Görümce Görümce

Evin tek erkek evladiysa paylasamiyor olabilirler. Kiz kardesiniz alttan alsin duymamazliga gelsin. Saygisizlik asla yapmasin. Evlendikten sonra tanidikca severler zaten.

Zor dostum zpr çocuk da ablasina dur diyecek tip değil anlaşılan ablanın da bos vakti çok sanırım sarmış gençlere
Kardeşin neden nisanlisinin dgunune davetli değil!
Anlamadım denk olması için sizin yapıp damadı cagirmamaniz gerekir tabi nahos bi olay olur bu ancak kardesinizin dgununde dusuncesiz gorumcelere yer yokmus bence
Allah kolaylık versin kardesinize ve sizlere

görümce bayağı sıkıntılıymış kardeşiniz tedbirli olsun ona karşı. görümcesi kendini kardeşinin ya annesi zannediyor ya da karısı zannediyor hal ve hareketlerinden bu anlaşılıyor hiç masum görünmüyor bu tip davranışlar.
prensim nedir allah aşkına erkek kardeş/oğul/abi evleneceği zaman kadın kardeşlere ve anneye gelen bu sapıklığı ne yapmalı ya mide bulandırıcı

Bir görümce olarak söylüyorum bu kadın büyük arıza.. fesat kıskanç..

İnşallah damadınız iyidir de ablasına dur der..

kardeşinizin yerinde olsam hergün sadaka verirdim, ama bol bol, elime para geçtikçe paraları sadakaya yatırırdım. ilerde verilmiş sadakam varmış diyebilir belki, kimbilir..

Aklima görümce filmi geldi... e kiz kardesiniz de pat diye abla sen ne zamam evlencen diyiversin bi kac kez susar sonra bence

Ağır sıkıntı var.
Oğluşuna aşık kv tipi gördük şimdi kardeşine aşık görümce modeline şahit oluyoruz
Bence bu görümce kaynanalık konusunda annesiyle yarışır.

Çok komik ya.güzel tepkiler vermiş kardeşiniz.ciddiye almasın.wn yakın zamanda onun da karşısına iyi bir kismet çıkarsa Kurtulmuş olur kardeşiniz ve nişanlısı.

50 yaşında ve daha gereksiz bir görümce bende var. Doğum yaptım. Burnumdan getirdi. Sanki anne ben değilim o. Sen babanın evine git çocuk bende kalsın bile dedi. Babama anlattım. Senin saçının teline dünyayı yikarim. Sen o beyinsize bakma dedi. Kocam olacak tuzlukda anam babam öldü. Ablamdan başka kimsem yok dedi durdu. Kardeşin şimdiden ağzının payını versin. Herkes duracağı yeri bilsin.

Mide bulandıracak kadar fesat kıskanç!

Yaşı biraz geçkin bekar görümceler çok tehlikeli oluyor.
Yani ben hep öyle gördüm..

Kardeşiniz uzak dursun,samimi olmasın ama kendini de o fitneciye ezdirmesin.
Gazası mübarek olsun

Kardeşine geçmiş olsun. Bu görüşmenin aynı modeli bende de vardı. Gelin değilde kumasıymışım gibi davranırdı. Hatta nişan alışverişinde gecelik alırken "X böyle şeyleri sevmez sakın alıp giyme" bile dedi tavrını baştan koysun yoksa çok çeker. Hoş bu modeller kolay kolay laftan anlamaz ama Allah yardımcısı olsun.

siz nasil basa ciktiniz devam ediyormu hala sizi deli etmeye

Gorumceyi en kisa zamanda evlendirmek lazim, kardesini kiskaniyo. Benim de gorumce filmi geldi aklima ...

siz nasil basa ciktiniz devam ediyormu hala sizi deli etmeye
İlk zamanlar çok karıştı ne yaparsam yapayım. Allah'tan farklı şehirdeyiz. Sonra ben ondan daha cazgır oldum o demeden ben soktum lafı. En sonunda evlendi tamamen kurtuldum

patavatsız görümce ,

kıskanç görümce ,

kızkardeşinin iş zor ama güzel idare etmiş , gülmesi seni kaile almıyorum demekle çok iyi yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…