- 15 Mart 2021
- 25
- -1
- 1
- Konu Sahibi Hanfendibirisi
1 yıldır evliyim ve görümcemde bizim kaldığımız şehirde öğretmenlik yapıyor o yüzden bizimle yaşıyor.Bu sene de kalacak yani Hazirana kadar bizde belki bir sene daha uzatacak.zaten geçen seneden beridir bizde.Tabi en başından bunu kabul etmiştim çünkü hiç bir problemmimiz yoktu yetişkin kendini bilen medeni bir insandı.Ama son zamanlarda bana karşı yalancılık ithaminda bulunması o tarz konularda yana bir iki kavgamız oldu eşime aradan aylar geçince anlatmıştım.Aldığı maaşın yarısını abisine veriyor engelli raporuyla araba almasına yardımcı oldu yani Allah için bize çok yardımcı oluyor ama beni abisinden kıskanıyor yanımda abisinin dizine uzanmalar opmeler bana fotoğraf çektirmeler falan.Beni küçük görmelerine dayanamıyorum.Ama abisinin gözünde melek olduğu için pay diyede eşime böyle böyle diyip anlatmıyorum kendisi denk gelsin istiyorum.Evimden gitsin artık istiyorum.gercekten evimin düzenine herseyime karışmasından bıktım.Ne yapsam ne olsa gidebilir gerçekten düşünüyorum dayanamıyorum artık