ya walla bıktım artık ben su görümcemin kıskanclıklarından dedikosundan fesatlıgından walla.evlenir evlenmez araba ladık kıskandı orda burda dedikodu yaptı.ben çk kıyafet alıyorum diye dedikodumu yaptı gereksiz alıyomusum çok alıyomusm ona neyse sanki o veriyo parasını :)
sonraaaa sonra ne zaman denize vs gitsek ertesi günü oda kendini götüttürüo bizim arabayla babasına.araba bizim ama kaynatam aldı arabayı bize geçici süreliğine kullanıcaz araba alasıya kadar.onu kıskandı laf soktu ac kere adam bu yastan sonra araba aldı size diye ama şimdi oda kendi kaynatasına araaba aldırıyo :) biz aldık ya.....
en son taze olayımız ise ben kızımın küçülenlerini faceden bikaç arkadsıma verdim marka olanları diğer günlüklerini sevabına dagıttım.onları görmüş faceden bana dio abla olarak seni uyarayım dedikodu yapıolar laf yapıolar neymiş biri ona demiş sizin gelin delirdi herşeyini satıyo falan 5 tl yemi kaldı demiş onada.oda bana söylüo.neyse uzatmıcam bende ona dedim insanların ne söylediği umrumda olsaydı burda satış yapmazdım dedm.kızıma kıyafet alıomusum hep.herneyse.
bi konu daha geçti aramızda ondan sonra eşim aradı onu nie böyle yapıosun die ammaannn aramz olaydı ne şikayetler yok ben kaynanma gidince hep onun kızının bezleriini kızma bağlıomusum hiç kıskanıyomuymus o(ki ben hayatta bağlamam kaynanam kızımın bezlerini bulamamıs görümceminkilerden bağlamıs 1 sefer) yok onun toklarını takıomusum kıvanıyomus(ogun toka bulmaaıdm masanın ustunde gordum kaynanama dedm anne bu kımın takayımmı die tak kızım ablan bana verdi dedi)ben hamileyken bana kızının 1 2 tl lik kullandıgı cıngırıkları verdi kullansın die bende yeni yeğenim oldu ozamanar bize geldiler 4 5 aylık falan çıngıragı çok sevdi diye al senn olsun halam dedim onu görmüş gecen yeğenimin elinde onu soyluo eşime.
daha bir sürü şeyyyyyyyyyy
bigüzel ağzının payını vermek varda olmuyo işte kahretsinnnnn
bulaşılıcak bi tip değil
ya walla bıktım artık ben su görümcemin kıskanclıklarından dedikosundan fesatlıgından walla.evlenir evlenmez araba ladık kıskandı orda burda dedikodu yaptı.ben çk kıyafet alıyorum diye dedikodumu yaptı gereksiz alıyomusum çok alıyomusm ona neyse sanki o veriyo parasını :)
sonraaaa sonra ne zaman denize vs gitsek ertesi günü oda kendini götüttürüo bizim arabayla babasına.araba bizim ama kaynatam aldı arabayı bize geçici süreliğine kullanıcaz araba alasıya kadar.onu kıskandı laf soktu ac kere adam bu yastan sonra araba aldı size diye ama şimdi oda kendi kaynatasına araaba aldırıyo :) biz aldık ya.....
en son taze olayımız ise ben kızımın küçülenlerini faceden bikaç arkadsıma verdim marka olanları diğer günlüklerini sevabına dagıttım.onları görmüş faceden bana dio abla olarak seni uyarayım dedikodu yapıolar laf yapıolar neymiş biri ona demiş sizin gelin delirdi herşeyini satıyo falan 5 tl yemi kaldı demiş onada.oda bana söylüo.neyse uzatmıcam bende ona dedim insanların ne söylediği umrumda olsaydı burda satış yapmazdım dedm.kızıma kıyafet alıomusum hep.herneyse.
