görümce görümce görmeyim seni ömrümce

Liyos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
287
142
103
37
Oyle yani .

Son düzenleyen: Moderatör:
ben şunu anlamıyorum sizden sonra hamile kaldıysa illa size mi özeniyor ondan mı sanıyorsunuz, herkes evladı olsun ister, kıyafet mi bu gidip özenip alsın, şu bebek mevzularını kıskançlık olayı olarak düşünmekten vazgeçin bir kere. hayret bişey ben evlat isticem ama karşıdaki benden gördü dicek ve çok itici, ayy yengemi iki kere sevdim şimdi hamile kaldığımdan beri benden fazla sevindi,anlaşamıyorsanız mesafenizi koyun gitsin

Özet olarak gelin görümce kavgası.
İkinizde kıskançsınız. Birbiriniz için iyi düşünmediğiniz aşikar.
Çok takma nasılsa çözümü yok
Pardonda okadar yazının icinde benim ne kıskanclıgımı gordunuz

ben şunu anlamıyorum sizden sonra hamile kaldıysa illa size mi özeniyor ondan mı sanıyorsunuz, herkes evladı olsun ister, kıyafet mi bu gidip özenip alsın, şu bebek mevzularını kıskançlık olayı olarak düşünmekten vazgeçin bir kere. hayret bişey ben evlat isticem ama karşıdaki benden gördü dicek ve çok itici, ayy yengemi iki kere sevdim şimdi hamile kaldığımdan beri benden fazla sevindi,anlaşamıyorsanız mesafenizi koyun gitsin

Bunu ben degil esim soyledi bizimi takip ediyor ne yapiyor daha bebegi 5 aylk dedi bunu neden kıskanlık olarak algıladıniz anlamdm dogrusu

Bunu ben degil esim soyledi bizimi takip ediyor ne yapiyor daha bebegi 5 aylk dedi bunu neden kıskanlık olarak algıladıniz anlamdm dogrusu

Kıskançlık olarak algılayan sensin ki yazmışsın ben hamile kaldım o da kaldı diye,esin diyebilir sende ona dersin ki çocuk işinin kıskanması mı olur

Her yerde matematik öğretmeniyim der ama atanamayan öğretmen demişsin mesela

Evet kadın öğretmen,atamasının yapılmaması devletin ayıbı

Onunla bir araya gelseniz anlarsınız onu goren herkez neden her 2 lafınin birjnde matematik ogretmeni oldugunu vurguluyor diyor

görümceniz biraz ileriye gittiği söylenebilir.Fakat bebeğinizi özenti olayı saçma geldi rabbim onada hayırlı kılmış ve denk gelmiş yapacak birşey yok bu durumda .Eşiniz zaten yanınızda size destek kafanıza takacağınız bir durum yok ortada tek yapacağınız mesafe okadar....

Açıkcası her ikinizde var kıskançlık kiminiz parayla ,kiminiz evlatla ne diyeyim .Ayrıca sabırla okudum bu kadar şeyi iyi biriktirmişsiniz roman gibi olmuş..Eşin ve çocuklarınla mutluysan çokta takılma 3.şahıslara..

Karşınızda karşı komşunuz varmış gibi yazmışsınız. "Bana ne dese beğenirsin, sen benim siniri bir gör" :) kör oldum okurken

Back
X