Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız allah korusun böylesinden bu ne böyle![]()
Neden dalga geçiyorsunuz can sıkıntısı mı var ? Eğer ciddi ciddi dalga geçmeden bişey yazmicaksanız başka konulara yorum yaparak zamanınızı harcayın. .millet nelerle uğrasıyo bak
biz anca şu mu bu mu diyelm
![]()
Hayatım neden dlga geceym bn onu yazdgm arkadasım ve kendime güldüm. Eğer dalga geçmek gibi bi niyetim tm varsa Rabbim yüzüme gülmesin.o arkadasm ve ben oyun bölümünde takılıyoduk. Onuda etiketledim. Şu mu bu mu oyununu oynuyoduk. Ondan dolayı onu yazdım. Eğer kırdıysam özür dilerim fakat asla amacm oyle değildi.Neden dalga geçiyorsunuz can sıkıntısı mı var ? Eğer ciddi ciddi dalga geçmeden bişey yazmicaksanız başka konulara yorum yaparak zamanınızı harcayın. .
Dediğim gibi durum sadece bnm anlattgm gibi. Asla bi kötü nyetm yoktu. Tekrrdan özür dilerim cnm.Önemli degil bi an öyle geldi bana kendi aranizdakini ben bilemem ki.. evet sen ne düsünüyorsun senin fikrinide alim ?
kıskanc cahil bir kız cocugu. apti biriymiş. sen karışma. abileri anası danası oturup bir guzel hallederler onu merak etme.,ayrıca bir daha da eşin para gönderme onu yapma dediginde tamam de. cunku adamın bir bildigi vardır da öyle diyordur.Bu görümce bana bir iftira atti..
Olay su:
Biz esimle 2015 yaz almanyadan trye izine gittik orda hamile oldugumu ögrendim görümcem 17 yasindaydi ve dershaneye gidiyordu istedigi puani alamamis üniversite icin o sene tekrar dershaneye gitmek istedi herkes ben dahil destek olduk tabiki kardes cünkü..bu öyle konusurken bu sene dershaneye gitcem ama yine istedigim puani alamazsam üstüne bi sene daha giderim dedi bende bak babamin (kayinpederim) maasi belli adam 2000 tl getiriyo onunla evin taksiti ödeniyor anne calismiyor herseye yetismeye calisiyor bence iyi düsün bak ögretmenlikte tutuyo bence bu sene git ama 2 sene boyunca gidersen baya para tutar dershaneye dedim..bi kac gün önceden bana ve esime mesafeli davrandigi icin tartismistik görümcemle cünkü kayinbiraderimin ve eltimin yanina gidecegi icin (onlar baska sehirde görev nedeniyle yasiyorlar) daha samimi davraniyordu bende üzüldüm. Ben hamile olduğumu ögrendim söyledik ailelere sevindik tatilden almanyaya geri döndük 2 ay sonra kayinbiraderim görümceme uygun dershane bulmuş 2800 tl 1 senelik dershane parasi yarisini biz yarisini kayinbiraderim eltimle birlikte ödicez dedik hic bir sorun yoktu. Ben esimi almanyaya getirdim 2014de esim geldiğinden 2 hafta sonra hemen is buldu calisti bende o esnada trde dügün kredisi almisti trye her ay para göndericez yarin birgün kardesin üniversiteye gitcek yada evlencek sende bir abisisin sendede destek beklicekler dogal olarak dedim ve her ay 50 € fazla gönderelim annen ordan ceyrek altin alsin kenara koysun ama bizim icin yaptığını düsünsünler kimse bilmesin kardesinin icin biriktirdigimizi dedim. Esim önce benimle tartisti karsi cikti tek abisi ben degilim kendi düzenim var dedi ben yinede yaptirdim her ay 50 € fazla gönderdik ve altin biriktirdik bazen görümceme bisey lazim olunca ordan alin biz yine biriktiririz dedik. 2015 kurban bayraminda da esim abisini aradi dershane parasini göndercez abi ama elimizde altin var kur düsük suan kuru bekliyoruz dedi.abiside yok gerek yok karin kardesinle konusmus bizim bebegimiz olcak biz sana destek olamayiz demis dedi..bunun üzerine güya esim abisine onlar görüsmüyorlat ama ben yinede sorim öyle bisey söyledigini sanmiyorum diyo ardindan bana soruyor böyle bisey söyledigini sanmiyorum ama sormak istiyorum dedi ve sordu bende yazin annesine trdeyken biriktirdigimiz altinlarin görümcem icin oldugunu anlatmistim esimle iyiki annen buna sahit dedim ve telefonuma bak ben hic kardesinle görüstüm mü dedim evde hamile hamile hickirarak agladim bunun üstüne esim kardesini aradi ve dedi abicim yengen suan cok üzülüyor agliyor böyle bisey oldu mu yengen bunu söyledimi diyo görümcem duraksiyor ve hayir söylemedi diyor ben hoparlör acikti herseyi duydum ve daha cok gücüme gitti daha cok agladim. Esim kardesiyle konusurken kardesi konuyu degistiriyo diger abisinden bahsediyor agliyor ve esim bana atilan iftiranin hesabini bile sormuyor telefonu kapatiyorlar esim onun adina özür dilerim diyor konuyu kendilerince kapatiyorlar. Büyük kayinbiraderim esimle telefonda konusan bu yilbasina kadar benim böyle biseyi söyledigimi saniyordu taaki eltimle konusana kadar. Kardesi bununla ilgili özür bile dilemedi.
ve artık o kızla ve digerleri ile mesafeli konuşÖnemli degil bi an öyle geldi bana kendi aranizdakini ben bilemem ki.. evet sen ne düsünüyorsun senin fikrinide alim ?
Belki görümceniz, sizin altınları harcamamak için öyle bir yalan attı.başkası ödesin diye. Paraya ihtiyacınız olabileceğini düşündü. Aslinda iyilik yapmaya çalışmış olabilir mi? Paranız cebinizde kalsın diye. Belki de sizi masrafa sokmak istememiştir. Siz böyle bir talepte bulunamayacağınız için, sizin adınıza hareket etmiş olabilir. Konunun uzayacağını, sizin suçlanabileceğinizi düşünmemiştir. Bir de bu açıdan düşündünüz mü?Bu görümce bana bir iftira atti..
Olay su:
Biz esimle 2015 yaz almanyadan trye izine gittik orda hamile oldugumu ögrendim görümcem 17 yasindaydi ve dershaneye gidiyordu istedigi puani alamamis üniversite icin o sene tekrar dershaneye gitmek istedi herkes ben dahil destek olduk tabiki kardes cünkü..bu öyle konusurken bu sene dershaneye gitcem ama yine istedigim puani alamazsam üstüne bi sene daha giderim dedi bende bak babamin (kayinpederim) maasi belli adam 2000 tl getiriyo onunla evin taksiti ödeniyor anne calismiyor herseye yetismeye calisiyor bence iyi düsün bak ögretmenlikte tutuyo bence bu sene git ama 2 sene boyunca gidersen baya para tutar dershaneye dedim..bi kac gün önceden bana ve esime mesafeli davrandigi icin tartismistik görümcemle cünkü kayinbiraderimin ve eltimin yanina gidecegi icin (onlar baska sehirde görev nedeniyle yasiyorlar) daha samimi davraniyordu bende üzüldüm. Ben hamile olduğumu ögrendim söyledik ailelere sevindik tatilden almanyaya geri döndük 2 ay sonra kayinbiraderim görümceme uygun dershane bulmuş 2800 tl 1 senelik dershane parasi yarisini biz yarisini kayinbiraderim eltimle birlikte ödicez dedik hic bir sorun yoktu. Ben esimi almanyaya getirdim 2014de esim geldiğinden 2 hafta sonra hemen is buldu calisti bende o esnada trde dügün kredisi almisti trye her ay para göndericez yarin birgün kardesin üniversiteye gitcek yada evlencek sende bir abisisin sendede destek beklicekler dogal olarak dedim ve her ay 50 € fazla gönderelim annen ordan ceyrek altin alsin kenara koysun ama bizim icin yaptığını düsünsünler kimse bilmesin kardesinin icin biriktirdigimizi dedim. Esim önce benimle tartisti karsi cikti tek abisi ben degilim kendi düzenim var dedi ben yinede yaptirdim her ay 50 € fazla gönderdik ve altin biriktirdik bazen görümceme bisey lazim olunca ordan alin biz yine biriktiririz dedik. 2015 kurban bayraminda da esim abisini aradi dershane parasini göndercez abi ama elimizde altin var kur düsük suan kuru bekliyoruz dedi.abiside yok gerek yok karin kardesinle konusmus bizim bebegimiz olcak biz sana destek olamayiz demis dedi..bunun üzerine güya esim abisine onlar görüsmüyorlat ama ben yinede sorim öyle bisey söyledigini sanmiyorum diyo ardindan bana soruyor böyle bisey söyledigini sanmiyorum ama sormak istiyorum dedi ve sordu bende yazin annesine trdeyken biriktirdigimiz altinlarin görümcem icin oldugunu anlatmistim esimle iyiki annen buna sahit dedim ve telefonuma bak ben hic kardesinle görüstüm mü dedim evde hamile hamile hickirarak agladim bunun üstüne esim kardesini aradi ve dedi abicim yengen suan cok üzülüyor agliyor böyle bisey oldu mu yengen bunu söyledimi diyo görümcem duraksiyor ve hayir söylemedi diyor ben hoparlör acikti herseyi duydum ve daha cok gücüme gitti daha cok agladim. Esim kardesiyle konusurken kardesi konuyu degistiriyo diger abisinden bahsediyor agliyor ve esim bana atilan iftiranin hesabini bile sormuyor telefonu kapatiyorlar esim onun adina özür dilerim diyor konuyu kendilerince kapatiyorlar. Büyük kayinbiraderim esimle telefonda konusan bu yilbasina kadar benim böyle biseyi söyledigimi saniyordu taaki eltimle konusana kadar. Kardesi bununla ilgili özür bile dilemedi.
