Görümce ile aynı ev sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 yıldır evliyim ve görümcemde bizim kaldığımız şehirde öğretmenlik yapıyor o yüzden bizimle yaşıyor.Bu sene de kalacak yani Hazirana kadar bizde belki bir sene daha uzatacak.zaten geçen seneden beridir bizde.Tabi en başından bunu kabul etmiştim çünkü hiç bir problemmimiz yoktu yetişkin kendini bilen medeni bir insandı.Ama son zamanlarda bana karşı yalancılık ithaminda bulunması o tarz konularda yana bir iki kavgamız oldu eşime aradan aylar geçince anlatmıştım.Aldığı maaşın yarısını abisine veriyor engelli raporuyla araba almasına yardımcı oldu yani Allah için bize çok yardımcı oluyor ama beni abisinden kıskanıyor yanımda abisinin dizine uzanmalar opmeler bana fotoğraf çektirmeler falan.Beni küçük görmelerine dayanamıyorum.Ama abisinin gözünde melek olduğu için pay diyede eşime böyle böyle diyip anlatmıyorum kendisi denk gelsin istiyorum.Evimden gitsin artık istiyorum.gercekten evimin düzenine herseyime karışmasından bıktım.Ne yapsam ne olsa gidebilir gerçekten düşünüyorum dayanamıyorum artık
Araba alındı, parasal sıkıntılar bitti kızcağız abisinin dizine yattı diye kıskandınızmı ay kıyamam)) önceden kabul etmeseydiniz. Pandemi zamanında abisine güvenip de ayrı eve çıkmamıştır sonuçta abisinin evinde bile bedava oturmuyor. Canı istese maaşının yarısına pek hala bir ev tutup otura da bilir. Ama yaptığınız muamele çok saçma. Resmen kızcağıza köprüyü geçene kadar dayı demişsiniz.

Konu sahibi ban yemiş ama gelince okur. Yorum yazdıktan sonra ikinci sayfaya baktım. Eşim onun kolu protez diye engelli diye daha çok seviyor yazmışsınız. Bu beni çok üzdü. Eşinin kardeşini çok sevmesi için engele gerek yok ki. Engelli ve ya Engelsiz kardeşi seviyor. Bence sizin sıkıntınız eşinizi kıskanmanızdadır. Orayı çözün. Neden böyle yaptığını ölçüp biçin. Hepimiz engelli adayıyız.

ben kiz kardese uzuldum hem maasinin yarisini veriyo hemde raporuyla araba almis size . esinizle ve ailesiyle istemediginizi acikca konusun kiz icin bisi degismez gene maasinin yarisini kiraya verir. arabada onun ustunedir engelli raporu oldugu icin keske 3 kurus kar etcez diye baskasinin ustune araba almasaydiniz .ve en basinda kabul etmeseydiniz esinizin keyfi yerinde ucuza araba almis ve yarim maas fazla aliyor.

Gene parayı ye ye sonra ufacık söz sahibi olmak isteyince “gitsin evimden” konusu . Allah o kızcağıza yardım etsin. Doğruları söyleyince de konu sahibi gitmiş hemen sildirmiş üyeliği.

Konu sahibi ban yemiş ama gelince okur. Yorum yazdıktan sonra ikinci sayfaya baktım. Eşim onun kolu protez diye engelli diye daha çok seviyor yazmışsınız. Bu beni çok üzdü. Eşinin kardeşini çok sevmesi için engele gerek yok ki. Engelli ve ya Engelsiz kardeşi seviyor. Bence sizin sıkıntınız eşinizi kıskanmanızdadır. Orayı çözün. Neden böyle yaptığını ölçüp biçin. Hepimiz engelli adayıyız.
Ban yememiş direk sildirmiş üyeliğini

Şu an en az 6 bin tl maas aliyor e yarisi 3 bin tl ediyor.size ayda 3 bin tl veriyosa biseylere karisma hakkini kendinde buluyor.ben onun yerinde olsam istemezdim ayri ev varken ne isim var orda

1 yıldır evliyim ve görümcemde bizim kaldığımız şehirde öğretmenlik yapıyor o yüzden bizimle yaşıyor.Bu sene de kalacak yani Hazirana kadar bizde belki bir sene daha uzatacak.zaten geçen seneden beridir bizde.Tabi en başından bunu kabul etmiştim çünkü hiç bir problemmimiz yoktu yetişkin kendini bilen medeni bir insandı.Ama son zamanlarda bana karşı yalancılık ithaminda bulunması o tarz konularda yana bir iki kavgamız oldu eşime aradan aylar geçince anlatmıştım.Aldığı maaşın yarısını abisine veriyor engelli raporuyla araba almasına yardımcı oldu yani Allah için bize çok yardımcı oluyor ama beni abisinden kıskanıyor yanımda abisinin dizine uzanmalar opmeler bana fotoğraf çektirmeler falan.Beni küçük görmelerine dayanamıyorum.Ama abisinin gözünde melek olduğu için pay diyede eşime böyle böyle diyip anlatmıyorum kendisi denk gelsin istiyorum.Evimden gitsin artık istiyorum.gercekten evimin düzenine herseyime karışmasından bıktım.Ne yapsam ne olsa gidebilir gerçekten düşünüyorum dayanamıyorum artık
Ben olsam eşime açık açık söylerdim , empati kurmasını isterdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X