Görümce ile münasebetim :(

sekerportak

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
24
0
16
Balıkesir
merhaba hanımlar öncelikle beni görümce düşmanı olarak canlandırmayın lütfen aklınızda. Benim 22 yaşında bir görümcem var evliliğimin ilk zamanlarında bir abla gibi yaklaştım hediyeler aldım, gittiğim yerlere götürdüm sürekli aradım harçlık verdim vs. Ama buna karşılık o sürekli evdeki işler konusunda sen evin gelinisin sen yapacaksın ben evlenip gedeceğim tarzı konuşmalara başladı, daha sonra her konuda öne çıkmaya, annesiyle olan konularda annesini kışkırtmaya, ara ara laf sokmaya başladı. Aradığım zamanlar açmadı sonra geride dönmedi. bunun üzerine bende mesafe koymaya başladım ve gerekmedikçe konuşmadım. bu defada abisinin yanında numaradan benimle çok konuşmuyor yengem diye bir ağlama tutturdu. Abisi olduğu zamanlarda yenge seni hep arıyorum açmıyosun hiç dedi ne birgün ne diyeceğimi şaşırdım oysa arayan bendim onu. geçen günde aramış uyuyordum duymadım arkadan hemen abisini aramış aradım yengem açmıyor diye. gerçekten önce saf ve iyi niyetli bir kız olduğunu düşünmüştüm ama bu sinsiliği şaşırtıyor beni. şimdi eşim olayı muhakkak yanlış değerlendirecek bu durumda ne yapmamı önerirsiniz. Aramaya devam mı edeyim yoksa mesafeli olmaya mı. eşimde benim kardeşlerimi 3-4 ayda bir arar yani öyle çok samimi değiller.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba hanımlar öncelikle beni görümce düşmanı olarak canlandırmayın lütfen aklınızda. Benim 22 yaşında bir görümcem var evliliğimin ilk zamanlarında bir abla gibi yaklaştım hediyeler aldım, gittiğim yerlere götürdüm sürekli aradım harçlık verdim vs. Ama buna karşılık o sürekli evdeki işler konusunda sen evin gelinisin sen yapacaksın ben evlenip gedeceğim tarzı konuşmalara başladı, daha sonra her konuda öne çıkmaya, annesiyle olan konularda annesini kışkırtmaya, ara ara laf sokmaya başladı. Aradığım zamanlar açmadı sonra geride dönmedi. bunun üzerine bende mesafe koymaya başladım ve gerekmedikçe konuşmadım. bu defada abisinin yanında numaradan benimle çok konuşmuyor yengem diye bir ağlama tutturdu. Abisi olduğu zamanlarda yenge seni hep arıyorum açmıyosun hiç dedi ne birgün ne diyeceğimi şaşırdım oysa arayan bendim onu. geçen günde aramış uyuyordum duymadım arkadan hemen abisini aramış aradım yengem açmıyor diye. gerçekten önce saf ve iyi niyetli bir kız olduğunu düşünmüştüm ama bu sinsiliği şaşırtıyor beni. şimdi eşim olayı muhakkak yanlış değerlendirecek bu durumda ne yapmamı önerirsiniz. Aramaya devam mı edeyim yoksa mesafeli olmaya mı. eşimde benim kardeşlerimi 3-4 ayda bir arar yani öyle çok samimi değiller.

seni arıyorum açmıyosun dediğinde niye bişey demediniz
yalan söyleme ben seni arıyorum deseydiniz herşeyi sıcağı sıcağına konuşmazsanız sonradan çözemezsiniz
o sizi aramış duymamışsınız sizde bir hal hatır sormak için arayın ama öyle samimi olmayın bundan sonra kendini belli etmiş

onu onun silahıyla vur açamayacağı zmanlarda ara açmadığında da eşine söyle hemen bk birde bana diyordu aradım açmadı de. geri dönmezse bk açamadın o vakit bari bir geri ara onu da aramadı die eşine söyle ama bilerek yapıyormuş gbi değil doğal ol. sen de onun görevlerinde ee evin kızı sensin bu da senn görevin de.

Ararsanız; Bu mevzuya dahil kişiler (eşiniz vs.) Görümcenizin haklı oldugunu kabullendiğinizi düşünür ve ona göre davranırlar. Kısaca siz hatalı olur cıkarsınız.
Aramayın eşinizede durumu aynen bize aktardıgınız şekilde aktarın.
Mesafe konusunda taviz vermeyin bugün yalandan ağlayan yarın iftirada atar..

Sessiz kalmak iyidir ama her zaman değil
Örneğin o an ben arıyorum asıl sen açmıyordun diye bilirdin

Diğer aradığında da sen uyuyormuşsun, abisini araması seni suçlu kılmaz ki.. eşin snein uyuduğunun farkında değil mi ?

Ben olsam aramam
Bi sorunum olmaıdğı halde aramıyorum ki
Kayınvalideme gidince görüyorum hepsini, ayrıca ne görümcemi ne diğerlerini aramıyorum
Telefon muhabbetini sevmem

Eşiniz de sizin kardeşlerinizi 3-4 ay da bir arıyormuş.
Siz de öyle davranın bence.Mesafe her zaman iyidir.
Sinsi ve politik bir görümce var karşınızda.
Arayarak bitini büyütmeyin derim.

Bence mesafeni koru!
Abisine arayıp, olayları tam terzi anlatan birine ne güven nede yardım etme hisini duy!
tehlikeli bir görümceniz var, bana birini hatırlattı.
siDe benim gibi, dilinizi yutmuşsunuz. Herzaman böyle davranıyorsan aynanın karşısında biraz prova yap, emin ol cezatin artar. Altda kalma! Ayrıca, eşine istediği kadar şikayet etsin, mecburmusun o yalancıya istediği zaman, ilgi vermeye?

