- 21 Ocak 2018
- 8.527
- 21.138
- 348
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim evimde de bir iki tane akrabam bir kaç kez sigara içmeye kalkıştı, sigarayı ellerinde gördüğüm an biz evde sigara içmiyoruz içmek isterseniz balkona çıkabilirsiniz dedim, itiraz edecek gibi oldular benim evim benim kurallarım lütfen sizde uyun bu kurala dedim, şimdi kimse eline sigarayı alamaz benim evimde en başta net olmalıydınız, şimdide çocuk rahatsız oluyor geceleri öksürüyor zararı dokunuyor lütfen balkonda iç deyin bence.Selam aleyküm hayırlı sabahlar hanımlar
Benim bı görümcem var sigara içiyor hep bana kahve içmeye geliyor sık sık geliyor sevdiğim bi insan ama sigaradan çok rahatsız oluyorum dumanı hep üstüme geliyor ondan daha çok bana zarar veriyor bide evin içinde içiyor bir değil iki değil belki bı oturuşta 5 tane içiyor ve gerçekten çok rahatsız oluyorum kokusu bütün eve siniyor camları kapıları açık bırakıyorum koku sıkıyorum gitmiyor bı gün nerdeyse kokuyor 5 yaşında kızımda var kötü örnek oluyor. Kaç kere söyledim içme zararlıdır bari burda içme diye ama yine yapıyor kırmakta istemiyorum ama bu durum çok canımı sıkıyor bunun için artık gelmesini istemiyorum bana bı akıl verin hanımlar nasıl yapıyım
Annemin de bi komşusu vardı böyle. Annem bütün küllükleri attı evden ve geldiğinde hani sadece ona söyler gibi değil de artık evde sigara içilmemesi kararı aldık dedi.Selam aleyküm hayırlı sabahlar hanımlar
Benim bı görümcem var sigara içiyor hep bana kahve içmeye geliyor sık sık geliyor sevdiğim bi insan ama sigaradan çok rahatsız oluyorum dumanı hep üstüme geliyor ondan daha çok bana zarar veriyor bide evin içinde içiyor bir değil iki değil belki bı oturuşta 5 tane içiyor ve gerçekten çok rahatsız oluyorum kokusu bütün eve siniyor camları kapıları açık bırakıyorum koku sıkıyorum gitmiyor bı gün nerdeyse kokuyor 5 yaşında kızımda var kötü örnek oluyor. Kaç kere söyledim içme zararlıdır bari burda içme diye ama yine yapıyor kırmakta istemiyorum ama bu durum çok canımı sıkıyor bunun için artık gelmesini istemiyorum bana bı akıl verin hanımlar nasıl yapıyım
Selam aleyküm hayırlı sabahlar hanımlar
Evet aslında benim biraz tavrımi koymam gerekiyor ama çok faydalı olacağını düşünmüyorum. yan tamamen gelme istemiyorum demem gerekiyor anlaması için onuda diyemiyorum bundan rahatsız olan tek ben değilim eltimde aynı şekilde rahatsız olduğunu evimde içme dediği halde yinede gitip içiyor
kızım senden gördüğü için sigaraya özeniyor yanında ve bulunduğu ortamda içme de o zaman mecbur içemez. küçücük çocuğu zehirlemesin vallaSigara içerken kızımın orda durmasına izin vermiyorum odasına gidiyor ama illa görüyor
Illaki kırılmasın diyorsaniz , o sigara içerken ikidebir öksürün. Ölsürmekten tıkanın morarın mesela. Becerebilirseniz tabi.Ne biliyim kırmak istemiyorum kırmadan olma ihtimali varmı bilmiyorum![]()