Görümce Görümce

işi zor valla kardeşinizin. bir de şunu anlamadım benim de erkek kardeşim var elim yanarsa hiç de gelip elimi falan öpmez. bunlar abla kardeş sapık gibi sanki.

O aile arasındaki durumlar degişir canım. Kimisi mesafelidir kimisi degildir. Benim kardeşimde kedi gibidir sürekli dibimize gelir. Abla sırtımı kaşı abla sacımı kaşı abla der sarılır abla der öper biz böyleyizdir. Ama hep konusuruz evlenince böyle olmaz esin kıskanabilir. Ona göre davrancaksın deriz. Hatta bazen yedirmem ben size onu der gülüşürüz. Aile ilişkileri herkesde farklıdır. Ben öpmesine takılmadım. Asıl mesele bagımlıgı gibi görünmesi

Bakin görümceye ne kadar kinlenmişsiniz. Bilerek yaşını ve bekar olduğunu özellikle belirtmişsiniz. Konuştuklarıyla ne alakaysa. ..
Öyle görünüyor ki kardeşiniz de nisanlisı da sizler gibi 2 Abla yüzünden yandı yandı
Allah yardımcıları olsun.

yani kardeşimin nişan günü kadın agladı nişanlamalarını istemedi. ve bohca getirilerkende olay çıkartmışlar hiç biri gelmedi sadece kaynanası gelmişti. gerçkten ben kardeşime cok üzülüyorum allah yardımcısı olsun. benimde elimden birşey gelmiyor. müdahale etsem ben kötü olurum.

ruh hastası bir görümce vakası daha ,hadi geçmiş olsun sevgili konu sahipcim kardeşceğzine ,yandıki ne yandı.

Görümceyi tenhada sıkıştırıp bi ayar çekseniz mi acaba?

Kendi kardeşimi düşündüm böyle bir durumda, görümceyi tuvalete giderken filan kıstırır,
"Senin prensini ve seni masada dinledik, şimdi bizim prensesi ve ablasını benden bi dinle bakalım burada" der, "Akıllı ol" minvalinde ayar çeker, bir de üzerine şu hareketi yaparak

sopamı gösterirdim.

Benim premsesime sıkıntı çıkaracak görümceyi 8e katlarım.

bu arada kardeşimin 5 ablası 2 abisi var. biz 8 kardeşiz.
bana sıra gelene kadar zaten onu yönlendirecek 6 büyük var . ve anne babası var.
bence siz muhalefet olmak için konuya dahil olmayın.
yorumunuzu yazdınız okudum bende tamam teşekkürler.

Kadin kardesini kendi cocugu gibi sahiplenmis. Kaynanalik yapiyor iste. Kafadan siyrik biraz galiba. Ayni seyleri tekrar tekrar anlatmak falan normal degil. Şoyle yapsaydiniz keske.

Kadin kardesini kendi cocugu gibi sahiplenmis. Kaynanalik yapiyor iste. Kafadan siyrik biraz galiba. Ayni seyleri tekrar tekrar anlatmak falan normal degil. Şoyle yapsaydiniz keske.

yani şimdi böyle yapan evlenince bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
yani galiba fazla sahiplenmiş kardeşini. ama buda bir sebep değil.
bende görümceyim ama asla karışmam bana ne insanlar hayatından dimi ama.

Gene de kötü düşünmeyin siz.
Nebilim hanımefendi 40 yaşına gelmiş ve hep kardeşi ile aynı ev içinde alışkanlık yapmış evlense 18-20 yaşında oğlu olurdu.
OĞLU gibi benimsemiş belliki.Birazda kaybetme korkusu var sanırım,içinde.Umarım herşey güzel olur kardeşiniz için.
O hanımefendininde gönül kapısı açılsın inşallah.Bilmem ben zararsız sadece ağzına ne gelirse düşünmeden söyleyen biri buldum.Bunu düzeltecek tek kişi ise damadınız.
Mutluluklar dilerim....

prens :)
evlenince yakın oturmasınlar.
kardeşiniz çalışsın. iki haftada bir filan görüşsünler.
başbaşa organizasyon yapsınlar.
kardeşiniz mesafesini saygısını korusun.
abuk subuk davranışlarda ya sabır çeksin..
cevap vermesin. umursamasın.
kocasına da bir şey söylemesin.

prens damadımız da biraz büyüsün, denge kurmayı öğrensin.
hiç "ablam seni kıskanıyor" denir mi?

