük ama eşeğin arkasından gidiyor bu işler boya bakmaz de(Boyu uzun insanlar için değil bu dediklerim asla)hep böyledir zaten insan fesatsa zayıfsan ne o öyle kemik gibi,şişmansan bu ne böyle be,boyun kısa yok cüce,uzun boylu yok sırık yani armudun sapı üzümün çöpü e sen dicen elinin körü tabi..
İnsan fesat olup kulp bulmak istediğinde neler bulur .söyle madem sözlünde senin yanında biliyor durumu anlat.Bak zaten biliyon durumu ama böyle devam ederse cevabını vercem diye.Verde zaten yok yanlış anlaşılmasın yok öyle dedikçe çığrından çıkıyor bu insanlar..
Mutlu olursun canım inşiallah :KK9:
Allah razı olsun fikirleriniz ve iyi dileğiniz için çok teşekkür ederim

Görümcemi sevmezdim ta ki kızkardeşimin üç tane görümcesi olana kadar:KK53: bir görümce yetiyor da artıyor valla:skandal: seni ezmesine izin verme, susarsan tepene çıkar. Paylaşamam ne demek ya, kendi de evlenmeseymiş o zaman. Bu erkekler evlenince kıymete biniyor. Aramayan sormayan halası bile triplere girmişti benim eşimin:KK51:

Çok samimi olmamanı tavsiye ederim.Benim de evlenmeden önce aynı şeyler geldi başıma görümcemle kayınvalidem aynısını yaptı bende bir daha samimi olmadım şimdi çekindikleri için gelemiyorlar ve böyle çok daha mutluyuz eşimle hiç oralı olma sen de sevgilinin tercihi esmerden yanaymış ne dese boş
Söylenenlere kulak mı tıkamıştınız yoksa gereken cevabı mı vermiştiniz?

Görümcemi sevmezdim ta ki kızkardeşimin üç tane görümcesi olana kadar:KK53: bir görümce yetiyor da artıyor valla:skandal: seni ezmesine izin verme, susarsan tepene çıkar. Paylaşamam ne demek ya, kendi de evlenmeseymiş o zaman. Bu erkekler evlenince kıymete biniyor. Aramayan sormayan halası bile triplere girmişti benim eşimin:KK51:
Bide kendi evlatları mükemmel elin kızları hep mi kötü olur hiç anlamıyorum erkek tarafını...

Valla bu durumu su aralar bızde yaşıoz. Benım kaynım evlendı kendı uzun 185 kızda 145 falan. Ailede buyuk bi olay oldu. Her neyse bu açı dan bakınca yani sana kısa demıyorum tabi de ablası da kardesıne daha uzun boylu bi kız hayal etmiş olabılır senı yanına yakıştıramamış olabılır. Onunda bu tıp düşünmesini dogal karşılıyorum. Cunkü görümcelık farklı bişii:))
Bence sen aslaa saygısz davranma şimdi senı görüntü olarak begenmıyorsa bile zamnla sana alışacaktr. Önemli olan huyunla sevdir kendını dıyorum ben.

Valla bu durumu su aralar bızde yaşıoz. Benım kaynım evlendı kendı uzun 185 kızda 145 falan. Ailede buyuk bi olay oldu. Her neyse bu açı dan bakınca yani sana kısa demıyorum tabi de ablası da kardesıne daha uzun boylu bi kız hayal etmiş olabılır senı yanına yakıştıramamış olabılır. Onunda bu tıp düşünmesini dogal karşılıyorum. Cunkü görümcelık farklı bişii:))
Bence sen aslaa saygısz davranma şimdi senı görüntü olarak begenmıyorsa bile zamnla sana alışacaktr. Önemli olan huyunla sevdir kendını dıyorum ben.
iyi de aramzıda 26 cm var hani dev bir fark yok topukluyla gayet hoş duruyoruz. Aynı zamanda onun ne hakkı var görüntü olarak yakıştıramamak bizi. Kaynınız seviyorsa aileye neden bu kadar laf düşüyor. Kendimi sevdirmek zorunda olduğumu inanın düşünmüyorum.

Back
X