Görümce... GÖR ÖMRÜNCE MİSALİ :(

azeri_gelini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
250
4
46
İstanbul
Sözde 1 haftalık evliyim... peh ne hafta ama !!!! Bilmiyorum herkesin mi görümcesi bu kadar uyuz yoksa Allah bunla ikidir uyuzları bana mı denk getiriyor :( Kızlar bu benim ikinci evliliğim ilk evliliğim 2 ay kadar sürdü. Eski eşimin kız kardeşi ile arkadaştık ama evlendikten sonra işler değişti... neyse o dertten kurtulduk derken 3 yıl geçti eşimle tanıştım...dünya iyisi melek gibi adam! anlayışlı,hoş sohbet sevecen kısaca nazara gelecek nitelikte birisi bismillah dedik başladık 7 ay görüştük sonra nişan oldu ama ne nişan !!! ablaları sağolsun dul dul diye diye beni deli ettiler ! nişan alyansımı bile onlar seçti :( :( sabır dedim sabrettim sıra ev düzmeye geldi... herşeye karıştılar iğneden ipliğe kusur buldular :( :( evden sandık çıkacak anneme ne deseler aman teyze sakın dul çeyizi gönderme uğursuzluk olur !!!!!!!!!! terbiyesizzler !!!! onuda savdık başımızdan düğün günümü katletmek üzereydiler ki eşim artık yeter dedi. neyse kazasız belasız düğün yaptık eve geldik çıkmıyorlar evden ve laflar iğne gibi batıyor, gerdek sayılmaz sizin ki ehh çarşafta olmayacak bilmem ne ... eşim resmen kovdu bunları...ertesi gün saat 7 kapıdalar haydi el öpmeye gelin !!!!!!! cinnet resmen ya !!! onları sevmiyorum hele büyük ablasından nefret ediyorum... onlar yüzünden azericeden nefret etmeye başladım :( :( dua edin tayinimiz çıksın gidelim buradan :( :(

EN İYİSİ SERT BİR DİLLE ARANIZA MESAFE KOYMAK.
hem eşiniz de yüzlerini gördüğüne göre sorun yok yanınızda olur.
eşinize dert yanmak yerine eşinize güler yüz gösterin. sorunlarla boğmayın onu ki arada kalmış gibi hissetmesin.

bu arada azericeden nefret ettim yazmışsınız ne demek istediniz çok merak ettim.

Sözde 1 haftalık evliyim... peh ne hafta ama !!!! Bilmiyorum herkesin mi görümcesi bu kadar uyuz yoksa Allah bunla ikidir uyuzları bana mı denk getiriyor :( Kızlar bu benim ikinci evliliğim ilk evliliğim 2 ay kadar sürdü. Eski eşimin kız kardeşi ile arkadaştık ama evlendikten sonra işler değişti... neyse o dertten kurtulduk derken 3 yıl geçti eşimle tanıştım...dünya iyisi melek gibi adam! anlayışlı,hoş sohbet sevecen kısaca nazara gelecek nitelikte birisi bismillah dedik başladık 7 ay görüştük sonra nişan oldu ama ne nişan !!! ablaları sağolsun dul dul diye diye beni deli ettiler ! nişan alyansımı bile onlar seçti :( :( sabır dedim sabrettim sıra ev düzmeye geldi... herşeye karıştılar iğneden ipliğe kusur buldular :( :( evden sandık çıkacak anneme ne deseler aman teyze sakın dul çeyizi gönderme uğursuzluk olur !!!!!!!!!! terbiyesizzler !!!! onuda savdık başımızdan düğün günümü katletmek üzereydiler ki eşim artık yeter dedi. neyse kazasız belasız düğün yaptık eve geldik çıkmıyorlar evden ve laflar iğne gibi batıyor, gerdek sayılmaz sizin ki ehh çarşafta olmayacak bilmem ne ... eşim resmen kovdu bunları...ertesi gün saat 7 kapıdalar haydi el öpmeye gelin !!!!!!! cinnet resmen ya !!! onları sevmiyorum hele büyük ablasından nefret ediyorum... onlar yüzünden azericeden nefret etmeye başladım :( :( dua edin tayinimiz çıksın gidelim buradan :( :(

Merak etme canım kişi kınadığını yaşamadan ölmezmiş. en kısa zamanda kurtulursun umarım...

