- Konu Sahibi sekerportak
merhaba hanımlar öncelikle beni görümce düşmanı olarak canlandırmayın lütfen aklınızda. Benim 22 yaşında bir görümcem var evliliğimin ilk zamanlarında bir abla gibi yaklaştım hediyeler aldım, gittiğim yerlere götürdüm sürekli aradım harçlık verdim vs. Ama buna karşılık o sürekli evdeki işler konusunda sen evin gelinisin sen yapacaksın ben evlenip gedeceğim tarzı konuşmalara başladı, daha sonra her konuda öne çıkmaya, annesiyle olan konularda annesini kışkırtmaya, ara ara laf sokmaya başladı. Aradığım zamanlar açmadı sonra geride dönmedi. bunun üzerine bende mesafe koymaya başladım ve gerekmedikçe konuşmadım. bu defada abisinin yanında numaradan benimle çok konuşmuyor yengem diye bir ağlama tutturdu. Abisi olduğu zamanlarda yenge seni hep arıyorum açmıyosun hiç dedi ne birgün ne diyeceğimi şaşırdım oysa arayan bendim onu. geçen günde aramış uyuyordum duymadım arkadan hemen abisini aramış aradım yengem açmıyor diye. gerçekten önce saf ve iyi niyetli bir kız olduğunu düşünmüştüm ama bu sinsiliği şaşırtıyor beni. şimdi eşim olayı muhakkak yanlış değerlendirecek bu durumda ne yapmamı önerirsiniz. Aramaya devam mı edeyim yoksa mesafeli olmaya mı. eşimde benim kardeşlerimi 3-4 ayda bir arar yani öyle çok samimi değiller.
Son düzenleyen: Moderatör: