Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pardonda okadar yazının icinde benim ne kıskanclıgımı gordunuzÖzet olarak gelin görümce kavgası.
İkinizde kıskançsınız. Birbiriniz için iyi düşünmediğiniz aşikar.
Çok takma nasılsa çözümü yok
ben şunu anlamıyorum sizden sonra hamile kaldıysa illa size mi özeniyor ondan mı sanıyorsunuz, herkes evladı olsun ister, kıyafet mi bu gidip özenip alsın, şu bebek mevzularını kıskançlık olayı olarak düşünmekten vazgeçin bir kere. hayret bişey ben evlat isticem ama karşıdaki benden gördü dicek ve çok itici, ayy yengemi iki kere sevdim şimdi hamile kaldığımdan beri benden fazla sevindi,anlaşamıyorsanız mesafenizi koyun gitsin
Bunu ben degil esim soyledi bizimi takip ediyor ne yapiyor daha bebegi 5 aylk dedi bunu neden kıskanlık olarak algıladıniz anlamdm dogrusu
Pardonda okadar yazının icinde benim ne kıskanclıgımı gordunuz
Bunu ben degil esim soyledi bizimi takip ediyor ne yapiyor daha bebegi 5 aylk dedi bunu neden kıskanlık olarak algıladıniz anlamdm dogrusu
Kıskançlık olarak algılayan sensin ki yazmışsın ben hamile kaldım o da kaldı diye,esin diyebilir sende ona dersin ki çocuk işinin kıskanması mı olur
Her yerde matematik öğretmeniyim der ama atanamayan öğretmen demişsin mesela
Evet kadın öğretmen,atamasının yapılmaması devletin ayıbı
Parağraf nedir?
Nokta nerelerde kullanılır?
Okunmuyor ki, dedi dedim al dedi ver dediBuna
Buna mı takıldı ız alemsiniz
bian once bitsin doye dikkat etmedim cok pardon
Karşınızda karşı komşunuz varmış gibi yazmışsınız. "Bana ne dese beğenirsin, sen benim siniri bir gör" :) kör oldum okurken
Allah allah hamile kaldı dememin neresi kiskanclik oldu anlamadm ben yaaa