Kaç yaşında bu görümceler bekarlar herhalde.
Merak etme canım elbet onlarda daha beterini yaşarlar bir gün sen üzme kendini :34:

ikiside evli ama işleri güçleri dedikodu !!! küçük neyse de büyükten gerçekten nefret ediyorum... azerice konuşuyorlar normalde çok seviyorum ama onlar yüzünden nefret ediyorum!!!! " ay bacıcaaan be neteri ele muruzun sallıyırsan aş istiyirik sennen !! be gardaşımızın evinede gelmiyek???" yani diyorlar ki bacım neden surat asıyorsun, senden yemek mi istedik ne yani kardeşimizin evine de mi gelmeyelim ? bu gidişler ciddi anlamda sert bir şekilde uyaracağım! Allah razı olsun canlar... dua edin bize :)

ikiside evli ama işleri güçleri dedikodu !!! küçük neyse de büyükten gerçekten nefret ediyorum... azerice konuşuyorlar normalde çok seviyorum ama onlar yüzünden nefret ediyorum!!!! " ay bacıcaaan be neteri ele muruzun sallıyırsan aş istiyirik sennen !! be gardaşımızın evinede gelmiyek???" yani diyorlar ki bacım neden surat asıyorsun, senden yemek mi istedik ne yani kardeşimizin evine de mi gelmeyelim ? bu gidişler ciddi anlamda sert bir şekilde uyaracağım! Allah razı olsun canlar... dua edin bize :)

Bir daha kardeşimizin evine de mi gelmeyelim derlerse sen de burası kardeşinizin olduğu kadar benim de evim ben de yaşıyorum burda diyebilirsin.

Bir daha kardeşimizin evine de mi gelmeyelim derlerse sen de burası kardeşinizin olduğu kadar benim de evim ben de yaşıyorum burda diyebilirsin.

canım gelsin bişey demiyorum ama daha yeni evliyiz :( geldiklerinde de elleri kolları rahat durmuyor ki çekmeceler talan oluyor... büyüğün 5 yaşında kızı küçüğünde 4 yaşında oğlu var ev resmen yangın yeri...sabah yine buradaydılar ! neymiş tek canım sıkılırmış artık eşim dedi " abla biz yeni evliyiz isterseniz bi huzur verin belki işimiz vardır" ancak öyle gittiler.. eşim sadece Anne ve babaya saygılı o da sevmiyor ablalarını. giderken büyük görümcem dedi ehh ilk haftadan araya soğukluğu attın gelin hanım bende dayanamadım dedim siz ilk günden başımızı bekleyince biraz mesafe iyi olur abla. ohh canıma değsin... Aptal kadın ne dedi biliyor musun aman hemen çocuk yapın belki ilk eşi çocuğu olmadı diye boşamıştır!!! salak bilmiyor ki onu ben boşadım...

aman allahım, hak verdiğim ender görümce konularından herhalde bu, şanslıymışsınki eşin objektif bi insan, gerçi bu tarz insanlara objektif bile olunmaz, direk kovmak lazım
:27:

aman allahım, hak verdiğim ender görümce konularından herhalde bu, şanslıymışsınki eşin objektif bi insan, gerçi bu tarz insanlara objektif bile olunmaz, direk kovmak lazım
:27:

BENDE Kİ DE ŞANS İKİSİNDE DE GÖRÜMCELERDEN YANA ŞANSSIZIM... AMA EŞİM ÇOK ŞÜKÜR SIRTIMI YERE VERMİYOR. insanda biraz anlayış olur ama ne arar... çocuklara sahip çıkmakta yok salonumda beyaz halı var yerde bugün küçüğün oğlu elinde vişne suyu geziyor. kadın gamsız ya ne bi dur dedi ne otur oğlanda hooop halıya devirdi meyve suyunu içim gitti resmen...

yuh diyorum...gerçek olamayacak kadar garip görümcelerinizin davranışları......

geldikleri zaman eve çıkın hemen,ay biz de tam çıkacaktık diyin kapıyı gösterin...hatta baktınız onlar gelmiş evde yokmuş muamelesi yapın.....

ama ne olursa olsun kimse yüzünden eşinizle aranızı bozmayın,çünkü kişi arkadaşlarını seçebilir ama ailesini asla.... görümcelerinizin absurtlüğünü kocanıza mal etmeyin....sonuçta bu onun suçu değil....ve mümkünse kendiniz halledin....

Anaaaaam bende azeri gelini olacam 1 ay sonra allahtan bende görümce yok:52::52::52:
Ama çok sinirlermiş gerçekten boşver tatlım takılma derim bak kocanda yanında nasılsa, Kırmadan tepkini koy yada eşinle konuş o koysun tepkisini,yoksa az çok bilirim tepene çıkarlar

seninkilerinde bahanesi evlenip ayrılmış olman. hiç dert etme böyle insanalr mutlaka bahane buluyorlar. benimkiler mesela boyuma takmışlardı. sonra kızın ailesi zengin onalr alsın onalr yapsın dediler durdular. sinir sinir üstüne. düğün akşamı karıştığı için görümcem kocasından dayak yemiş sanane sen ne karışıyorsun demiş kocası ondada ben ve ailem suçlu olduk. benim görümcemde çenesini tutamayanlardan her haltta geliyor başına ama akıllanmıyor. boşver sen allaha havale rabbim sen bilrsin de geç. seni dul diye yargılamalarıda çok ayıp birgün olur kendi dul kalır görür gününü yada evladı görür. boşver sen hiç oralı bile olma araya mesafeni koy muhabbet fazla etme sana laf söylemelerinede izin verme ağızlarına şakayla karışık tıka lafları.

resmen terbiyesizlik yapmışlar... bence küs, hiç konuşma, gelme gitme muhattap olma, senin için en hayırlısı bu olur...

Ben de azeriyim.Sorunun azeri olmalarından kaynaklandığı gibi bir izlenim vermişsiniz.Bunun azerilikle alakası yok,karakter meselesi.Batıda yaşayıpta yine 2. evlilik konusunda böyle düşünen bir aile de olabilirdi.

Terbiyesizler!
Kesinlikle lafınızı esirgryip altta kalmayın.
Aslında en büyük hatayı ilk size laf ettiklerinde susarak yapmşsınız.
Ne demekmiiş, Dul, Dul çeyizi!

şu çarşaf olayını okuduktan sonra diyeceğim tek bişey var: görümceleriniz çok terbiyesizmiş!!

aman siz de diyemediniz mi? ' DUL OLSUN BEKAR OLSUN İNSANIN YETER Kİ RUHU O.......U OLMASIN!'' diye :27::1::1::1::1:

onlara neymiş. yok gerdek sayılmaz,yok dul çeyiziii ne yanii...
kınamasınlar başlarına öyle bir gelir kii tepesitaklak oluverirler.

inşallah tayininz çıkar gidersiniz. ama bu sefer de yatıya gelirler :) kurtuluşun yok. eşinin arkasına saklan ne cevap ver ne de uğraş. onlar yokmuş gibi davran.

canım eşin seni sevmiş seçmiş ve evlenmişsiniz.. onlara neymiş.......... sakın bir daha susma.. ince ince tatlı tatlı sok lafını... sessizlik yaramaz böylelerine.. gıcıklar..

Back
X