bi konu daha geçti aramızda ondan sonra eşim aradı onu nie böyle yapıosun die ammaannn aramz olaydı ne şikayetler yok ben kaynanma gidince hep onun kızının bezleriini kızma bağlıomusum hiç kıskanıyomuymus o(ki ben hayatta bağlamam kaynanam kızımın bezlerini bulamamıs görümceminkilerden bağlamıs 1 sefer) yok onun toklarını takıomusum kıvanıyomus(ogun toka bulmaaıdm masanın ustunde gordum kaynanama dedm anne bu kımın takayımmı die tak kızım ablan bana verdi dedi)ben hamileyken bana kızının 1 2 tl lik kullandıgı cıngırıkları verdi kullansın die bende yeni yeğenim oldu ozamanar bize geldiler 4 5 aylık falan çıngıragı çok sevdi diye al senn olsun halam dedim onu görmüş gecen yeğenimin elinde onu soyluo eşime.
bulaşılıcak bi tip değil
yaw anlamıyorum nedır bu mılletın bırbırıyle alıp veremedıgı
özellıkle aıleye yenı katılmış insanlar üzerınde kurulmaya calısılan bu hakımıyet sevdası..
kardeş candır,kız olsun erkek olsun onunla evlenen ınsanda en az onunkadar kıymetlıdır(cins ve arıza bı tıp olmadıgı ürece)
kaldıkı gelen kısı sorunlu bıle olsa bence muhattap olunmamalı kardeş hatrına idare edılmelıdır..
özellıkle bu kıskanclık olayını anlamış degılım
hadi elti olayında bi derece yıne anlaşılabılır,bi ihtimaL dersın
ama gelın görümce nedir ya..
biz 4 kardeşiz evın en küçüğüyüm tek kızım 3 tane abım var..dolayısıylada 3 tane gelın
biri 6-7 yas buyugum dıger 2si yaşıtım..
daha bıkere bırıyle bı sorun yaşamadım
aileye katıldıklarında cekımser kalmasınlar dıye hep ben ılgılendım yanlarında oldum
benım kız kardesım yok ablam yok bundan sonra sızler varsınız dedım oylede davrandım..
yanımda olmadıklarında bana yardımcı olmadıklarında dahi bişey demedım..
ki biz tüm aile biraraya gelınce 13 kişi falan oluyoruz
yerı gelıyo kımse kalkmıyo,ben yapıyorum herseyı
yada haydı gencler kalkın toparlanıp bi çay keyfı yapalım dıye tatlı dille onlarıda önüme katıyorum vs. vs...
yanı kısacası cok gereksız bı durum..
arkadasım mumkun oldugu kadar cevap verme muhattap olma..
demekkı uzak durulası birisi..
Bu konuyu bir de görümcenizin ağzından dinlemek isterdim...
bi insan yeğennin poposundaki beze dikkat edermi aa bu benm bezm dermi sence yada alt tarafı 2 tl lik bi çıngıragı geri istermi benden ???????????
En son taze olayımız ise ben kızımın küçülenlerini faceden bikaç arkadsıma verdim marka olanları diğer günlüklerini sevabına dagıttım.onları görmüş faceden bana dio abla olarak seni uyarayım dedikodu yapıolar laf yapıolar neymiş biri ona demiş sizin gelin delirdi herşeyini satıyo falan 5 tl yemi kaldı demiş onada.oda bana söylüo.neyse uzatmıcam bende ona dedim insanların ne söylediği umrumda olsaydı burda satış yapmazdım dedm.kızıma kıyafet alıomusum hep.herneyse.
Bi konu daha geçti aramızda ondan sonra eşim aradı onu nie böyle yapıosun die ammaannn aramz olaydı ne şikayetler yok ben kaynanma gidince hep onun kızının bezleriini kızma bağlıomusum hiç kıskanıyomuymus o(ki ben hayatta bağlamam kaynanam kızımın bezlerini bulamamıs görümceminkilerden bağlamıs 1 sefer) yok onun toklarını takıomusum kıvanıyomus(ogun toka bulmaaıdm masanın ustunde gordum kaynanama dedm anne bu kımın takayımmı die tak kızım ablan bana verdi dedi)ben hamileyken bana kızının 1 2 tl lik kullandıgı cıngırıkları verdi kullansın die bende yeni yeğenim oldu ozamanar bize geldiler 4 5 aylık falan çıngıragı çok sevdi diye al senn olsun halam dedim onu görmüş gecen yeğenimin elinde onu soyluo eşime.
