- 14 Şubat 2018
- 145
- 241
- 53
- 35
Sevmesinler bu benim için sorun değil sadece seviyomuş gibi davranmasınlar nişanlımın yanında sanki onlar beni seviyomuş da ben onları sevmiyomuşım gibi imaj bırakmaya calışıyolar ben buna sinirleniyorum
Kuzum sakın gelme bu oltalara, görümce salağa yatıyor, seni uzaklaştırmak için yapılan oyunlar...İstenmiyorsun bu çok belli...İstenmediğin yerde durma canım, senin değerini bilen bir kişi seç...Bir ömür boyu bu suratsızlarlamı geçircen..Sen soğuk değilsin, ortam öyle diye, sende soğuk kalıyorsun. Candan bir aile olsa, sıcak karşılasalar eminim sende konuşursun, açılırsın..Seni değerli değil, eksikli gibi hissettiriyorlar...Evlenince dahada beter olur bunlar..görümcenin yaptığı büyük saygısızlık...Evet bi konu daha actım ama kendimle ilgili dedikodular bitmiyorben iki aylık nişanlıyım.. nişanlımın ailesine alışma sürecindeyim ama onlar pek bi soğuklar .. istemiyolar benş gibi soğuk duruyolar ben de soğuğum zaten pek bi muhabbet ortamı olmuyo mesela ama onlar nişamlımls gayet gülüp şakalaştığından ben de soğuk olduğumdan sclu beni görüyo nişanlımmm.. alınganmışım da bişeyler bişeyler tıhh.. neysr gecen gün onlara yemeğe gittim görümcem de hamile birden cocuğunun adını nişanlımın eski sevgilisinin adını koyacağını söyledi ben şok .. oan bişey diyemedim tabi sonradan nişanlıma sanırımkardeşinşn aklı hala ondakalmış falam filan dedim ve gerçekten cok bozuldum.. büyük bi tartışma yasandı nişanlımla aramızda ben ayrılmayı düşündüm.. nişanlım kardeşine kızdı ve kardeşi de benim o olayı bilmediğimi zannettiği için öyle dediğini söyledi ve yine suclu ben oldum kardeşine kurmuşum da falan filan bişeyler.. ya yine de ben haklı değil miyim? Bilmesrm bile o konuyu orda acması sacma değil mi ? Ayy yaa ne zormuş bu işler tü ken dim
Bilerek aranıza nifak tohumu sokmuş sende çok güzel oyuna gelmişsinEvet bi konu daha actım ama kendimle ilgili dedikodular bitmiyorben iki aylık nişanlıyım.. nişanlımın ailesine alışma sürecindeyim ama onlar pek bi soğuklar .. istemiyolar benş gibi soğuk duruyolar ben de soğuğum zaten pek bi muhabbet ortamı olmuyo mesela ama onlar nişamlımls gayet gülüp şakalaştığından ben de soğuk olduğumdan sclu beni görüyo nişanlımmm.. alınganmışım da bişeyler bişeyler tıhh.. neysr gecen gün onlara yemeğe gittim görümcem de hamile birden cocuğunun adını nişanlımın eski sevgilisinin adını koyacağını söyledi ben şok .. oan bişey diyemedim tabi sonradan nişanlıma sanırımkardeşinşn aklı hala ondakalmış falam filan dedim ve gerçekten cok bozuldum.. büyük bi tartışma yasandı nişanlımla aramızda ben ayrılmayı düşündüm.. nişanlım kardeşine kızdı ve kardeşi de benim o olayı bilmediğimi zannettiği için öyle dediğini söyledi ve yine suclu ben oldum kardeşine kurmuşum da falan filan bişeyler.. ya yine de ben haklı değil miyim? Bilmesrm bile o konuyu orda acması sacma değil mi ? Ayy yaa ne zormuş bu işler tü ken dim
Paranoya olabilirim evet çünkü nişanlım beni sevdiklerini sadece az konuştuğum soğuk durduğum ve alıngan olduğumu düşündükleri için bana yaklaşmadıklarını söyledi.. hatta görümcem ben onla şakalaşamıyorum bile alınacak diye korkuyorum demiş.. ama öyle bile olsa bi yakınlık göstermekeri konu acmaya çalışmaları gerekmez mi? Onlarda soğuk ben o sıcaklışı göremeyince yaklaşamıyorum.. önceden annesini iki gğndr bi arıyodum bu aralar pek aramıyorım sıkıldı mı hevesimi kactı niye aramıyo demiş .. :/ yani hep beni onları istemiyo gibi gösteriyolar.. askında nişanlımla tartışmak istemedim o kardeşini savundukça olay büyüdü onun sucu olmadığını biliyorum
Nisanlin daha smdiden seni sucluyor. Bu sikinti bence. Ayrica bu sorunlarla ugrasabilcksen devam et. He fikir sorarsan ben hicc ugrasmazdim. Aileyi bi kenara koy nisanlina bak derm once adam okeyse cogu seyyle. Belki bi sansi hakederEvet bi konu daha actım ama kendimle ilgili dedikodular bitmiyorben iki aylık nişanlıyım.. nişanlımın ailesine alışma sürecindeyim ama onlar pek bi soğuklar .. istemiyolar benş gibi soğuk duruyolar ben de soğuğum zaten pek bi muhabbet ortamı olmuyo mesela ama onlar nişamlımls gayet gülüp şakalaştığından ben de soğuk olduğumdan sclu beni görüyo nişanlımmm.. alınganmışım da bişeyler bişeyler tıhh.. neysr gecen gün onlara yemeğe gittim görümcem de hamile birden cocuğunun adını nişanlımın eski sevgilisinin adını koyacağını söyledi ben şok .. oan bişey diyemedim tabi sonradan nişanlıma sanırımkardeşinşn aklı hala ondakalmış falam filan dedim ve gerçekten cok bozuldum.. büyük bi tartışma yasandı nişanlımla aramızda ben ayrılmayı düşündüm.. nişanlım kardeşine kızdı ve kardeşi de benim o olayı bilmediğimi zannettiği için öyle dediğini söyledi ve yine suclu ben oldum kardeşine kurmuşum da falan filan bişeyler.. ya yine de ben haklı değil miyim? Bilmesrm bile o konuyu orda acması sacma değil mi ? Ayy yaa ne zormuş bu işler tü ken dim
Tabi ki bana sormayacak çocukları ikiz isterse ikisine de abisinin eski sevgililerinin isimlerini koysun umrumda değil benim yanımda bu saçmalığına ayar oldum ben o kadar .. ben böyle bişey yapmazdım mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?