- Konu Sahibi azeri_gelini
Sözde 1 haftalık evliyim... peh ne hafta ama !!!! Bilmiyorum herkesin mi görümcesi bu kadar uyuz yoksa Allah bunla ikidir uyuzları bana mı denk getiriyor
Kızlar bu benim ikinci evliliğim ilk evliliğim 2 ay kadar sürdü. Eski eşimin kız kardeşi ile arkadaştık ama evlendikten sonra işler değişti... neyse o dertten kurtulduk derken 3 yıl geçti eşimle tanıştım...dünya iyisi melek gibi adam! anlayışlı,hoş sohbet sevecen kısaca nazara gelecek nitelikte birisi bismillah dedik başladık 7 ay görüştük sonra nişan oldu ama ne nişan !!! ablaları sağolsun dul dul diye diye beni deli ettiler ! nişan alyansımı bile onlar seçti
sabır dedim sabrettim sıra ev düzmeye geldi... herşeye karıştılar iğneden ipliğe kusur buldular
evden sandık çıkacak anneme ne deseler aman teyze sakın dul çeyizi gönderme uğursuzluk olur !!!!!!!!!! terbiyesizzler !!!! onuda savdık başımızdan düğün günümü katletmek üzereydiler ki eşim artık yeter dedi. neyse kazasız belasız düğün yaptık eve geldik çıkmıyorlar evden ve laflar iğne gibi batıyor, gerdek sayılmaz sizin ki ehh çarşafta olmayacak bilmem ne ... eşim resmen kovdu bunları...ertesi gün saat 7 kapıdalar haydi el öpmeye gelin !!!!!!! cinnet resmen ya !!! onları sevmiyorum hele büyük ablasından nefret ediyorum... onlar yüzünden azericeden nefret etmeye başladım
dua edin tayinimiz çıksın gidelim buradan