Daha bir sürü şeyyyyyyyyyy
bulaşılıcak bi tip değil
bulaşılıcak bi tip değil
Ben çok uç noktalar seçemedim.karşılıklı iletişim ile tatlıya bağlanır gibi.bez konusu yanlış tabi ama gerçekten niyeti bu muydu.çıngırak konusunda olaya çok farklı açıdan bakıyorsunuz.20tl ilk olsa geri istemesi normal mi olurdu.kendince size bir şey vermiş belki malı kıymetli kendini aştı verdi ama size vermiş siz de birbaşkasına ...sorun bu.olayı ondan da dinlemek isterdim dedim çünkü size yöneltilen her suçlamayı reddedip ardından bir parantezler açıklama yapmışsınız,ama bir kere şöyle oldu demişsiniz.neticede ben onu da bilmem sizi de pek yorum yapmak istemem sadece konuyu okuyunca bunu yazmak istedim.umarım aranız düzelir Birand önce tatlıya bağlanır...bi insan yeğennin poposundaki beze dikkat edermi aa bu benm bezm dermi sence yada alt tarafı 2 tl lik bi çıngıragı geri istermi benden ???????????
canım benmde 2 abim var ve iki yengem biri 1 yaş byük benden diğeri 3 yaş küçük büyük yengemle tam 5 yıl birlikte yaşadık bir kere kötü lafım olmamıstır arkadas gibiyiz diğeride biraz sorunlu kaç kere kocama gözlerini diktiğini gördüm arkamdam konustugunu mesela''walla birdaha dunyaya gelirsem muhendisle evlenicem nurgül çok akıllılık yapmıs'' dedi benm eşimin ailesinin yanında ben yoktum tabi.daha bir çok şey ama agzımı acıp tek kelime bile etmedm edemem içime atarım malesef
canım benmde 2 abim var ve iki yengem biri 1 yaş byük benden diğeri 3 yaş küçük büyük yengemle tam 5 yıl birlikte yaşadık bir kere kötü lafım olmamıstır arkadas gibiyiz diğeride biraz sorunlu kaç kere kocama gözlerini diktiğini gördüm arkamdam konustugunu mesela''walla birdaha dunyaya gelirsem muhendisle evlenicem nurgül çok akıllılık yapmıs'' dedi benm eşimin ailesinin yanında ben yoktum tabi.daha bir çok şey ama agzımı acıp tek kelime bile etmedm edemem içime atarım malesef
kendi kaynatasına kaynanasına neler yaptı afedersiniz ama s...etti evden kackere.ev almıyolar kirada oturu hala die demediği laf kalmadı eşinin ailesine bosanıcam bile dedi birtanecik tarlaları vardı adamın ekip biçtiği onu sattırdı görümcesine 50 bin verildi ama kendisi 150 bin aldı.bizde gecen ev ladık 100 bin kredi çektik 170 bin oldu babamdan tarlayı satmasını istedi eşim bunu duymus bana fce den yazıo annemi babamı üzmeyn dio satmazlar tarla faln dio yemiş ekiolar dio.yeri gelince eşit pay istiyo mallardan.ama kendine olunca eşit olmazmıs onların borcu varken.
az önce aradı yine bu konular bana seni seviyorum de seni sayıyorm de bende seni silmim hayatımdan dio
laftan ne anlarsınız szce?
yoksa silermem ne seni ne kardeşimi sokarım evime dio
kendi kaynatasına kaynanasına neler yaptı afedersiniz ama s...etti evden kackere.ev almıyolar kirada oturu hala die demediği laf kalmadı eşinin ailesine bosanıcam bile dedi birtanecik tarlaları vardı adamın ekip biçtiği onu sattırdı görümcesine 50 bin verildi ama kendisi 150 bin aldı.bizde gecen ev ladık 100 bin kredi çektik 170 bin oldu babamdan tarlayı satmasını istedi eşim bunu duymus bana fce den yazıo annemi babamı üzmeyn dio satmazlar tarla faln dio yemiş ekiolar dio.yeri gelince eşit pay istiyo mallardan.ama kendine olunca eşit olmazmıs onların borcu varken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?