Selam..hic sanmiyorum canim büyük kayinbiraderime aynen sunlari söylemis eltimde dogruladi bunuBelki görümceniz, sizin altınları harcamamak için öyle bir yalan attı.başkası ödesin diye. Paraya ihtiyacınız olabileceğini düşündü. Aslinda iyilik yapmaya çalışmış olabilir mi? Paranız cebinizde kalsın diye. Belki de sizi masrafa sokmak istememiştir. Siz böyle bir talepte bulunamayacağınız için, sizin adınıza hareket etmiş olabilir. Konunun uzayacağını, sizin suçlanabileceğinizi düşünmemiştir. Bir de bu açıdan düşündünüz mü?
Selam cnm ama eger ben o altinlari biriktirmeseydim birden bizden yüklü bir para isticeklerdi ve esim burda garson olarak calisiyor bende havaalaninda 2 kisi borc harc ödüyor ve geciniyorduk o zamanlar biriktirmeye baslarken 2 kisiydik. görümcem dershaneye yazilacagi zaman kaynanam esimle konusurken ( esim hep hoparlör acarak konusur annesigili ararken) usulca sordu yardim etcek misiniz diye esimde altin biriktiedik ya onlari bozdurup parayi göndercez dedi. Simdi istanbulda üni okuyor ve her ay esim para göndermek istiyor istesem senin haberin olmaz gönderdigimden diyor resmen kiz aramizi acti hep kavga ediyoruz onun yüzündenelti gemisinin yürümediği gibi görümce gemisi de yürümez hele ki ergen bir görümceyle asla başa çıkamazsın
aynen abisi yapma etme diyorsa vardır bir bildiği sakın sen abi kardeş arasında iyi niyet elçiliği yapmaya çalışma
bırak ne halleri varsa görsünler yeter ki çirkefliği sana bulaşmasın iyi takip et gerekli anda da uzaklaştır o kızı çevrenden
Evet haklisin ergen ondan öyle bisey beklenmesi cok güc oda dogru ama esimin yaptığı? Neden agizini acip bisey demiyor neden böyle bisey yaptin demiyor? Yada kizmiyor bana yazik degil mi büyük kayinbiraderim hala öyle bisey söyledigim saniyormus eltim anlatti ve hatta eltimde sordu böyle bisey söyledin mi diye kiz ortaya bir yalan atti özür bile dilemedi benden birak özürü yalanini düzeltmemis bile !Alt tarafı 17 yaşında bir ergen.
Bu kadar kafaya takıp kendinize mesele yapmanız hata, değmez çünkü.
O yaşlardaki birinden yetişkin davranışı bekleyemezsiniz ki.
Eşiniz de bide ufak kardeşi olduğu için ekstra çocuk olarak görüyodur.Evet haklisin ergen ondan öyle bisey beklenmesi cok güc oda dogru ama esimin yaptığı? Neden agizini acip bisey demiyor neden böyle bisey yaptin demiyor? Yada kizmiyor bana yazik degil mi büyük kayinbiraderim hala öyle bisey söyledigim saniyormus eltim anlatti ve hatta eltimde sordu böyle bisey söyledin mi diye kiz ortaya bir yalan atti özür bile dilemedi benden birak özürü yalanini düzeltmemis bile !