Eşin inşallah üzerine gelmiyordur;)

şimdi aynı olay benim başıma gelse.. ben kardeşimi de tanırım, eşimi de tanırım. kardeşimin nerede yalan söyleceğini, yani yapısını bilirim. bence eşin tanıyor kardeşini ve sen açıklarsan ona gerçek yönünü sorun olmaz. ikinci konu da abisinin yanında ağlaması yengem benimle konuşmuyor diye.. sen abisinin eşisin çocuğu değil.. kaldı ki çocuk dahi olsan çocuğun bile kişilik hakları vardır konuşur ya da konuşmaz...bence hiç düşünme bile bunları.

bu görümce bana da tehlikeli geldi sen mesafeni koru canim ara sira ara ama çok sik değil.ben görümcelerimle iyi anlaşmama rağmen 2-3 ayda bir görüşürüm fazlasina ne gerek var.kaldi ki senin görümce eşinle arani açmaya çalişiyor mazlumu oynuyor mesafeli olmanda fayda var.umarim eşin senin yanindadir karderşinin etkisinde kalmiyordur

merhaba hanımlar öncelikle beni görümce düşmanı olarak canlandırmayın lütfen aklınızda. Benim 22 yaşında bir görümcem var evliliğimin ilk zamanlarında bir abla gibi yaklaştım hediyeler aldım, gittiğim yerlere götürdüm sürekli aradım harçlık verdim vs. Ama buna karşılık o sürekli evdeki işler konusunda sen evin gelinisin sen yapacaksın ben evlenip gedeceğim tarzı konuşmalara başladı, daha sonra her konuda öne çıkmaya, annesiyle olan konularda annesini kışkırtmaya, ara ara laf sokmaya başladı. Aradığım zamanlar açmadı sonra geride dönmedi. Bunun üzerine bende mesafe koymaya başladım ve gerekmedikçe konuşmadım. Bu defada abisinin yanında numaradan benimle çok konuşmuyor yengem diye bir ağlama tutturdu. Abisi olduğu zamanlarda yenge seni hep arıyorum açmıyosun hiç dedi ne birgün ne diyeceğimi şaşırdım oysa arayan bendim onu. Geçen günde aramış uyuyordum duymadım arkadan hemen abisini aramış aradım yengem açmıyor diye. Gerçekten önce saf ve iyi niyetli bir kız olduğunu düşünmüştüm ama bu sinsiliği şaşırtıyor beni. şimdi eşim olayı muhakkak yanlış değerlendirecek bu durumda ne yapmamı önerirsiniz. Aramaya devam mı edeyim yoksa mesafeli olmaya mı. Eşimde benim kardeşlerimi 3-4 ayda bir arar yani öyle çok samimi değiller.

çok gerekmedikçe arama bence. Ayrıca aradığında konustuğunda vs onunla ilgili her türlü kayıtları sakla. Birşey olunca eşine gösterirsin .. Eğer böyle devam ederse msj at ona neden böyle yaposun abinin yanında gibisinden konustur yada konusurken kayıt başlat telefonunda. Allah korusun bu tipler yuva bozuo şimdi yası daha küçük ergen derler ama... Kardeş olunca abisinede ağlayınca adam ona inanır :(

Hiç umursama bile canım.
Eşinle ara ara durumu konuşabilirsin hatta abisini benden kıskanıyoru işleyevilirsin eşine.
Muhtemelende yaptıkları bu sebepten.
Eminim abisi huyunu suyunu biliyor.
Her zaman derim cehenneme gin yol iyiniyet taşlarıyla örülüdür diye.
Sizin iyiliğinizde karşılıksız kalmamış.
İşiniz var bu kızla.

Görümcenizi sık sık aramak zorunda değilsiniz.

İçinizden geldiği zaman aramanız en doğrusu.

Hoş eşinde zaten senin kardeşlerini 3-4 ayda bir arıyormuş.

kayınvalidemle beraber görümcem Eşimin yanında çok iyi rol yapıyorlar ben de şaşırıp kalıyorum. ben onlar gibi sinsi de davranamıyorum. inanılmaz hastayken yan tarafta sesi geliyor gebersin diyor .ama birgün eğer eşim evde ve hasta değilim sadece uyudum kayınvalidem kızım hasta heralde diye bitki çayı yapmış bana. eşimde bak annem senin için neler yapıyor diyor. gel de inandır şimdi eşini :(

kayınvalidemle beraber görümcem Eşimin yanında çok iyi rol yapıyorlar ben de şaşırıp kalıyorum. ben onlar gibi sinsi de davranamıyorum. inanılmaz hastayken yan tarafta sesi geliyor gebersin diyor .ama birgün eğer eşim evde ve hasta değilim sadece uyudum kayınvalidem kızım hasta heralde diye bitki çayı yapmış bana. eşimde bak annem senin için neler yapıyor diyor. gel de inandır şimdi eşini :(

Malesef senin problemin esinle .. esin annesini kardesini tanimiyormu sanki??? Benim kayinvalidem veya gorumcelerim birsey soyleyecek olsa iyi birsey bile olsa esim aninda mudahale eder bana cvp vermeye bile gerek kalmaz
Sen eger boyle bir konuda esini inandirmaya ugrasacaksan bastan kaybetmissin demektir
Uygun bir dille acik acik konus derim yoksa kimsenin birsey anlayacagi yok

Back
X