Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne olmuş,konu sahibinin çocuğu geçmiş galiba klavye başına.
Konuyu aciyorsan gelecek her turlu yoruma hazirlikli olmalisinNeyse herkezin dusuncesine kendine bence yorum yapmayin artık
Diploma resmimi atmamı istermisin banasını biliyorum ama benimle bagdasmiyor
bu arada benim kız kardeşim de öğretmen.hiç çalışmadı ama hazırlıkla birlikte 5 sene dirsek çürüttü.her zaman öğretmen olduğunu vurgularız.
Konudan anladığım kadarıyla yani cevaplardan konu içeriği silinmiş, bir sindirememezlik var. Onun atanmamış olması öğretmen olduğu gerçeğini değiştirmez devlet atama yapmıyorsa o ne yapsın. Maddi durumum kötü deyip burada belik arayacağınıza mesela, siz de keşke okusaydınız da çalışsaydınız. Kadının bebeğini bile konu etmişsiniz. Mutlaka ki eşinizden bu huyunuzdan rahatsızdır kim olmaz ki hep bir kıyas. Siz kendi hayatınızı yaşayın başkasından size de sizi kıskanıyor da siz iyilik gösterin. Neyi kıskanacak onu da anlamadı bir meziyetiniz yok ancak çocuğu kıskandı çocuk yaptı diyebilmişsiniz.
Ama konuyu goremedik bizKonuyu carpttirmayin icerik sildin daha fazla tartışmak istemedigimden ve yasak oldugunu bilmiyordum ve gorumcem atandi zaten hazmekle alakalı degil icerigi bilmeden konusmayin lutfen daha fazla yorum yapyin hepiniz haklısiniz ben haksızim iyi gunler