görümce gerçekten ömür boyu görülmeyesice mi? Yardım

Bir de siz bu görümceyle niye bu kadar çok görüsüyorsunuz ? Erkek ailesiyle fazla mic mic olmayı doğru bulmuyorum, böyle seviye kaçıyor işte. Daha nisan bile yok, azıcık mesafe...

Demeyin öyle ya :/ Kaç yıldır sorun değildi galiba benimle oyalandığını düşünüyordu. Evlenme teklifimi anlattığımda da çok nahoş yorumlarda bulunup mutluluğumun içine etmişti (afedersiniz.)

Canim ugrasir bu senle insallah nisanlin saglam karakterlidir ... ama sanmiyorum yani bu isi bitirir bu ... suralara yaziyorum iste ...

Görümcen kiskanmis acayip. Onu esi kisa boylu mu ? Öyleyse oda dalyan gibi erkek istemis de olmamistir. Bir insan niye sürekli kendini överki yani normal degil bes belli icerlemis kendisinin beyaz tenli oldugunu
Eşi kardeşinden daha kısa ama oda kısa sayılmaz uzunn yani. Yediremediği şey benim 1,60 olup 1,85 lik biriyle bi yola çıkmam :)

24 kucuk mu yav ?! Illa 30 u mu beklemek lazim...
Doğrusunu soyleyeyim mi? Herkese göre değişir ama bana küçük geliyor. 30 u beklemek degil ama ben o yaslarda ki halimi düşünüyorum da su yasimdan cok cok farkli düşünüyordum. O zaman hoslandigim erkeklere şimdi dönüp bakmam. 24 unden once de evlenip çok mutlu olan var ama bana nedense küçük geliyor o yaşlar evlilik icin. Bana sen cok mu büyuksun desen yok 27 yasindayim halbuki :-)

Nişanlina yansıtma böyle tartışmalari ve soylediklerinin altında da kalma.
Evlenince de böyle olacak her tartışmada yansitirsan bu sefer ailesi tarafında olacaktır.
Bunlar tecrübe ile sabittir.keşke zamanında bende söylemeyip laflarini verseydim.

Nişanlina yansıtma böyle tartışmalari ve soylediklerinin altında da kalma.
Evlenince de böyle olacak her tartışmada yansitirsan bu sefer ailesi tarafında olacaktır.
Bunlar tecrübe ile sabittir.keşke zamanında bende söylemeyip laflarini verseydim.
Haklı olabilirsiniz. MAntıklı düşünemiyorum.

Sizde hiç böyle boy konusunda muhabbetlere , eleştirilere maruz kaldınız mı peki? Ve kaldıysanız nasıl tepki veriyordunuz?

Hayir hic kimse birsey demedi yalniz annem felan dedi iste tanisdiklarinda cok boylu poslu felsn diye ama kötü niyetle degil. Zaten ne varki bunda kötü birsey degilki sende topuklu giyersin oldu bitdi

Kızlar 4 buçuk yıllık bir ilişkinin ardından 1 aya kalmaz sözlenmeyi düşünüyoruz. Ramazan ayında ailecek gelip gitmeler oldu. Sevdiğim 24 yaşında bende onunla aynı yaştayım. Aceleci olduğumuzu düşünüyor herkes ama okullarımız bitti ve hemen değil 1 sene sonra evleceğiz kısmet olursa.
Sorunum şu ki sevdiğim ailenin tek erkek evladı. İki tane görümcem olacak evlenirsem biri evli 4 yıllık diğeri daha ufak. Ama bu evli olan görümcem her şeye karışıyor surekli bana laf sokuyor. Kendisi 1.68 boyunda ve beyaz tenli ben ise 1.60 boyunda ve esmer bir kızım. Sürekli kısa olduğumu, esmer kızdansa beyaz kız olmanın çok daha güzel olduğunu vurgulayıp duruyor. Sevdiğim çocukta 1.86 boyunda ve esmer. Aşırı derecede kendini beğenmiş biri her ortamda kesinlikle daha şimdiden beni yerin dibine sokmaya çalışıyor. ufacık boyuyla dalyan gibi çocuğu buldu diye yanımda başkalarını eleştiriyor. Kardeşine sürekli ben seni paylaşamam ben sana kimseyi layık görmüyorum seni kıskanıyorum dıyen biri. ( Kardeşi söylüyor bunu) Ve sevdiğim kişi daima bana destek konuşma onunla muhattap bile olma istersen ben haddini bildireyim diyor ama şimdiden işlerin karışmasını istemediğimden susturuyorum onu.
Burda tecrübeli kişiler vardır sizce ben bu kıza nasıl davranayım?

Safa yat. Birak konusup dursun. Bireysel saldiri olmadikca savunmaya gecme.

Sana boyunla ilgili bir sey derse " bir o kadar da yerin altinda var, senin gibi merak edenlere oradan gösteriyorum" demistim ben gereksizin birine sende denersin :)

Meslegini eline almadan evlenme sakin. Acele etme, 6 ay sözlü 1 yil nişanlı kal guzel gunler uzat biraz sureci :)

Seven sevmis almks ona ne ya..
benim görümcem degil de kuzeni kiskanmisti.gorumce gibi bir sey (: Surekli okul basarisizligimdan vuruyor bizimkide.sallamayinca bir sey olmuyor. Tatli dilli olun güler yüzlü olun. Ama sınırlarınızı çizin müdahele ettirmeyin kendi alanlariniza

ay çok insan tanıdım , artık hiçbişeye şaşırmam diyodum, şu sayfaya takılalı ağzım açık kalıyor. Lafını esirgeme canını sıkma. Bir aileden nasıl bu kadar farklı çocuklar çıkıyor anlamıyorum de , sen ne kadar saygısızsan kardeşin o kadar saygılı bi insan de .
Boyun kesinlikle kısa değil, tekrar laf ederse boyuna, E.arkadaşının adı neyse , Ali diyelim, Ali minyon kızlardan hoşlanıyo at gibi kızları sevmiyo de. İnsanın alacası içinde, hayvanın alacası dışında de. Normalde saygısız tiplere cevap verilmemesi taraftarıyımdır ama buna sürekli hakaret edeceksin, ezeceksin. yoksa daha evlenemeden pes edersin sen .

ya sen de bir başka beyaz tenli biri için (beyaz tenliler alınmasın lütfen ) ne öyle ölü gibi desene .
Geyşa gibi de , hayalet gibi de , kulp takmak istedikten sonra uzun boya da sırık derler mesela.
Bu tür laf oyunlarına gelme kimsenin seni demoralize etmesine müsade etme.

8cm fark varmış Allahdan 10 cm değilmiş acaba neler söylermiş tuhaf bi insan hiç umursama onu salla :halay:gitsin

Çok samimi olmamanı tavsiye ederim.Benim de evlenmeden önce aynı şeyler geldi başıma görümcemle kayınvalidem aynısını yaptı bende bir daha samimi olmadım şimdi çekindikleri için gelemiyorlar ve böyle çok daha mutluyuz eşimle hiç oralı olma sen de sevgilinin tercihi esmerden yanaymış ne dese boş

Back
X