Görümce kaynana 1- 0 ben

Allahımmmmm yalanlara bak! Ne demek ben konuyu bildiğini bilmiyordum resmen sizi denemek için yapmış. Erkekler de bunlra inanıyor ya valla saf hepsi

Ben kızım olursa ilk aşkımın adını koymayı istiyorum. Adamla bir ilgisi yok ama 'özgür' adı bence bir kız için güzel bir isim:)
Yani o ismi de koyabilir. Her isim birilerinin eski sevgilisi sonuçta:)
Ama bence kadın zarf atmış, siz de yutmussunuz.. bundan sonra daha uyanık olun

çok gergin birisiniz, valla zor sizinle yaşam.

gülün geçin ne var yani, hangi ismi koyarsa koysun,
eğer ki seviyesiz bir şaka yapma niyetindeyse de kendi çalsın kendi oynasın, niye bu kadar takıp nişanlınızla kavga sebebi yaptınız inanın anlamadım.

Buluttan nem kapmışsınız.
Politik olun ,
Çok güzel bi isim ,
Allah sağlık versin deyin geçin.
Herşeyde olay çıkarırsanız , haklıyken haksız konuma düşersiniz.

Daha işin başındasın.şu eski mevzunun konusunu kapatmassan daha çok sinir ederler.aman banane desinler duymamazlıktan geliyim felan gibi düşünme yoksa dozunu giderek arttırıyolar ve sen sonradan bişey desende yag gibi üste çıkıyo ilerde evlenince eşinde bunda ne var büyütüyon der.baştan tavrını koy anlıyacan

İşte uyanıklık yapıp mağduru oynuyorlar, sen de onların yaptığı gibi davran o zaman. Ortamda nişanlın varken iyi davran, normalde sallama.

Niye kocanın sevgilisinin adını koymuyorsun deyip suyu bulandırsaydın. Senden daha güzeldi diye mi kıskandın da koymayacaksın diyeceksin. O tarz insanlar öyle konuşmaktan anlar. Atan 1- Karşılayan 1 olurdu nihaha

Milletin isim hakkından sanane?
Isterse onu koyar...senlik iş yok burda

Kuzum sakın gelme bu oltalara, görümce salağa yatıyor, seni uzaklaştırmak için yapılan oyunlar...İstenmiyorsun bu çok belli...İstenmediğin yerde durma canım, senin değerini bilen bir kişi seç...Bir ömür boyu bu suratsızlarlamı geçircen..Sen soğuk değilsin, ortam öyle diye, sende soğuk kalıyorsun. Candan bir aile olsa, sıcak karşılasalar eminim sende konuşursun, açılırsın..Seni değerli değil, eksikli gibi hissettiriyorlar...Evlenince dahada beter olur bunlar..görümcenin yaptığı büyük saygısızlık...

Bilerek aranıza nifak tohumu sokmuş sende çok güzel oyuna gelmişsin
Sonuç olarak sen saldırgan soğuk gelin oldun onlarsa mağdur anne ve kızkardeş

nişanlı ailesiyle şimdiden niye bu kadar görüşüp yüz göz oluyorsun ki
Hep aranızda görünmeyen bir duvar orun
Onlar ne kadar sizi arayip sormanızi istiyorsa siz de o kadar nisanliya baskı yapin pazar bize kahvaltıya gel ailemle pikniğe gidelim tarzı onlar seni bunaltacaginansen onlari bunalt

Görümce çok fena bilerek söylemiş kavga ettirmek için.
Nişanlına niye çatıyorsun ki. Bilmezden gelecektin aynı onun yaptığı gibi kaçak oynayacaktın baş edilmez böyleleri ile.
Benim görümcem de gözüme baka bakaa eşimin eski sevgilisi olduğunu söylemeden ne yaptığını falan anlatmıştı "xxxx de atanamamış bilmem kaç puan almış vs vs. diye. O kız da başkasıyla evlenmiş çoktan biliyorum hikayelerini de ama bilmezden geldim, ne gerek var.

İstediği ismi koysun valla ben gülerdim koy çok güzel diye . Çünkü adamın elinde beni.i yüzüğüm var o kızın değil yani önemli değil anlayacağın. Böyle kavgalar çıkartıp güzel günleri telef etme

Bu konuda haklısın. Bir aileye yeni birisi giriyorsa, aile onu rahat hissettirmek durumundadır. Samimi bir gruba yeni biri katılmışsa yine aynı şekilde konulara dahil etmek ve yabancı kalmamasını sağlamak gerekir. Sen konuşmuyorsun veya çekiniyorsun diye seni kenarda bırakmaları hoş değil. Seni anlıyorum aramıyor, konuşmuyor dedikçe daha çok yaparsın. Görümcenin tavrı da hoş değil, şaka yapacaksa insan gibi yapsın. Şaka yapmak laf sokmak veya dalına basmak değildir.

Evet görümceniz sizi o kadar önemsiyor ki, doğacak öz evladının ismini sırf sizi delirtmek için eski sevgilinin ismi ile aynı seçiyor. Annelik falan hiç önemli değil yeter ki gelin delirsin. Görümcem, kocamın eski sevgilisinin ismini çocuğuna koysa demek ki o ismi beğeniyor der geçerim. Ne acayip insanlarsınız yahu.

ben anlamadim. kadin bebegin adini misal sadece zeynep mi koycam dedi yoksa, bebegin adini misal muratin eski sevgilisinin adini ni didiiiii?

Nisanlin daha smdiden seni sucluyor. Bu sikinti bence. Ayrica bu sorunlarla ugrasabilcksen devam et. He fikir sorarsan ben hicc ugrasmazdim. Aileyi bi kenara koy nisanlina bak derm once adam okeyse cogu seyyle. Belki bi sansi hakeder

Bence böyle girdaplara girme sonra çıkamazsın.
Konuyu sen aç yakınlaşmaya çalış,espri yap
Bir bak bakalım sen değişince onlarda değişecek mi
Eğer değişmezlerse anla ki seni gerçekten sevmiyorlar

Tabi ki bana sormayacak çocukları ikiz isterse ikisine de abisinin eski sevgililerinin isimlerini koysun umrumda değil benim yanımda bu saçmalığına ayar oldum ben o kadar .. ben böyle bişey yapmazdım mesela

Bu tarz birşey başına gelmeyen insanlar sana saçmaladığını söylerler evet. Ama o anki psikolojiyle verdiğin tepki bence normal. Görümce çok fesat gibi geldi bana. Eski sevgiliyi biliyorsan nişanlınla aranın bozulacağını bile hesaplamış.
Sen onları çok kafaya takma. Seni sevmek zorunda değiller, sen de onları sevmek zorunda değilsin. Böyle çabalara girme.

Nişanlınla da onlar için tartışma, belli ki seni sevmiyorlar istediklerini verme onlara

Gerçekten beni anlayarak yprum yapan herkese cok tesrkkürler.. gelişi güzel paldır küldür yorum yapanlara da bişey demiyorum :) yazık yani ne diyim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…