Nisanli olan kizkardesinizi boyle gorumce muhabbetlerini buyuterek doldurmayin. Ne gerek var. Kizkardesinize 'bosver, takma, ay konussun dursun, mesafeli olursun bosver' tarzinda seyler soyleyerek bu konulari buyutmemenizi tavsiye ederim. Henuz evlenmemisler sonucta, ayrica kizkardesinize kotuluk veya laf soz soylemedigi surecek konussun dursun.

benim eşim 38 yasında
enbesil ( çok afedersiniz) görümcem 43 yasında

görümcem istanbulda
eşimle ben bursada yasıyoruz

görümcem eşime ; kalbimin yarısı bursada atıyor

diye mesaj atardı

Evliliğimizin ilk senesi böyle geçti...

bence sana birini acilen bulalım kardeşine sardırmışsın demeliydiniz bir kaç tekraradn sonra belki utanırdı

beterin beterne bir örnek sanırım:) gerçekten anlaşılır gibi değiller ya

beterin beterne bir örnek sanırım:) gerçekten anlaşılır gibi değiller ya
evet aynen
ben de görümceyim ama erkek kardeşimin eşi için bir eş
çocugu için bir baba odugunu
benim için de sadece kardeşim oldugumu bilirim

dikkat eder, çekinirim eşinden yanlış anlaşılmak asla istemem bu yuzden hep birkaç adım geride dururum

ama malesef herkes bu kafada değil

biz eşimle ailesinin evine gittiğimiz zaman görümcem evimin paşası gelmiş diye eşimin kucagına atlar,

kendi iki cocugu var

eşime sürekli baskı kurar, evlendin diye yeğenlerini unutmayacaksın der

boğasım geliyor görümcemi ama allahtan artık çok bulasmıyor ve farklı sehırdeyız..

Canım bende de öle bir görümce var yani kötü bir insan diyemem ama nasıl diyim buna benzer şeyler yaşadık . Eşimin annesi ekmeğini yoğurdunu bir çok şeyini kendi evinde yapar, nişanlılık döneminde görümcem'' abim beyaz ekmek yemez asla sen yapabilcekmisin evde ekmek demişti ? ''bende aa öylemi iyide bu adam kaç kere yedi dışarda buluştuğumuzda diye düşünmüştüm . O zamanlar kibarlık olsun diye çok fazla tepki vermedim. Sonraları bu gibi durumlar da kibarlıktan anlamadığını görünce ağzının payını verdim gerçekten etkili oldu bir süre sonra evlendi oda kendi evinin derdine düştü derken sorun kalmadı Bizimkilerin de bağları çok güçlüdür abi kardeş çok iyi anlaşırlarmış halada öylelerde bence biraz bundanmı kaynaklanıyor diyim sanırım gelin faktörü işin içine girdimi kardeşlerinin elden gittiğinin korkusu sarıyor onlarda biz çok iyiyiz abi kardeş vurgusunu yapmaya çalışıyorlar. Yani herkez öyle değil tabiki çok iyi anlaşan gelin-görümceler var. Yani sizinkinin yaşıda ilerlemiş ve evlenmemiş durum biraz daha fena gibi Allah yardımcısı olsun kardeşinin biraz mesafeli dursun ilk etapta kendisi ağzının payını veremez belki eşine biraz iş düşüyor bana kalırsa.

Off ne saçma .Cahil cahil insanlar .Gına geldi .Dan dan konuşsaydınız ,ne bu böyle diye ...Kardesiniz konusmamıs siz konuşun bidahakine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…