görümce görümce görmeyim seni ömrümce

bu arada benim kız kardeşim de öğretmen.hiç çalışmadı ama hazırlıkla birlikte 5 sene dirsek çürüttü.her zaman öğretmen olduğunu vurgularız.

Bir öğretmen herkez yazmaz, aksine sınavda falan herkez yazanı karalar üstüne herkes yazar

Konu nerde ya..

Insan bi alıntılar aşk olsun cok kırıldım size kızlar..

Pardonn birsey anlamadim ben konu nerde basliyo yazi yokta :KK47:

İcerik silmek yasak
Gule gule konu sahibi :KK66:
Bu arada biz de alintisiz cevaplar vermisiz tuh ki ne tuh ;)

Sorunun ne olduğunu buldum,bu arkadaşımız görümcesini giydiği gelinlikten tutun ,aldiği gelire,görümcenin öğretmen olup kendisinin olamamasina kadar bir çok şeyi hazmedemiyor.Dikkat çekmek içinde sinir krizi geçiriyor ve bizdende bekledigi görümce kötü sen haklisin demek ama olmadi olmadi

Konudan anladığım kadarıyla yani cevaplardan konu içeriği silinmiş, bir sindirememezlik var. Onun atanmamış olması öğretmen olduğu gerçeğini değiştirmez devlet atama yapmıyorsa o ne yapsın. Maddi durumum kötü deyip burada belik arayacağınıza mesela, siz de keşke okusaydınız da çalışsaydınız. Kadının bebeğini bile konu etmişsiniz. Mutlaka ki eşinizden bu huyunuzdan rahatsızdır kim olmaz ki hep bir kıyas. Siz kendi hayatınızı yaşayın başkasından size de sizi kıskanıyor da siz iyilik gösterin. Neyi kıskanacak onu da anlamadı bir meziyetiniz yok ancak çocuğu kıskandı çocuk yaptı diyebilmişsiniz.

Konudan anladığım kadarıyla yani cevaplardan konu içeriği silinmiş, bir sindirememezlik var. Onun atanmamış olması öğretmen olduğu gerçeğini değiştirmez devlet atama yapmıyorsa o ne yapsın. Maddi durumum kötü deyip burada belik arayacağınıza mesela, siz de keşke okusaydınız da çalışsaydınız. Kadının bebeğini bile konu etmişsiniz. Mutlaka ki eşinizden bu huyunuzdan rahatsızdır kim olmaz ki hep bir kıyas. Siz kendi hayatınızı yaşayın başkasından size de sizi kıskanıyor da siz iyilik gösterin. Neyi kıskanacak onu da anlamadı bir meziyetiniz yok ancak çocuğu kıskandı çocuk yaptı diyebilmişsiniz.

Konuyu carpttirmayin icerik sildin daha fazla tartışmak istemedigimden ve yasak oldugunu bilmiyordum ve gorumcem atandi zaten hazmekle alakalı degil icerigi bilmeden konusmayin lutfen daha fazla yorum yapyin hepiniz haklısiniz ben haksızim iyi gunler

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu carpttirmayin icerik sildin daha fazla tartışmak istemedigimden ve yasak oldugunu bilmiyordum ve gorumcem atandi zaten hazmekle alakalı degil icerigi bilmeden konusmayin lutfen daha fazla yorum yapyin hepiniz haklısiniz ben haksızim iyi gunler
Ama konuyu goremedik biz :KK53: ben gorumce sevmiim belki sana hak verirdim niye sildin :KK14:

Back
X